Viihde

Päivän lef­fa­poi­min­nat: Maailma, joka ei koskaan enää palaa, elää Käpy selän alla -su­ku­pol­vie­lo­ku­vas­sa

Neljän helsinkiläisnuoren telttaretki maaseudulle on muutoksen ja kasvun matka Käpy selän alla -elokuvassa. Santtu on Eero Melasniemi ja Riittana Kristiina Halkola. KUVA: Kavi
Viihde 6.8.2019 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme päivän kiinnostavinta tv-elokuvaa

Käpy selän alla

★★★★ Oikeastaan jokainen elokuva juhlistaa ohi kiitäneitä hetkiä – maailmaa ja ihmisiä, jotka eivät koskaan enää palaa samanlaisina. Se tunne virtaa syvällä Mikko Niskasen elokuvan suonissa. Kristiina Halkola, Pekka Autiovuori, Kirsti Wallavaara ja Eero Melasniemi ovat helsinkiläisiä nuoria, jotka telttaretkellä ottavat tuntumaa toisiinsa, kesään ja perisuomalaiseen tanssilavakulttuuriin. Keikkahikeä pukkaavat Remu ja Kirka. (Suomi 1966)

Yle Teema & Fem tiistai 6.8. klo 21.45

Octopussy – mustekala

★★★ Vasta Daniel Craigin tähdittämissä James Bond -elokuvissa on sankariagentin sielunmaisemaan uskallettu uppoutua hieman syvemmin. Pinnan alla kupli silti jo John Glenin ohjaamassa toimintaseikkailussa. Roger Moorea alkoi 007:n virka ja markkinahumu puuduttaa. Niinpä hän pukeutui smokin lisäksi myös klovninpukuun. Vieno kylmän sodan alakulo kuiskii korvaan silloinkin, kun Länsi-Saksa pitäisi pelastaa ydintuholta. (Britannia/USA 1983)

Nelonen tiistai 6.8. klo 21.00

Keinoja kaihtamatta

★★ Johnny Cash -elämäkerta Walk the Line ja HBO-sarja Big Little Lies ovat muistuttaneet, että Reese Witherspoonissa on ainesta kunnon luonnetulkintoihin. Sellaiseen ei ollut mitään mahdollisuuksia McG:n ohjaamassa toimintakomediassa, jossa kaksi CIA-agenttia äkkäävät ihastuneensa samaan vaaleaan kaunottareen. Kohta raskaasti aseistetut kosiokilpailijat Chris Pine ja Tom Hardy tuhoavat kalustoa kuin mursut marenkitehtaalla. (USA 2012)

Fox tiistai 6.8. klo 23.00

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työeläkkeisiin on myös puututtava

214 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Itsensä peukuttavat ja itsensä kanssa keskustelut

Minäpä nostanki molemmat peukut pystyyn kun keksin hyvän jutun jonka sitte jaan muiden kans. Mitäpä kyttääjänä olet siit... Lue lisää...
Mitäs siihen sanot, ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

26.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image