Viihde

Päivän elo­ku­va­poi­min­nat: Ihana elämä raukaisee 40 vuotta bilettänyttä Jeb Gambardellia

Ikääntyvä pintaliitäjä (Toni Servillo) havahtuu elämänsä tyhjyyteen Suuri kauneus -elokuvassa. KUVA: Gianni Fiorito
Viihde 3.3.2018 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme lauantain kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Suuri kauneus

★★★★ Itse olen lunastuskunnossa, jos bileet jatkuvat pari päivää. Jeb Gambardellalla on pitänyt pirskettä jo neljä vuosikymmentä. Kukaan ei voi moittia, jos nyt hieman raukaisee. Toni Servillo esittää pintaliitäjää, joka vihdoin on alkanut hahmottaa, kuinka tyhjiä ovat ihanan elämä kuoret. Ohjaaja Paolo Sorrentinon täyteläiset roomalaistunnelmat puhuttelisivat vieläkin paremmin, jos Federico Fellini ei olisi ehtinyt ensin. (Italia 2013)

Yle Teema & Fem lauantai 3.3. klo 22.03

Terroristin jäljillä

★★★ Jeff Renfroen jännitysdraama ei ainoastaan osu ajan hermoon, vaan jää myös hiertämään sitä. Mullan alla -sarjasta tuttu Peter Krause esittää työnsä menettänyttä kirjanpitäjä Terryä, joka alkaa täyttää tyhjyyttään naapurin kyttäilyllä. Tumman miehen puuhat ja tuttavat tuoksahtavat epäilyttävästi terrorismilta, eivätkä tv-kanavan sensaatiouutiset Terryn mieltä tyynnytä. Vainoharhan kierre alkaa olla viritelty. (USA/Kanada 2003)

Hero lauantai 3.3. klo 21.00

Snowpiercer

★★★ Bong Joon Hon rankasti tyylittelevässä scifi-jännärissä löydetään tavallisen ankealle tulevaisuudelle uusi ilme. Nyt ei ollakaan jossakin ylikansoitetussa suurkaupungissa tai avaruusaseman rotjakkeessa, vaan junassa. Perävaunujen rupusakki ja ykkösluokan etuoikeutetut kiitävät halki maailman, josta toinen jääkausi on tehnyt silkkaa arktista painajaista. Tiivistetyn luokkayhteiskunnan kapinallista esittää Chris Evans. (Korea/USA 2013)

TV2 lauantai 3.3. klo 21.10

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata sekä Lounais-Lapissa lounaistuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Suomessa on 60 000 työssäkäyvää köyhää

Kyllä. Uskallanpa väittää, että ne samat ihmistyypit, jotka täällä tuvassa valittavat ja kitisevät lähes kaikesta ovat ... Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

20.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image