Viihde

Michael Bolton ja Dire Straits Experience Ouluun

Michael Bolton esiintyy Oulussa Club Teatrialla perjantaina 16. elokuuta ja Tampere-talon Isossa salissa keskiviikkona 14. elokuuta. KUVA: ANDRZEJ GRYGIEL
Viihde 11.2.2019 15:16
Kaleva

Pop-balladeistaan tunnettu moninkertainen Grammy-voittaja Michael Bolton (s. 1953) sekä brittimuusikoista koostuva tribuuttiyhtye Dire Straits Experience saapuvat esiintymään Ouluun ja Tampereelle.

Michael Bolton tunnetaan muun muassa hiteistä When a Man Loves a Woman, Georgia on my Mind, Said I Loved You… But I Lied sekä Hercules-animaation laulusta Go the Distance.

Hän on kirjoittanut ja laulanut kappaleita myös muun muassa Bob Dylanin, Paul Stanleyn ja Lady Gagan kanssa ja myynyt urallaan yli 75 miljoonaa äänitettä.

Musiikkiuransa ohella Bolton on esiintynyt muun muassa Saturday Night Livessä sekä tv-sarjoissa Miehenpuolikkaat ja Glee sekä tehnyt humanitaarista työtä.

Michael Bolton esiintyy Oulussa Club Teatrialla perjantaina 16. elokuuta ja Tampere-talon Isossa salissa keskiviikkona 14. elokuuta.

Dire Straits Experience palauttaa puolestaan vuonna 1992 uransa lopettaneen Dire Straits -yhtyeen musiikin ja lavashow’n estradeille.

Sultans of Swing, Money for Nothing, Romeo and Juliet ja muut Mark Knopflerin kirjoittamat hitit soivat konsertissa alkuperäisversioita kunnioittaen.

Kokoonpanoa johtaa Dire Straitsissa musisoinut saksofonisti Chris White ja laulusolistina toimii kitaristi Terence Reis. Tribuuttiyhtyeen muut muusikot ovat tuttuja muun muassa Eric Claptonin, Paul McCartneyn ja Elton Johnin taustayhtyeistä.

Tribuuttiyhtye esiintyy Oulun Club Teatrialla lauantaina 5. lokakuuta ja Tampere-talon Isossa salissa maanantaina 7. lokakuuta.

MAINOS

Kommentoi

Dire straits experiencen soittajat olleet joskus samassa kaupungissa alkuperäisen bändin kanssa. Tosin eri vuonna. Rienausta .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Michael Bolton ja Dire Straits Experience!?
Jep jep!
Oululaisille arvoisensa esiintyjät.
Herra Bolton osaa soittaa ja laulaa, samaten Herrat White ja Reis, mutta että tämmöstä.
Odotan innolla Jimi Hendrix Second Experiencen esiintymistä ja The Beatles Extra Tribute Bandia Teatrialle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta säälintunteisin mielin Teatriaa ajattelen. Viimeisiä eläkeläisiä saadaan esiintymään tärinöiden kanssa. Oikeasti meitä keskiiäkin ylittäneitä säälittää nämä pakolla tuodut artistit , jotka viimeisiään vetelee kehnolla vireellä, jota ei enää itse tunnista, vaan yrittää mm. Teatrian kiinnostuksella. En vaivaidu paikalle, mutta tokkiisa varmasti kohtuu "keikka". Jollekkii. Saapiko ko. laitos jotain oikeasti hottia paikalle?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

”Michael Bolton tunnetaan muun muassa hiteistä When a Man Loves a Woman, Georgia on my Mind”
Näistä mikään ei kyseisen artistin biisi, ei edes tunnetuksitekemä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin. Artikkelissa lukee, että tunnetaan, ei väitetä biisien tekijäksi. Kenen versio "When a Man Loves a Woman"- biisistä olis tunnetumpi ku Michael Boltonin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

249 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vaalit kuin karnevaalit – jakojuhlat ennen paastoa

Suomi pystyy turvaamaan hyvinvointivaltion, ja hyvät julkiset palvelut kaikille kansalaisille mutta ei tietenkään presii... Lue lisää...
Tenu Tane

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image