Viihde

Re­mont­ti­piis­ku­ri tarjoaa rivakkaa re­mont­ti­tun­nel­maa – suomalainen toteutus onnistuu hyvin

Perttu Sirviö paimentaa kesken jääneet remontit valmiiksi uudessa Remonttipiiskurit-ohjelmassa. Asukkaat eivät saa tulla valmiiseen kotiin ihastelemaan lopputulosta, vaan joutuvat töihin Sirviön ohjauksessa. Elämänmakuinen ohjelma ilahduttaa.
Viihde 22.5.2018 7:00
Tiia Haapakangas

Remonttipiiskuri

★★★★★ Tätähän voisi katsoa yhdessä puolison kanssa. Samalla sopii kysyä, tilataanko Perttu Sirviö tv-kameroineen myös meille vai tempaistaisiinko sittenkin yhdessä aikaansaamisen ihme ja viimeisteltäisiin keittiön seinien korjaus?

Ohjelmauutuudessa Perttu Sirviö, liikanimeltään BB-Perttu, käy suomalaisissa kodeissa ohjaamassa kesken jääneet remontit loppuun. Joka jaksossa hoidetaan yksi kohde. Ensimmäisenä viimeistellään pahasti kesken jäänyt nelihenkisen perheen yläkerta.

Ruudun toisellakin puolen tapahtuu. Ensimmäisellä mainoskatkolla käyn pyyhkimässä pölyt kodinhoitohuoneen apupöydällä odottavista tapettirullista. Samalla muistuu mieleen, minkä värisiä ne olivatkaan.

Ohjelman aihe on televisiosta jo tuttujen remonttitunarointien ja täydellisten kotien välimaastosta. Katsojan ei tarvitse kokea ylemmyyttä eikä alemmuutta.

Erityisen kiitoksen ohjelma ansaitsee siitä, että se etenee rivakasti eikä toistoa ei ole liikaa. Nykyohjelmissa joskus hämmästyttää, miten vähän asiaa on saatu yhteen minuuttiin. Remonttipiiskurissa sitä vaivaa ei ole, vaan jakso on täynnä asiaa sekä tarinallisesti että remonttioppien parissa.

Ohjelmaformaatti on ulkomailta, mutta suomalainen toteutus on erittäin onnistunut. Amerikkalaistyylinen ammattilaisten esiinmarssi talon nurkan takaa ja Sirviön piiskuripuheenvuorot tosin kalskahtavat hieman käsikirjoitusmaisilta.

Käsikirjoitukseen saattavat kuulua myös remonttikriisien parissa käytävät parisuhde- ja itsetuntemuskeskustelut, mutta niistä Sirviö suoriutuu luontevasti. Muutenkin tunnelma on välitön.

Perin suomalaista lienee ohjelmauutuuden ajoitus. Mikäs sen klassisempi lomasuunnitelma kuin kesken jääneen remontin viimeistely.

MTV3 tiistai 22.5. klo 20.00.

MAINOS

Kommentoi

Kun en saanut nukuttua,aloin katsoa tv:tä. Onko niin,että tämä Perttu on jonkuntasoinen ammattimies,ei ainakaan koulutusta ole rakentamiseen saanut. Esim: Vedeneristyksen päälle tasoitus,kun se olisi pitänyt tehdä toisinpäin. Suljin TV:n,etten näkisi lisää rakennusvirheitä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisi parempi että juontajana olisi remonttireiska tai jokin kymmenienvuosien kokemuksen omaava ammattilainen. Olisi näin ollen paljon uskottavampi sarja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

239 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Husu persuihin

Se on joukkoomme liian älykäs, ei oteta. Me erottuisimme muut tolloina. Lue lisää...
PERSU

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

13.11.

Fingerpori

13.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image