Viihde

Pulp Fiction saa Pekka Eroselta viisi tähteä

Uma Thurman nähdään Pulp Fictionissa.
Viihde 2.12.2017 7:00
Pekka Eronen

Poikkeuksellisesti Kriitikko Pekka Eronen valitsee lauantaille neljä päivän kiinnostavinta elokuvaa.

Pulp Fiction - tarinoita

Kaikki tietävät Uma Thurmanin ja John Travoltan twistauksen. Moni muistaa, että jälkimmäinen muodosti Samuel L. Jacksonin kanssa gangsteriduon, jolla rapatessa roiskui. Useat ovat unohtaneet rinnakkaisten tarinoiden juonenmutkat ja nyrkkeilijä Bruce Willisiin episodin, jonka musta huumori tuo mieleen David Lynchin. Lyhyesti sanoen Quentin Tarantinon virtuoosimainen rikoselokuva kestää katsomista. (USA 1994)  

Sub lauantaina klo 21.00 ★★★★★

Ruby Sparks

Romanttisen fantasiakomedian ohjaajapari Jonathan Dayton - Valerie Faris on pariskunta oikeastikin. Parisuhteessa olivat myös pääosien Paul Dano ja Zoe Kazan, joista jälkimmäinen vastasi myös käsikirjoituksesta. Ystävänpäivänähän näin likeinen elokuva olisi pitänyt esittää. Hupsu, mutta näppärä tarina menee niin, että kirjailijamies kirjoittaa itselleen toiveittensa tyttöystävän. Se ei sitten olekaan ihan mutkaton juttu. (USA 2012)

MTV3 lauantaina klo 13.00 ★★★

Lontoon kuolleet silmät

Kostaja Lontoosta

Yle Teema & Fem klo 21.00 ja 22.35

HHH Toinen maailmansota oli karmea, mutta ihmeellinen oli myös eurooppalainen rauhanprosessi. Berliinin luhistumisesta oli mennyt nippa nappa 15 vuotta, kun saksalainen Alfred Vohrer ohjasi muina miehinä rikosjännäriä Scotland Yardin poliiseista. Mustavalkoisten jännäreiden tyylittelyt tuovat mieleen suomalaiset Komisario Palmut samoilta ajoilta. (Länsi-Saksa 1964) 

Yle Teema & Fem lauantaina klo 21.00 ja 22.35 ★★★

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

93
Vihreät vaatii kunnianhimoista ilmastobudjettia - lentovero käyttöön, eläintuotteiden verotus selvitettävä
54
Pitkät sairaanhoitomatkat kismittävät Ylikiimingissä ja sen kuuli myös kaupunginjohtaja – "Eikö sillä summalla muka saisi lääkäriä käymään paikan päällä"
53
Hallitus ei vielä voi juhlia työllisyystavoitteen täyttymisellä – työllisyysaste jämähtänyt kuukausiksi 71,7 prosenttiin
42
Sipilä torjui irtisanomislain vaihtoehdoksi tarjotun mallin: "Ei alenna riittävästi työllistämiskynnystä"
39
OSAOn rehtori ja sairaanhoitopiirin ylihoitaja kannattavat testien palauttamista hoitoalalle – "Potilasturvallisuus on ennen kaikkea tärkeintä"
35
Teillä siirrytään talviajan nopeusrajoituksiin – rajoitukset tulevat voimaan loppuviikosta
34
Ulkomaiset rekat verolle Suomessa, kotimaiselle raskaalle liikenteelle esitetty tienkäyttövero palautuisi käyttövoimaveron alennuksena

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on paikoin huono Satakunnan ja Pirkanmaan maakunnissa sohjoisten teiden vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millä keinoin Ay-liikkeen valtaa saadaan rajattua?

Ay-liike pelkää kuollakseen neljää asiaa: Ensimmäinen on työehtosopimusten yleissitovuuden poistaminen. Toinen on se, et... Lue lisää...
Stella Polaris

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.10.

Fingerpori

23.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image