Viihde

Piiskuri-Pertun pitää hillitä re­mon­toi­mi­ses­ta liikaa innostuvaa Anttia – perheen koti muistuttaa työmaata ja rautakauppaa

Remonttipiiskuri Perttu Sirviö auttaa viisihenkisen perheen saunaremontin loppuun. Sirviön luottomiehenä nähdään uudella kaudella rakentaja Matti Uihero. Sisustusratkaisuissa auttaa sisustussuunnittelija Riia Lankinen.
Viihde 11.6.2019 7:00
Silja Aitoaho

Remonttipiiskuri

★★★★ – Pitää hillitä Anttia, kuullaan remonttipiiskuri Perttu Sirviön suusta mainion Remonttipiiskuri-ohjelman kakkoskauden alkajaisjaksossa eikä katsoja voisi olla enempää samaa mieltä.

Sirviö työryhmineen auttaa taas suomalaisia perheitä kesken jääneissä kotiremonteissa. Sellainen ja taatusti lannistavimmasta päästä löytyy viisihenkisen perheen omakotitalosta Vantaalta.

Perheen isä Antti on mies, joka innostuu helposti ja tarttuu rakennusprojekteihin sen kummemmin suunnittelematta. Ja niitähän vanhassa omakotitalossa riittää.

Projektit yksi toisensa jälkeen ovat jääneet kesken ja lopputuloksena perheen koti muistuttaa remonttityömaan ja rautakaupan yhdistelmää.

Epätoivoiselta vaikuttava remontti on edennyt tuskastuttavan hitaasti. Suurin syy tuntuu olevan se, että kokonaisuus ja marssijärjestys ovat tee se itse -tekijältä hukassa.

Asiaa ei yhtään helpota se, että vastoinkäymiset lannistavat ja sammuttavat isä-Antin nopeasti syttyvän remontti-innostuksen. Silloin tuntuu helpommalta ja mieluisammalta tarttua aina vain uuteen projektiin.

Suihku autotallin nurkassa

Siinä vaiheessa, kun remonttipiiskuri Sirviö porukoineen saapuu paikalle, perhe on jo vuoden ajan käynyt suihkussa autotalliin kyhätyssä suihkukopissa. Antti vaimoineen jaksaa kuitenkin nähdä tilanteessa huumoria ja nimittää kyhäelmää spa-osastoksi.

Onneksi Sirviö pelastaa tilanteen. Hänen suurin työnsä on saada Antti ymmärtämään, että vastoinkäymisten kohdatessa remontoijan ei pidä luovuttaa, vaan vetää vaikeiden paikkojen yli niin, että heilahtaa.

Ennen kuin valmista tulee, Antille joudutaan antamaan porttikielto saunaosastolle. Lopulta kuitenkin nähdään, miten hieno muutos siellä saatiin aikaan.

MTV3 tiistai 11.6. klo 20.00

Antti innostuu ja tarttuu projekteihin suuremmin suunnittelematta. Lopputulos muistuttaa työmaan ja rautakaupan yhdistelmää.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi Suomella menee niin kuin menee?

Suomella menee ihan hyvin ja suomalaiset ovat myös hyvin arvostettuja ihmisiä maailmalla. Osa aloittajan mainitsemista ... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image