Viihde

Palk­ka­mur­haa­ja Pierce Brosnan kohtaa hotellin baarissa taviksen, jolle hän tekee tarjouksen

Viihde 25.6.2019 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Matador

★★★ James Bondin hahmo alkoi kipeästi kaivata päivitystä viimeistään Pierce Brosnanin valtakauden loppupuolella. Brittitähden hieman eilispäiväinen hahmo, itseironia ja mustan komedian taju istuivatkin paremmin Richard Shephardin jännärinsekaiseen kaverikomediaan. Burn outia keräilevä, kokenut kansainvälinen palkkamurhaaja tekee tarjouksen Greg Kinnearin esittämälle myyntitykille, jonka kohtaa meksikolaisen hotellin baarissa. (USA 2005)

Ava tiistai 25.6. klo 0.30

Yhdet häät ja kolme anoppia

★★ Eikös ekologinen ajattelu ja luonnonvarojen säästäminen ole 2010-luvulla kovasti kannustettua ja trendikästä? Justin Zackham kuitenkin tuhlasi nuhruiseen hääkomediaansa hirmuiset määrät kokemusta ja osaamista. Robert De Niro ja Diane Keaton ovat eronneita adoptiovanhempia, joita adoptiopoika Ben Barnes ja morsian Amanda Seyfried pyytävät esittämään juhlan kunniaksi pariskuntaa. Susan Sarandon osallistuu yleiseen hässäkkään. (USA 2013)

Liv tiistai 25.6. klo 21.00

Uuno Epsanjassa

★★ Ere Kokkosen hupailu ehti juhlistaa suomalaisen seuramatkailun kultaisia vuosikymmeniä. Kauppaneuvos Tuura saa etelässäkin syytä narskutella hampaitaan, kun kirjekurssit käynyt Uuno toimii matkanjohtajana. Samoilla mielijohteilla kulkee koko elokuvakin, mutta Vesa-Matti Loiri urakoi. Kastanjetit luovat tunnelmaa, kun Turhapuro eläytyy tanssikilpailussa, ja härkätaisteluareenalla otetaan yhteen verettömästi. Siitä kiitos. (Suomi 1985)

Sub tiistai 25.6. klo 21.00

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

22.7.
Henkilöauto romuttui lunastuskuntoon ulosajossa Sodankylässä, autossa olleet katosivat paikalta
22.7.
Inarijärvellä kuultu avunhuutoja – pelastuslaitos selvittää asiaa helikopterin avulla
22.7.
Lacrosse on hurja laji, jossa pallo viuhuu 180–190 kilometriä tunnissa – Arttu Ylilauri löysi lajin pariin 33-vuotiaana
22.7.
Eurooppaan odotetaan taas ennätyshelteitä: 40 astetta voi mennä rikki Saksassa saakka
22.7.
Britannia haluaa eurooppalaiset joukot turvaamaan merenkulkua Hormuzinsalmella
22.7.
Maailmalla megasuosiota nauttiva kriketti on pyristellyt itselleen jalansijan Oulussa – "Laji sekoitetaan krokettiin" Tilaajille
22.7.
Lokkisiimat pyritään saamaan Kauppurienkadulla valmiiksi ennen Qstock-viikonloppua – "Nyt on positiivisen odottava fiilis"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Keski-Suomen ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image