Viihde

Päivän leffa-arviot: Bond jaksaa yhä viihdyttää, eikä nostalgiaa vältellä

007 Spectre on viides James Bond -elokuva Nelosella syyskuussa. Pääroolissa on Daniel Craig. KUVA: jonathan olley
Viihde 9.9.2018 7:00
Pekka Eronen

Kriitiikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

007 Spectre

★★★ Skyfall-elokuvan seuraaja ei nouse vastaaviin korkeuksiin tai poraudu samoihin syvyyksiin, vaikka Sam Mendes ohjaajana jatkoikin. Pykälää kepeämmässä agenttiseikkailussa James Bond kohtaa jo Sean Conneryn päiviltä tutun rikollisorganisaation, eikä nostalgiaa vältellä. Mikään ei yllätä, mutta viihdearvot ovat kohdallaan. Kuva kulkee ja Daniel Craig on niin sanottu äijä edelleen. Pomo M:n roolin peri Ralph Fiennes. (Britannia 2015)

Nelonen sunnuntai 9.9. klo 21.00.

Tyttö ja helmikorvakoru

★★★★★ Surullisen suuret määrät lahjakkuutta ja nerokkuutta on historian mittaan jäänyt toteutumatta, kun ihmiskunnasta on sivuutettu puolet. Tarkoitan naisia. Tracy Chevalierin romaaniin pohjautuvassa elokuvassa alankomaalainen maalarimestari Vermeer huomaa niitä enteitä nuoressa palvelustytössään. Scarlett Johanssonin ja Colin Firthin rooleista huokuu kaipaus toiseen aikaan, jolloin moni asia voisi olla toisin. (Britannia 2003)

Hero sunnuntai 9.9. klo 11.55.

Jos rakastat

★★★ Ministerin tytär ja maahanmuuttajaperheen poika rakastuvat. Näinkin voi tämän päivän Suomessa käydä. Ainakin, jos ollaan Neil Hardwickin ohjaamassa musikaalissa. Se on kieltämättä varovainen, mutta sympaattinen yritys kotimaisittain harvinaisessa lajissa. Elli Vallinojan ja Chike Ohanwen kesäisiä hetkiä säestävät uusina tulkintoina Lasten mehuhetki, Ei, Hän, Heilutaan ja moni muu Suomi-popin kestosuosikki. (Suomi 2010)

TV2 sunnuntai 9.9. klo 12.45.

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa on vaarallisen voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Koillismaalla ja Etelä- sekä Keski-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta aamusta alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

151 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Juttutupa on kateellisten keskustelukerho. Kotitalousvähennyksen leimaaminen rikkaitten asumistueksi on järjen köyhyyttä... Lue lisää...
Vähäistä on tuo

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

22.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image