Viihde

Päivän lef­fa­poi­min­nat: Ilta menee pölhöhuumorin parissa – Farrelin veljesten hittikomedia ja sen jatko-osa nähdään peräjälkeen

Klassikkokomediassa kaverukset Lloyd (Jim Carrey) ja Harry ja (Jeff Daniels) lähtevät palauttamaan lentokentältä löytynyttä salkkua ihanalle Marylle toiselle puolelle Yhdysvaltoja ja saavat peräänsä gangsterit.
Viihde 16.2.2020 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta elokuvaa.

Nuija ja tosinuija, Nuija ja tosinuija 2

**** Illalla saadaan pölhöhuumorin pitkä oppimäärä, kun Peter ja Bobby Farrellin hittikomedia ja jatko-osa esitetään peräjälkeen. Jim Carrey ja Jeff Daniels nähdään ensin ketterässä vireessä gangstereiden, risiiniöljyn ja muun jännän parissa, sitten pari vuosikymmentä kurttuisempina tytärtä etsimässä. Kaikkea fiksua tehokkaasti väistelevät elokuvat toimivat parhaiten jo valmiiksi hilpeässä seurassa – vaikkapa perheen kesken. (USA 1994 ja 2014)

Nelonen klo 17.55 ja 21.30

Paddington

**** Michael Bondin kirjojen karhuherra Paddington merkitsee briteille vähän samaa kuin muumit meille: kömpelö, avulias ja unelias mesikämmen on peili, josta ihmiset ovat etsineet itseään. Niinpä elokuvaankin satsattiin. Perhekomedian rooleihin pestattiin parasta a-ryhmää Hugh BonnevillestaNicole Kidmaniin. Animoitu Paddington on puolestaan hitaan mokailun virtuoosi Mr. Beanin tai mykkäkoomikko Harry Langdonin tapaan. (Britannia 2014)

TV5 klo 15.05

Mafiaveljet

***** Hyvän tahdon ja huumorin ilta päättyy Martin Scorsesen elokuvaan kuin seinään. Jopa Kummisedistä tuttu mafian hehkuttelu puuttuu tyystin, kun kuvaus rikollisuudesta elämäntapana ja sairautena syvenee. Kierteessä hilluu sukujuuriltaan sisilialais-irlantilainen Henry Hill (Ray Liotta). Talon tavoille tulokasta opastavat Robert De Niro ja Joe Pesci. Jälkimmäinen palkittiin pitbullmaisesta tulkinnastaan sivuosa-Oscarilla. (USA 1990)

Sub klo 21.00

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

31.3.
Urpiaisia ruokinnalla Lukijalta
31.3.
Valtioneuvoston muistio ravintoloiden sulkemisesta kertoo: Koronaa tavattu Pohjois-Pohjanmaalla kuudessa kunnassa – "Oulussa on havaittu useita COVID-19 -tapauksia"
31.3.
Haukiputaan yli 40-vuotias Jatulin liikuntakeskus kaipaa kipeästi isoa remonttia – vajaan yhdeksän miljoonan peruskorjaushanke on paraikaa selvityksessä
31.3.
Messi piikitteli Barcelonan seurajohtoa – "Olemme aina olleet ensimmäisinä auttamassa seuraa, kun on ollut tarve"
31.3.
Muhoksen kunta aloittaa yt-neuvottelut – vielä ei selvillä, kuinka suurta henkilöstömäärää lomautukset koskevat
31.3.
Maaliskuun lukijakuva: Enkun tunti sujuu Iidalla kotona Kiimingissä pappakoiran kanssa
31.3.
MTV Uutiset selvitti että enemmistö suurimmista pörssiyhtiöistä aikoo maksaa osinkoa koronaviruksen keskellä

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

Eikö samalla logiikalla työttömäksi jäävänkin pitäisi olla nillittämättä työttömyyttään ja kestää se puoli vuotta ilman ... Lue lisää...
Eikö työttömäksi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

1.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image