Viihde

Robert Pattinson on hurmuri, mutta elokuva kiipijästä jää niin haaleaksi, että on vaikea uskoa Uma Thurmanin kiinnostuvan

Uma Thurman ja Robert Pattinson eroottisesti värisevässä, mutta hailakaksi jäävässä draamassa Bel Ami. Se perustuu ranskalaisen Guy de Maupassantin 1800-luvun lopulla julkaistuun samannimiseen romaaniin.
Viihde 21.2.2019 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Bel Ami

★ ★ Jostain sitä on aloitettava. Robert Pattinsonilla se tarkoitti teinisynkistelyä Twilight -vampyyrielokuvissa ja pitkiä katseita tässä Guy de Maupassant -sovituksessa. Muotokuva suurhurmurista ja sosiaalisesta kiipijästä jää haaleaksi. Uma Thurmanin, Christina Riccin ja Kristin Scott Thomasin ei uskoisi näin nahkeasta haikailijasta kiinnostuvan. Puvut ja sadan vuoden takaiset pariisilaispuitteet toki viehättävät. (Britannia/Italia 2012)

Hero torstai 21.2. klo 21.00.

Kaksoiselämää

★ ★ ★ Shakespearen Othello on klassikko vaarallisesti kalvavasta mustasukkaisuudesta. George Cukorin jännitysmelodraamassa murhanhimoisen maurin ja aviomiehen rooli uhkaa arvostetun Broadway-näyttelijän mielenterveyttä. Tätä esittää Ronald Colman, joka palkittiinkin pääroolistaan Oscarilla. Elämän, teatterin ja elämän teatterin kohtalonyhteyksiin osallistuvat myös Shelley Winters ja ruotsalainen Signe Hasso. (USA 1947)

Yle Teema & Fem torstai 21.2. klo 21.00.

Kick-Ass 2

★ ★ ★ Väkivaltaisessa Kick-Ass -elokuvassa nörttipoika Aaron Taylor-Johnson ryhtyi kotikutoisena naamiosankarina konnia mätkimään ja sai kaverikseen Chloë Grace Moretzin iskuvalmiin Hit Girlin. Jatko-osan kohtalo vaikuttaa huolestuttavalta, kun jälkimmäinen keskittyy koulunkäyntiin, mutta onneksi sekin asia korjataan. Jim Carrey liittyy ruudikkaasti rientoihin, ja Christopher Mintz-Plasse herkuttelee pahisroolissaan. (USA 2013)

TV5 torstai 21.2. klo 23.50.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

19
Talentia tyrmää Kelan ehdotuksen etuisuuksien hakemisesta asiakkaan puolesta: "Miksi hakemuksia pitäisi tehdä kunnan sosiaalitoimessa?"
19
Kasvihuonekaasujen päästöt kasvoivat Oulussa hieman – yhtä syytä kasvuun ei ole vaan kyse on monesta pienestä tekijästä
11
Oulun yliopiston rehtoriksi kuusi hakijaa
10
Liikennevalot saivat kyytiä – kaksi ajoneuvoa kolaroi Oulun keskustassa
7
Rinne: "Tämän hallituksen ei tarvitse leikata menoja, rahaa voi käyttää lisää sekä pysyviin menolisäyksiin että investointimenoihin"
7
Lapset puheeksi tukee opettajan työtä – se ei tee opettajasta psykoterapeuttia tai sosiaalityöntekijä, vaan opettaja pysyy ammattiroolissaan Lukijalta
7
Oulussa osataan sopia isoista asioista – ongelma on päätösten ja sitä kautta toimeenpanon viivästyminen Lukijalta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Työvoimapula pötypuhetta

Töitä kyllä on. Niitä täytyy vain itse etsiä, pelkkä rekryfirmoissa käyminen ja hakemusten lähettäminen eivät riitä. Eli... Lue lisää...
Lukija Kempeleestä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image