Viihde

Saara Aallolta ilmestyy uusi albumi ennen euroviisuja – syksyinen kon­sert­ti­kier­tue tulee myös Ouluun

Laulaja Saara Aalto valittiin suoraan ilman äänestystä Suomen euroviisuedustajaksi. Hän kertoo julkaisevansa uuden albumin vielä ennen euroviisuja. KUVA: Jussi Meling
Viihde 2.3.2018 9:50
Kaleva

Suomen euroviisuedustaja Saara Aalto julkaisee uuden albumin ennen euroviisuja. 

Levy pitää sisällään kolmen euroviisuehdokkaana olevan kappaleen lisäksi nipun uusia kappaleita, joita Aalto on työstänyt viimeisen vuoden aikana.

Aallon mukaan hänelle on kasautunut kappaleita kolmen albumin verran.

– Tänä keväänä julkaistavalle levylle valitsin kappaleet, jotka saa ihmiset liikkumaan ja inspiroitumaan, kokemaan toivoa ja voimaa hyvällä fiiliksellä, Aalto sanoo tiedotteessa.

Syksyllä vuorossa on konserttikiertue Suomessa. Kiertue alkaa lokakuussa Turusta. Oulussa Madetojan salilla Saara Aalto esiintyy lokakuun 26. päivä. 

Aalto nähdään lauantaina UMK-finaalissa, jossa selviää millä kappaleella hän lähtee edustamaan Suomea euroviisuihin. 

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Tsempit Saaralle, päähänpotkijoita ja pessimistejä täällä riittää. Onneksi Saara uskaltaa ja menee eteenpäin ja suureen suosioon maailmalla! Olen niin ylpeä siitä, että täältä pohjoisesta tulee tällaista osaamista kaikkien iloksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No niin, katsomme huomenna sen suuren shoun jota saara hehkuttaa ,viisut on laulukisa eikä kulissi shou mutta sama mikä valitaan ,onpa ohi tämä saara poloisen katseleminen, eurolavalla näkee upeita kilpailijoita ja kauniita lauluja hienoja sellaisia onhan se tyylikäs kisa,varmasti venäjän tyttökin laulaa tosi kauniisti. saaran katumusiikki ei sinne estraldille sovi. ja onhan vielä aikaa,toivottavasti ei näy saaran kuvia mediassa ja rauhoitutaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän Saara on esiintyjänä Celine Dionin luokkaa. Käykääpä livenä kuuntelemassa. Toivottavasti kappaleet olisi myös samaa luokkaa. Euroviisuehdokkaista tykkäsin ensimmäisestä kappaleesta.

Saaran kannattaisi antaa enemmän ulkopuolisille säveltäjille valtaa ja asettautua säveltämisessä taka-alalle, jotta saataisiin enemmän kansainvälisiä mainstream-hittibiisejä. Liian taiteellinen vetoaa niin pieneen kuulijakuntaan - oli se kuin hyvää tahansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokseenkin tuntuu suomipop olevan enemmän pinnalla kuin Saaran esittämät "hissimusiikit".

Paras musiikkihan on kuitenkin tehty 80-luvulla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Euroviisujen aika meni jo. Eihän siellä ole edes oikeita soittajia, taustalla joku nauha pauhaa. Onneksi harrastan klassista!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täysin laskelmoitua huuhaata ja kertakäyttö kamaa tulossa. Miksi Suomessa pitää toimia neuvostomallin mukaan valittaessa viisuedustaja ja näin haaskataan verorahoja epädemokraattisesti?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kaikkea muuta on jo kokeiltu, nyt on tämän vuoro.
ensi kerralla aloitetaan sitten kierrros alusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

EVVK! Onneksi olen saanut elää aikana jolloin musiikkia on tehty sydämestä, ammattitaidolla, musiikin ehdoilla, ei muodikkuuden ja kaupallisuuden vuoksi, niinkuin tänäpäivänä on tapana. So suck's tämän modernin-ajan trendipopit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saaran tapa on räjäyttää aina suuria uutisia kun edellinen laantuu. Pistää täällä kaikki peliin,ja katsoo menestyykö, sitten menee pakoon brittikiertueelle ja palaa syksyllä maailmanvalloittajana ja pitää täällä kiertueen suurena tähtenä. Nyt jo kiertueliput myyntiin,että näkee pitääkö perua kun ei yleisö riitä. Kyllä on otsaa pitää Suomalaisia niin tolloina,että luulee nyt meidän hänen mukaan juoksevan. Mitä se tänne tulee syksyllä Suomessahan ei ole hälle mitään,kuten sanoi.

Ja tosihan on,yhtä saaran meikkikuvaa joka tuutista ,loppuis jo. Katsokaa Almaa joka briteissä saa kiitosta,ei meikeillä eikä alusasuilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitäisikö kaikkien näyttää Almalta, että olisit tyytyväinen.
Saaralla on tuo oma tyyli. pitäkööt sen. Kannatusta löytyy kyyllä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se mikä tuossa hommassa ällöttää on se, että kyseinen neitokainen väkisin yrittää työntää itseään esille toissijaisilla asioilla. Muusikolle perinteisesti on tasan yksi tie tulla arvostetuksi ja kunnioitetuksi. (joita molempia tämä huomiota kaipaava neito ei koe saaneensa suomesta)

Tämä keino on tehdä musiikkia jota ihmiset haluavat kuunnella. Saaran laulutaitoa kukaan tuskin kritisoi, mutta mikäli hänen tekemänsä musiikki ei ole sellaista, mitä ihmiset haluavat kuunnella, niin olisiko tarpeen palata tekemään uusia kappaleita. Nämäkin Neuroviisukappaleet ovat sellaisia, joita on tehty viime vuosien aikana satoja, eli tusinapoppia josta ei jää mitään mieleen ja jota ei varta vasten halua kuunnella uudestaan. Mutta joka ei myöskään pakota vaihtamaan radiokanavaa, joka kyseisellä hetkellä soi. Eli täydellisen yhdentekevää musiikkia.

Voitetaanko tällaisella musiikilla euroviisut? Luultavasti ei, vaikkakin joskus se on saatetukkin voittaa jollakin tällaisella. Euroviisut on paremminkin kilpailu, jossa voittaa se parhaiten mieleen jäänyt kappale, kuten Lordi aikanaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No voi että miten sattuikin sopivasti kun levyn julkaisu osui vahingossa justiin samaan aikaan kuin tämä eurohuuma.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin kyllästynyt. Suomessa on muitakin artisteja. Tämmöstä tusinapoppia on joka paikka täynnä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katsotaanpa nyt ensin saako työntöä uralleen Euromonopoliviisuilustaan. Pahoin pelättävissä, että suurista satsauksista huolimatta tuossa kisassa ei ole menestystä. Mikäli Saaralle olisi ollut ottoa, olisi varmaan jäänyt englanninkielistä musiikkimaailmaa valloittamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuskinpa menestyy euroviisuissa sen paremmin kuin kukaan muukaan suomen edustaja. Kukaan tuskin aikuisten oikeasti odottaa mitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulisipa vielä aika että tuota Saara Aaltoa ei työnnettäisi joka tuutista. Milloin kansa kyllästyy. Onhan maailmassa muutakin elämää. Vai onko.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinisilmäinen Suomi ja tonnttikaupat

167 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Venäläisiä syrjitään Suomessa.

Kaksoiskansalainen ei pääse venäjällä armeijan palvelukseen, korkeimpiin virkoihin eikä muuallakaan, paitsi suomessa täm... Lue lisää...
veteraanin jälkeläin...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

26.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image