Viihde

Päivän elo­ku­va­poi­min­nat: Elämä on kipeä juoksu, kun nuori leski kohtaa kak­si­suun­tai­ses­ta mie­lia­la­häi­riös­tä kärsivän hölkkämiehen

Jacki Weaverilla ja Robert de Nirolla on roolit Unelmien pelikirja -elokuvassa. KUVA: JOJO WHILDEN
Viihde 30.1.2018 7:00
Pekka Eronen
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme tiistain kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Unelmien pelikirja

**** Ihmissuhteet, rakkaus, elämä: helppo homma ei ole niistä mikään, mutta ei meillä tärkeämpääkään ole. David O. Russell ohjasi Matthew Quickin esikoisromaanin pohjalta romanttisen komedian, jossa kipuilematta ei selvitä sen paremmin romantiikasta kuin komediastakaan. Jennifer Lawrence esittää Oscar-roolissaan fiksua nuorta leskeä, joka tutustuu kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivään hölkkämies Bradley Cooperiin. (USA 2012)

Liv tiistai 30.1. klo 21.05

Ota kiinni jos saat

**** Jalat otetaan alle myös Steven Spielbergin veijaritarinassa. Se tarinoi tositapahtumien pohjalta mestarihuijari Frank Abagnale Jr:sta, joka esiintyi sujuvasti muun muassa lääkärinä, lakimiehenä ja liikennelentäjänä. Ikuinen siloposki Leonardo DiCaprio oli loistava valinta poikamaisen ja hieman hämärän vilunkimiehen rooliin. Tom Hanks vetää vastapainoksi sitäkin kuivakkaampaa linjaa FBI-agentti Frank Hanrattyna. (USA 2002)

Hero tiistai 30.1. klo 21.00

Jack Reacher - Tappajan jäljillä

*** Tom Cruise oli yllättävä valinta esittämään Lee Childin jännityskirjojen toiminnan miestä, noin 30 senttiä pitempää ja saman verran harteikkampaa Jack Reacheria. Pokeria ja silmänpilkettä ei tähdeltä ole ikinä puuttunut. Itsevarmuutta ja - rakkauttakin on useamman hengen varoiksi. Niiden turvin on luonteva saapua äijäilemään Pittsburghiin, jossa viisi ihmistä on kuollut tarkka-ampujan iskussa. (USA 2012)

Nelonen tiistai 30.1. klo 21.30

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image