Viihde

Seksikäs Suklaa tai oikeastaan Emma-sisko kokkaa – Neljän tähden illallinen -ohjelman parasta antia on henkilö, josta ei näy vilaustakaan

Vici Konssi tarvitsee keittiöön avukseen siskonsa Emman. Kolmelle vieraalle tarjottava kolmen ruokalajin illallinen ei valmistu ilman apua.
Viihde 11.2.2019 7:00
Tiina Vuorimäki

Neljän tähden illallinen

★★★ Parasta Neljän tähden illallisessa on Jukka Voutilaisen kertojaääni. Voutilaisen pisteliään humoristiset repliikit kannattelevat koko ohjelmaa.

Neljän tähden illallinen kuuluu sarjaan viihdettä ruuan kanssa. Toinen suosittu kokkausohjelmaformaatti on kilpailullisempi tai opettavaisempi ruokaa viihteen kanssa, kuten Koko Suomi leipoo tai Pikku Kakkosen Kallen keittiö.

Hauskaa Neljän tähden illallisessa ovat myös erilaiset ruuanlaittajat ja ruokailijaporukat. Maut ja taidot vaihtelevat todella paljon.

Ensimmäisenä ruokaa tekee Vici Konssi eli Seksikäs Suklaa. Avukseen hän saa siskonsa Emman, sillä Vici itse ei tee ruokaa kovin usein. Ilman Emmaa ei kolmen lajin illallinen syntyisi.

Illallisvieraina nähdään toimittaja Ina Mikkola, juontaja Kristoffer Ignatius ja laulaja Petra Gargano.

Ruokaa tehdään maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin

Unkarilaiseen formaattiin perustuvassa sarjassa seuraavaksi kokkaavat vuorollaan kolme vierasta. Ruokaa laitetaan maanantaista torstaihin neljänä iltana peräkkäin. Viikon päätteeksi porukka valitsee keskuudestaan parhaan kestitsijän. Ensi viikolla keittiössä häärää eri nelikko.

Suomalaisen version on käsikirjoittanut ja ohjannut Tomi Yli-Suvanto.

Neljän tähden illallinen näyttää kevään aikana kaikkiaan neljänkymmenen julkisuudesta tunnetun henkilön kokkaus- ja vieraanvaraisuustaidot. Mukana ovat muun muassa Miss Suomi Alina Voronkova, tanssija Saana Akiola, laulajat Marita Taavitsainen ja Mira Luoti sekä lääkäri Pippa Laukka.

Pöytäseurueen ja Voutilaisen lisäksi kokkausta kommentoi ruoka-asiantuntija Meri-Tuuli Väntsi. Hänkään ei anna ryppyotsaisia lausuntoja kenenkään ruuanlaitosta.

Sub maanantai 11.2. klo 20.00.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

183 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Demokratia on tuhon tiellä somen takia

Äänioikeus olisikin korkea aika muuttaa maksulliseksi ja kaupallisesti oikeudeksi. Tulisi harkintaa äänestyskäyttäytymis... Lue lisää...
Dick Nordic

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image