Viihde

Satu Tuomiston ja Janne Talasman freestyle häikäisi

Tuomisto ja Talasma veivät voiton tanssifinaalissa
Viihde 10.5.2009 21:17 | Päivitetty 10.5.2009 21:22
STT

 

Tanssii tähtien kanssa -finaalin voittivat Satu Tuomisto ja Janne Talasma sunnuntai-iltana MTV3-kanavalla. Pari peittosi kilpakumppaninsa Pirkko Mannolan ja Mika Jauhiaisen selvästi sekä tuomariäänissä että yleisöäänestyksessä.


Tanssiparit saivat valita finaaliin vapaasti jo esitetystä ohjelmistostaan suosikkivakionsa ja -lattarinsa, jotka he esittivät samalla koreografialla ja musiikilla kuin aiemminkin. Lisäksi molemmilta pareilta nähtiin freestyle-numero, jonka sisältö oli täysin vapaavalintainen.


Satu Tuomisto ja Janne Talasma tanssivat finaalissa jiven ja valssin sekä freestyle-numerona Slummien miljonääri -elokuvan musiikkiin sovitetun tanssinumeron. Voittajapari sai tuomaristolta täydet 40 pistettä sekä lattarista että freestylesta. Ykkösien valssi keräsi puolestaan neljältä tuomarilta yhteensä 36 pistettä.


– Supersähäkkä, mahtava meininki, tähtiaineista. Bravo!, huudahti tuomari Jorma Uotinen nähtyään Tuomiston ja Talasman freestyle-numeron.


Kaikista tansseista voittajapari keräsi tuomaristolta 116 ja kakkospari puolestaan 99 pistettä. Yleisöäänistä Tuomisto ja Talasma keräsivät reilut 65 prosenttia.


– Pääasia, että missi voitti. Ihan ansaittu voitto, tiivisti tunnelmansa hopealle jäänyt Pirkko Mannola.

Kahden Miss Suomen taisto

Suosittu Tanssii tähtien kanssa -ohjelma televisioitiin nyt neljännen kerran. Tämän vuoden erikoisuus oli se, että finaalissa oli vastakkain kaksi Miss Suomea. Pirkko Mannola kruunattiin Suomen kauneimmaksi vuonna 1958 ja Satu Tuomisto puoli vuosisataa myöhemmin vuonna 2008.


Kilpailussa olivat tänä vuonna mukana myös Bettina Sågbom ja Jan Rasimus, Simo Frangén ja Sutu Markkanen, Wilson Kirwa ja Susa Matson, Kim Herold ja Sanni Siurua, Rosa Meriläinen ja Sami Helenius, Rolf Nordström ja Nitta Kortelainen, Miia Nuutila ja Vesa Anttila sekä Mato Valtonen ja Janica Mattsson.


Kilpailua tuomaroivat Jukka Haapalainen, Susanna Rahkamo, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Finaalin voitto ratkesi puoliksi  tuomaripisteiden ja puoliksi katsojaäänestyksen perusteella.


Ensimmäisen tanssikilvan vuonna 2006 voitti pari Tomi Metsäketo ja Sanna Hirvaskari, ja vuonna 2007 voiton korjasivat Marko Pajalahti ja Aleksi Seppänen. Viime vuoden ykkösiä olivat Maria Lund ja Mikko Ahti.


Tanssii tähtien kanssa -ohjelman perusideanahan on, että julkisuuden henkilöt opettelevat vakio- ja latinalaistansseja ammattitanssijoiden opastuksella.

 

 

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Aivan ihana ohjelma tätä tarttee saaha lisää. Voittaja pari oli hyvä ja kaunista katseltavaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Reilusti yli miljoonaa katsojaa kiinnosti koko ajan joten em. vällykät voivatkin aivan hyvin sulkea yksikanavaisen mv-telkkarinsa. Taisivat kuitenkin salaa katsoa, häh, ähäs kutti!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö neljännellä kirjoittajalla näy muita kanavia kuin kolmonen? Miten on mahdollista rajata kanavien näkyvyyttä? Kertokaa se muille?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

230 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tuliko katsottua MOT työnvälityksestä

Mauno Koivisto siteerasi aikoinaan jotain henkilöä sanoin: "Tärkeintä ei ole päämäärä, vaan liike." Tässäkin asiassa tun... Lue lisää...
Rivien välistä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image