Viihde

Rämäpäät kuskaavat hämärälastia

Mel Gibson on kokeneempi kollega Air America -toimintakomediassa.
Viihde 14.5.2019 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Air America

★★★ Roger Spottiswooden toimintakomedia yrittää yhtä aikaa liehuttaa tähtilippua ja heittää herjaa amerikkalaisista sotariennoista. Epämääräiseltähän se tuntuu, mutta antisankarikaksikon äkkiväärä asenne toimii. Robert Downey Jr. on nuori jenkkipilotti, joka Vietnamin sodan aikaisessa Laosissa kuskaa avustuspakettien ohella aseita, huumeita ja muuta hämärää. Mel Gibson esittää kokeneempaa kollegaa raikulivaihteella. (USA 1990)

TV5 tiistai 14.5. klo 21.00

Pekka ja Pätkä pahassa pulassa

★★ Armand Lohikosken ohjaama ja Reino Helismaan käsikirjoittama Puupää-elokuva ei varsinaisesti sijoitu kotimaisten merkkiteosten joukkoon, mutta on siinä kajahtaneen pikku kulttileffan aineksia. Pätkän kirjeenvaihtoilmoitus tarjoaa lähtökohdan vapaamuotoiselle poukkoilulle yli-innokkaiden naisten, judopainin, kaukomatkailun ja pula-ajan painoihanteiden merkeissä. Ammattiakin vaihdetaan vikkelästi kuin Aku Ankka konsanaan. (Suomi 1955)

TV1 tiistai 13.5. klo 13.15

Setup

★★ Ei jokaisesta rap-tähdestä ole leffanäyttelijäksi. 50 Cent on turhankin jäyhä mutisija Mike Guntherin toimintajännärissä, jossa yksi timanttikeikan tehneistä ryöstäjistä vetää välistä ja saa rikostoverinsa kannoilleen. Kostotarina ei voisi kuluneempi olla, eivätkä nimekkäämmätkään näyttelijät kykene aukkoja paikkaamaan. Ryan Phillippe ja Bruce Willis tekevät roolinsa vähän siltä pohjalta, että ”hoidetaan tämäkin alta pois”. (USA 2001)

Fox tiistai 14.5. klo 23.00

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

121
Uimarantojen vähäiset parkkipaikat jokakesäinen ongelma Oulussa – "Aika hurjan näköistä, kun nurmikoilla on autoja miten sattuu"
84
Asuntosijoittaminen on vilkasta Oulun alueella – "Se on ihan hyvä tapa säästää, että nuorena ostaa yhden tai kaksi sijoitusasuntoa"
33
Asunnon liian korkea lämpötila helteellä voi oikeuttaa vuokranalennukseen – "10–20 prosenttia siltä ajalta, kun huoneiston lämpötila ylittää 32 astetta"
32
Työttömyys laski Pohjois-Pohjanmaalla verrattuna viime vuoteen – katso tästä, millä aloilla on eniten avoimia työpaikkoja
21
Kalevan kesäterassiäänestyksen voitosta käytiin kova kilpailu – voittajaksi nousi kauppatorin Keltainen Aitta, hopeaa Tuiraan
18
Qstockin liikennejärjestelyt huolettavat Pikisaaren asukkaita – aiemmin autoiluun saaressa vaadittiin festivaalin aikana ajolupa, nyt järjestelystä ollaan luovuttu
18
Työministeri Harakan ensi toimet työllisyyden parantamiseksi – työttömille yksilöllistä valmennusta ja palkkatukeen lisää rahaa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image