Viihde

Nicolas Cagella on tulinen eturauhanen Ghost Rider – Koston hengessä -elokuvassa

Ghost Rider – Koston henki kertoo stunt-moottoripyöräilijä Johnny Blazesta (Nicolas Cage).
Viihde 12.2.2019 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Ghost Rider – Koston henki

★★ Rauli Badding Somerjoki lauloi aikanaan rallikuskista, jolla oli ”vauhti kallossaan”. Nicolas Cage on vahvasti sitä maata tämän toimintafantasian pääkallomotoristina. Ja liekit kaupan päälle. Marvel-sarjakuvaan pohjautuva ykkösosa sai jatkeen, jonka joutavaa juonta peitellään hulppealla tehostevilskeellä. Tilaisuuden tullen Ghost Rider jopa virtsaa ja oksentaa tulta. Se taitaakin kiteyttää tyylilaijista oleellisen. Ensiesitys. (USA 2012)

Nelonen tiistai 12.2. klo 23.50

Kolmas laukaus

★★ Ismo Kallio oli rakastettu tv-kasvo ja Vara-Manu, mutta tärkeimmän uransa hän teki teatterin puolella. Isot filmiroolit jäivät vähemmälle, mutta Yrjö Nortan ohjaamassa murhamysteerissä hän on Mauri Sariolan kirjojen sankari, komisario Susikoski. Salskean lainvartijan hahmo onkin parasta kankeassa säästöbudjetin elokuvassa. Jos meillä olisi yritetty jotain James Bondin tapaista, olisi Kallio ehkä ollut oikea mies hommaan. (Suomi 1959)

Yle Teema & Fem tiistai 12.2. klo 22.20

Musta Dahlia

★★ Rikosjännärin pohjalla on James Ellroyn romaani ja Hollywoodin tähdenalun Elizabeth Shortin murhatapaus vuodelta 1947. Se järkytti kansakuntaa, mutta Brian De Palma ei onnistunut siirtämään tunnepuolta filmille. Elokuva jää pintaan: film noir -leikiksi, jossa nulikkamainen Josh Hartnett ja Aaron Eckhart larppailevat kyttinä. Scarlett Johansson ja Hilary Swank olisivat ansainneet päästä parempaan leffaan. (USA 2006)

Hero tiistai 12.2. klo 21.00

MAINOS

Kommentoi

Jos olette seuranneet Erosen katsottaviksi nostamia elokuvia, niin eihän Eronen tunnekkaan muita elokuvamaita kuin USA! Aivan poikkeuksellista on, että on tänään nostanut katsottavaksi jopa Suomessa tehdyn elokuvan! Hajontaa Eronen, on muitakin elokuvamaita kuin USA!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

249 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vaalit kuin karnevaalit – jakojuhlat ennen paastoa

Suomi pystyy turvaamaan hyvinvointivaltion, ja hyvät julkiset palvelut kaikille kansalaisille mutta ei tietenkään presii... Lue lisää...
Tenu Tane

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image