Viihde

Päivän lef­fa­poi­min­nat: Kirjailija Ben Elton tärveli avio­ko­me­dian­sa – Vauvahorkka-kirjan herkistä aiheista syntyi jähmeä elokuva

Vauvakuume on komedia pariskunnasta, jonka onnesta ei puutu muuta kuin oma lapsi. Kuvassa Sam (Hugh Laurie) ja Lucy Bell (Joely Richardson). KUVA: Smile Entertainment
Viihde 3.2.2020 7:00 | Päivitetty 11.2.2020 12:50
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta elokuvaa.

Vauvakuume

★★ Ben Eltonin romaani Vauvahorkka rakenteli aika napakkaa huumoria lapsettomuudesta, parisuhteesta ja muista herkistä aiheista. Ikävä kyllä kirjailija tahtoi itse ohjata sen filmiversion. Mitenkäs se juttu suutarista ja lestistä menikään? Sinänsä pätevät Hugh Laurie ja Joely Richardson joutuvat ilman kelvollista tukea kompuroimaan läpi jähmeää aviokomediaa käsikirjoittajasta, joka plärää salaa vaimopolonsa päiväkirjaa. (Britannia 2000)

TV2 klo 21.00

Magic Mike

★★★ Steven Soderberghin ohjaamassa draamakomediassa päätähti Channing Tatum hyödynsi oman nuoruutensa kokemuksia stripparina. Hän esittää kolmekymppistä Mikeä, joka siirtyy illan tullen raksalta tienaamaan sivutuloja strippiklubilla. Alex Pettyfer on kaveri Adam, joka myös pääsee kokemaan showbisneksen valoja ja varjoja. Matthew McConaughey on alan konkarina niin tiukka äijä, että sikspäkin sijasta pitää puhua jo mäyräkoirasta. (USA 2012)

Sub klo 21.00

Oli aikakin

★★★★ Jos illan brittikomedia Vauvakuume sortuu huteihin ja yliyrittämiseen, etenee tämä romanttinen fantasia samalta pohjalta rennosti maaliin. Asialla olikin lajin konkari – Rakkautta vain -elokuvan ja Bridget Jonesin tekijämies Richard Curtis. Domhnall Gleeson esittää Timiä, joka 21-vuotiaana saa kuulla, että kuuluu aikamatkaajien sukuun. Se tarjoaa mielenkiintoiset mahdollisuudet valloittaa ihana Mary (Rachel McAdams). (Britannia 2013)

TV5 klo 22.00

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

16.2.
CNN: Yli tuhat USA:n oikeusministeriön ex-työntekijää vaatii ministerin eroa – Barrin epäillään taipuneen Trumpin painostukseen
16.2.
Uusien elämysten iltapäivä – Lentopalloseura Etta sai Iissä uusia ystäviä: "Tällaiset pelit ovat lajille älyttömän tärkeitä" Tilaajille
16.2.
Son Tottenhamin sankari – Arsenal juhli murskavoittoa
16.2.
Hallitus aikoo muuttaa potilasdirektiivin toimeenpanoa sote-uudistuksen yhteydessä
16.2.
Miten hallita aikaa niin, että rentoutumisellekin jää tilaa? Oululaisopiskelija: "Tärkeintä jaksamiselle on ehtiä möllöttää välillä kotona"
16.2.
Iin uudessa liikuntahallissa lähes 500 katsojaa, Ettan peliesitys ei riittänyt
16.2.
Lentopallohuumaa Iissä – nimikirjoitukset menivät kuin kuumille kiville, vaikka Ettan esitys pelikentällä jäi pahasti vajaaksi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa ja Keski-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.
Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Lapissa lumisateen vuoksi.

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta aluksi, tuulen nopeus puuskissa 25 m/s.
Maan etelä- ja itäosassa sekä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Etelä-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

158 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi asuntojen arvo laskee koko suomessa?

kysykääpä itseltänne että missäpäin oulua haluaisitte asua, jos olisi varaa. Siellä eivät hinnat laske. Kaikki eivät näe... Lue lisää...
Sijaintisijainsijain...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image