Viihde

Mikä saa pysymään yhdessä? Julkkisparit avaavat suhdettaan uudessa ohjelmassa

Kimpassa-sarjan ensimmäisessä jaksossa Jouni ja Mari Hynynen avaavat Lappeenrannan kotinsa Hanna Brotherukselle ja Mikko Kuustoselle.
Viihde 6.1.2020 7:00
Tiina Vuorimäki

Kimpassa

★★★★ Ranskalainen kirjailija André Maurois on sanonut, että kirjallisuudessa pätee sama kuin rakkaudessa: olemme hämmästyneitä toisten valinnoista. Näinhän se on elämässä ja Kimpassa-sarjassa, jossa nähdään kymmenen erilaista pariskuntaa ja erilaista elämää.

Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus tapaavat parit näiden omissa ympyröissä. Kodin, mökin tai muun oman paikan näkeminen antaa lisäväriä ihmisiinkin.

Ensimmäisenä aviopari Kuustonen&Brotherus vierailee Lappeenrannassa Kotiteollisuus-yhtyeen muusikko Jouni Hynysen ja näyttelijä-käsikirjoittaja Mari Hynysen pääkalloin koristellussa kodissa. Mari tunnetaan myös nimellä Perankoski.

Myös ikävistä asioita puhutaan

Ikäviä asioita sivutaan kaikkien kanssa. Toisessa jaksossa nyrkkeilijäpariskunta Niklas Räsäsen ja Eva Wahlströmin luona päästään aika syvälle, kun keskustelu käy myös Jeesuksessa, masennuksessa ja kuolemanpelossa.

Kolmannessa osassa Kalle ja Riina-Maija Palander kertovat värikkäästä yhteiselämästään Viron kartanossaan.

Kaikki parit ovat yllättävän avoimia.

Tavoitteena on saada selville, mikä sai heidät aikanaan yhteen ja mikä saa heidät pysymään kimpassa.

Mukana myös Merja Larivaara ja Kari-Pekka Toivonen

Suhdettaan avaavat lisäksi juontaja Jone Nikula ja tanssija Hanna Karttunen, näyttelijä Merja Larivaara ja näyttelijä-taeatterinjohtaja Kari-Pekka Toivonen, muusikko Jukka Poika ja Teija Stormi sekä näyttelijä Satu Silvo ja kirjailija Reidar Palmgren.

Mikko ja Hanna jakavat sarjassa kokemuksiaan omasta parisuhteestaan. He myös kommentoivat kahdestaan ollessaan, mitä ovat nähneet ja kuulleet.

Kimpassa-sarja perustuu ruotsalaiseen menestysformaattiin Tillsammans med Strömstedts.

Nelonen maanantai 6.1. klo 20.00

Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus tapaava kymmenen paria. Oman lisänsä ohjelmaan tuo ihmisten oma kotiympäristö.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (23)

Laittakaapa maksullisille kanaville nämä julkkisohjelmat,siellä,se suosio mitataan! En ymmärrä miksi näitä jonnin joutavuuksia tulee tuutintäydeltä ja uusitaan varmaan 100 kertaa! Onneksi on edes teema,jossa tulee sentään kohtalaista ohjelmaa eikä niitä "tikissä" eikä blokkaajat mainoksia 👹👹

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikko Kuustonen analysoimassa julkkisten parisuhteita. Varsinainen asiantuntija. Alemmas ei voi tvohjelma vajota.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta kyllä tuntuu että harvemmassa on ne julkkisparit, jotka pysyy edes muutaman vuoden yhdessä. Nykyään näytttää siltä,että joka ikinen julkkis änkeää jokaiseen TV ohjelmaan, ja jos ei ihan jokaiseen ,niin hommataan ikioma ohjelma. Onneksi kanavaa voi vaihtaa,ole perin kyllästynyt näihin samoihin naamoihin lähes joka kanavalla!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuustonen on mennyt alaspäin kuin lehmän häntä. Osallistuu ammatikseen kaikenlaisiin hömppäohjelmiin. Itsekin hän on eronnut, tyypiilisesti 60 v. ottaa nuoren emännän. Ei mitään respektiä Kuustosta kohtaan. Ymmärtäisi, että on vanha mies, hänen ei kuulu oilla moisissa kissanristiäisissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eronneiden ja karanneiden kokoontumisajot! Tällaisesta jonninjoutavastako pitää maksaa!

