Viihde

Piiskuri-Pertun pitää hillitä re­mon­toi­mi­ses­ta liikaa innostuvaa Anttia – perheen koti muistuttaa työmaata ja rautakauppaa

Remonttipiiskuri Perttu Sirviö auttaa viisihenkisen perheen saunaremontin loppuun. Sirviön luottomiehenä nähdään uudella kaudella rakentaja Matti Uihero. Sisustusratkaisuissa auttaa sisustussuunnittelija Riia Lankinen.
Viihde 11.6.2019 7:00
Silja Aitoaho

Remonttipiiskuri

★★★★ – Pitää hillitä Anttia, kuullaan remonttipiiskuri Perttu Sirviön suusta mainion Remonttipiiskuri-ohjelman kakkoskauden alkajaisjaksossa eikä katsoja voisi olla enempää samaa mieltä.

Sirviö työryhmineen auttaa taas suomalaisia perheitä kesken jääneissä kotiremonteissa. Sellainen ja taatusti lannistavimmasta päästä löytyy viisihenkisen perheen omakotitalosta Vantaalta.

Perheen isä Antti on mies, joka innostuu helposti ja tarttuu rakennusprojekteihin sen kummemmin suunnittelematta. Ja niitähän vanhassa omakotitalossa riittää.

Projektit yksi toisensa jälkeen ovat jääneet kesken ja lopputuloksena perheen koti muistuttaa remonttityömaan ja rautakaupan yhdistelmää.

Epätoivoiselta vaikuttava remontti on edennyt tuskastuttavan hitaasti. Suurin syy tuntuu olevan se, että kokonaisuus ja marssijärjestys ovat tee se itse -tekijältä hukassa.

Asiaa ei yhtään helpota se, että vastoinkäymiset lannistavat ja sammuttavat isä-Antin nopeasti syttyvän remontti-innostuksen. Silloin tuntuu helpommalta ja mieluisammalta tarttua aina vain uuteen projektiin.

Suihku autotallin nurkassa

Siinä vaiheessa, kun remonttipiiskuri Sirviö porukoineen saapuu paikalle, perhe on jo vuoden ajan käynyt suihkussa autotalliin kyhätyssä suihkukopissa. Antti vaimoineen jaksaa kuitenkin nähdä tilanteessa huumoria ja nimittää kyhäelmää spa-osastoksi.

Onneksi Sirviö pelastaa tilanteen. Hänen suurin työnsä on saada Antti ymmärtämään, että vastoinkäymisten kohdatessa remontoijan ei pidä luovuttaa, vaan vetää vaikeiden paikkojen yli niin, että heilahtaa.

Ennen kuin valmista tulee, Antille joudutaan antamaan porttikielto saunaosastolle. Lopulta kuitenkin nähdään, miten hieno muutos siellä saatiin aikaan.

MTV3 tiistai 11.6. klo 20.00

Antti innostuu ja tarttuu projekteihin suuremmin suunnittelematta. Lopputulos muistuttaa työmaan ja rautakaupan yhdistelmää.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

17.8.
Mielikuvat, populismi ja politiikan ääripäät puhuttivat keskustalaisessa kesäillassa – Sipilä: "Maailmankirjat ovat eri asennossa kuin neljä vuotta sitten"
17.8.
Reissusa: Loma Kilpisjärvellä sisälsi paljon ulkoilua hyvin merkityillä poluilla hyvässä säässä ja upeissa maisemissa
17.8.
Suomalaisnaisille heikoin suunnistuksen MM-viestisijoitus 34 vuoteen – Marika Teini kritisoi nimeämistään kisaan
17.8.
Pääministeri Rinne uskoo, että sivu suun menneet johtopaikat edesauttavat Jutta Urpilaisen pääsyä komissaariksi
17.8.
Suomi luuli tekevänsä ystävällistä pandapolitiikkaa Kiinan kanssa, mutta se olikin myytti – "On vaarallista määritellä kansainvälisiä suhteita erinomaisiksi", sanoo professori
17.8.
Törkeästä veropetoksesta epäilty mies pakeni nuuskalastin kanssa, oli ajaa tullimiesten päälle Tervolassa – poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä
17.8.
Kemin Veritorstai vei kahden ihmisen hengen 70 vuotta sitten – hinta oli liian iso työtaistelulle Tilaajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Tunnen itseni petetyksi, rinne jakaa vain puoluetukiin ja ilmastonsuojeluun ja taas unohtuu köyhät ja sairaat, sama kaav... Lue lisää...
Tule Sipilä takaisin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image