Viihde

Päivän lef­fa­poi­min­nat: Lonkeroita tipattoman päätteeksi – outo usva saartaa kaupungin Stephen Kingin romaaniin perustuvassa kau­hu­jän­nä­ris­sä

Stephen Kingin romaaniin perustuva trilleri käynnistyy, kun sakea usva laskeutuu pikkukaupungin ylle ja sulkee kaiken syliinsä. David (Thomas Jane) pelastautuu poikansa kanssa supermarketiiin.
Viihde 2.2.2020 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta elokuvaa.

The Mist – Usva

★★ Tipaton tammikuu päättyi, ja Stephen Kingin romaaniin pohjautuva kauhujännäri lyö lonkeroita tiskiin. Frank Darabont sovitti kirjailijaa kolmatta kertaa tarinassa, jossa outo usva saartaa pikkukaupungin. Se ei lysähdä pituuteensa kuin Vihreä maili, muttei hetkauta tunteita kuin Rita Hayworth – avain pakoon. Jännitys tihenee, kun porukka ihmettelee mysteeriä marketissa. Ikävä kyllä selitysten myötä alkaa katsojaakin nolottaa. (USA 2007)

Hero klo 21.00

Boomerang

★★★ Francois Favrat ohjasi viipyilevän draaman, jossa vanha mysteeri äidin kuolemasta kuiskii häiritsevästi sisarusten korvaan. Laurent Lafitte on keski-ikäinen Antoine, joka on avioeron jälkeen herkillä ja altis kyselemään. Mélanie Larentin esittämä sisko Agathe lähtee mukaan idylliselle Ile de Noirmoutierin saarelle, jossa kohtalo kolme vuosikymmentä sitten iski. Murenevien perheiden tarina kasaa myös jännärin aineksia. (Ranska 2015)

Yle Teema & Fem klo 13.00

Hölmö, hullu, rakkaus

★★★ Tämä elokuva siirtyi voiton puolelle oitis, kun päätähdet sutaisivat nimmarinsa sopimuspaperiin. Steve Carell on uskottava keski-ikäinen reppana, joka huojuu orpona avioeron jälkeen. Julianne Moore on ex-vaimo, jolle menivät koti ja lapset. Ryan Gosling on nuorempi pelimies, joka alkaa johdattaa pappaa naisten iskennän pariin. Rillutteluvaihde houkuttaa, mutta ohjaajat John Requa ja Glenn Ficarra muistavat myös tunteet. (USA 2011)

AVA klo 21.00

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

16.2.
CNN: Yli tuhat USA:n oikeusministeriön ex-työntekijää vaatii ministerin eroa – Barrin epäillään taipuneen Trumpin painostukseen
16.2.
Uusien elämysten iltapäivä – Lentopalloseura Etta sai Iissä uusia ystäviä: "Tällaiset pelit ovat lajille älyttömän tärkeitä" Tilaajille
16.2.
Son Tottenhamin sankari – Arsenal juhli murskavoittoa
16.2.
Hallitus aikoo muuttaa potilasdirektiivin toimeenpanoa sote-uudistuksen yhteydessä
16.2.
Miten hallita aikaa niin, että rentoutumisellekin jää tilaa? Oululaisopiskelija: "Tärkeintä jaksamiselle on ehtiä möllöttää välillä kotona"
16.2.
Iin uudessa liikuntahallissa lähes 500 katsojaa, Ettan peliesitys ei riittänyt
16.2.
Lentopallohuumaa Iissä – nimikirjoitukset menivät kuin kuumille kiville, vaikka Ettan esitys pelikentällä jäi pahasti vajaaksi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa ja Keski-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.
Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Lapissa lumisateen vuoksi.

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta aluksi, tuulen nopeus puuskissa 25 m/s.
Maan etelä- ja itäosassa sekä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Etelä-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

158 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi asuntojen arvo laskee koko suomessa?

kysykääpä itseltänne että missäpäin oulua haluaisitte asua, jos olisi varaa. Siellä eivät hinnat laske. Kaikki eivät näe... Lue lisää...
Sijaintisijainsijain...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image