Viihde

Sarja-arvio: Yllätysveli panee perheen pasmat sekaisin – Kuok­ka­vie­rais­sa juoni pujottelee kuin Kalle Palander

Andrew (Robert Webb) ilmaantuu Stephenin (David Mitchell) isän hautajaisiin väittäen itseään Stephenin kasvattiveljeksi. KUVA: Mark Jonhson
Viihde 6.7.2019 7:00
Päivi Ojanperä

Kuokkavieras

**** Ensin Stephen Nichols (David Mitchell) missaa isänsä kuoleman, koska juuttuu tukkuliikkeen kassajonoon. Sitten Stephenistä tulee vahingossa koiranomistaja, vaikka hänen piti vain yhtäkkiä piipahtaa pubissa matkalla hautaustoimistoon.

Stephen on Kuokkavieras-sarjan päähenkilö. Lakimies, jonka elämä ei ole mennyt putkeen. Hän aikoo jatkaa edesmenneen isänsä pubin pyörittämistä maaseudulla. Avioliitto on kariutunut eikä urakaan lähtenyt nousukiitoon. Ennen Stephenin isän hautajaisia kuvaan saapastelee Andrew Donnelly (Robert Webb), joka kertoo olleensa perheen kasvattilapsena viiden kuukauden ajan. Kukaan ei muista sulavakäytöksistä Andrew't'ä, mutta se voi johtua siitä, että perheessä oli vuosien mittaan kymmeniä kasvattilapsia.

Andrew vaikuttaa tyypiltä, joka osaa kaiken ja hurmaa kaikki, mutta kuka hän oikeastaan on?

Hymynkare nousee sarjaa katsoessa suupieleen heti, eikä hymy ehdi vajaan puolituntisen jakson aikana juuri hyytyä. Se päinvastoin yltyy naurunhekotukseksi ripeätahtisen komedian äärellä. Sarjaa voi kutsua lämminhenkiseksi ja myös hivenen traagiseksi.

Stephenin toilailuihin on helppo samastua. Hän yrittää saada pubin menestymään. Sitten paikalle tulee Andrew, joka ottaa ja omii isävainajan. Näyttää kaiken lisäksi siltä, että yllätysveli saa osuuden myös pubista.

Kuokkavieraan käsikirjoitus pujottelee kohtauksesta toiseen hyvällä rytmillä kuin Kalle Palander.

TV1 lauantai 6.7. klo 18.15

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

22.7.
Henkilöauto romuttui lunastuskuntoon ulosajossa Sodankylässä, autossa olleet katosivat paikalta
22.7.
Inarijärvellä kuultu avunhuutoja – pelastuslaitos selvittää asiaa helikopterin avulla
22.7.
Lacrosse on hurja laji, jossa pallo viuhuu 180–190 kilometriä tunnissa – Arttu Ylilauri löysi lajin pariin 33-vuotiaana
22.7.
Eurooppaan odotetaan taas ennätyshelteitä: 40 astetta voi mennä rikki Saksassa saakka
22.7.
Britannia haluaa eurooppalaiset joukot turvaamaan merenkulkua Hormuzinsalmella
22.7.
Maailmalla megasuosiota nauttiva kriketti on pyristellyt itselleen jalansijan Oulussa – "Laji sekoitetaan krokettiin" Tilaajille
22.7.
Lokkisiimat pyritään saamaan Kauppurienkadulla valmiiksi ennen Qstock-viikonloppua – "Nyt on positiivisen odottava fiilis"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Keski-Suomen ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image