Pistäkää nämä maksukanaville, niin näette todellisen suosion.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja TAAS yx tyhjänpvnen ohjelma lisää,maksullisille,,,olen siinä tasan samaa mieltä! 😣

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ohjelman juontajat ja muut osallistujat ovat melkein kaikki eronneita ja uudella kimppakierroksella. Tämäkö on se tavallisen ihmisen tavoittelema parisuhdetila. Aina kun kyllästytään toiseen, ihastutaan johonkuhun ja lähdetään uudelle kimppakivalle. Elämä on laiffii.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Melkein kaikki tai ainakin suurin osa pareista eronneet tai karanneet. Onko yhtään pitkänlinjaparia haastateltu?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis että tälläinen kivi oli vielä kääntämättä sosiaalipornon alueella. No kun kyse on kuitenkin "pitkäaikaisista" suhteista, tiedä vaikka ohjelmaan saadaan ihan oikeita, tunnistettavia julkkiksia. Nykyään kun julkkiksiksi tunkee päivät päästään blokkaajia ja tubettajia joiden ansiot on lähinnä näiden itsensä tiedossa, ja mikä näiden kannalta kauheinta, eivät voi liikkua missään etteivätkö joutuisi valtaisan ihmisjoukon tunnistamaksi, vieläpä jopa töllisteltäväksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan ja kukapa muukaan sopivin vetäjäksi kuin "tyhjännaurattaja" Kuustonen, joka kuittaa lähes 40 vuoden x-avioliitonsa vitsinä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

katsonut suomalaisia ohjelmia enää vuosiin. Onneksi on muita kanavia. Kuka tuollaista soopaa viitsii katsella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (23)

Uutisvirta

28.1.
Kiinalainen matkailija on tuotu eristykseen Lapin keskussairaalaan koronavirusepäilyn vuoksi – potilas oli tullut Wuhanista
28.1.
Oulun ammattikorkeakoulussa ultralujasta teräksestä rakennetulla autolla pyritään parantamaan autojen energiatehokkuutta – "Tavoitteena oli suunnitella mahdollisimman luja ja kevyt auton runkorakenne"
28.1.
Karibianmerellä voimakas maanjäristys, useille maille annettiin tsunamivaroitus – Vedenalainen järistys oli voimakkuudeltaan 7,7 richteriä
28.1.
Lin­ja-au­to suistui ojaan Enon­te­kiöl­lä
28.1.
Oulun keskustan Snellmaninpuistolle laadittiin rakennussuunnitelma – puistoon suunnitellaan oleskelumahdollisuuksia ja taidepolkua
28.1.
Trump: Palestiinalle itsenäinen valtio, Israelin miehittämät siirtokunnat tunnustetaan, Jerusalem säilyy "jakamattomasti" Israelilla, Palestiinalle pääkaupunki Itä-Jerusalemiin
28.1.
Hiihtosuunnistuksen kuusinkertainen nuorten maailmanmestari Liisa Nenonen muutti Ouluun opiskelemaan: "Lunta on pitänyt etsiä" Tilaajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Päijät-Hämeen, Keski-Suomen, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, lumisten teiden ja sohjoisten teiden vuoksi.
Ajokeli on huono Lapin länsiosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Posio ja Kemijärvi pöllyävän lumen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen maan etelä- ja keskiosassa lukuunottamatta Ahvenanmaan maakuntaa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

Iitaz

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Ei mitään rajaa taas suomalaisen työntekijän haukkumisella. Ylen telkemän tutkimuksen , Yle uutiset Politiikka 28.2.201... Lue lisää...
taas aivan bullshitt...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image