Viihde

Meryl Streep loistaa Margaret Thatcherina – hän on joka punnan arvoinen

Viihde 24.6.2019 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Rautarouva

★★★ Brexit uuvutti Theresa Mayn loppuun, joten reilun kuukauden päästä Britanniaan valitaan uusi pääministeri. Melkoisiin tempauksiin tämän pitää äityä, mikäli tahtoo jäädä aikakirjoihin kuten Margaret Thatcher. Kiistellystä poliitikosta rakentuu Phyllida Lloydin varovaisessa elämäkertaelokuvassa turhan pinnallinen kuva. Onneksi rooli meni Meryl Streepille, joka tässäkin tapauksessa on joka punnan arvoinen. (Britannia 2011)

Liv maanantai 24.6. klo 21.00

Pankkikeikka

★★★ Vahvat ja tosipohjaiset englantilaisaromit on tässäkin. Oluen ja lihamunuaispiiran tuoksun voi melkein haistaa. Konkariohjaaja Roger Donaldson ohjasi vuoden 1971 rikostapauksen pohjalta jännärin, jossa alan mies Terry Leather (Jason Statham) kerää joukkoa pankkiryöstöön. Keikkaa pukkaa Sherlock Holmesin kotikadulla Baker Streetillä. Saaliina on muutakin kuin kahisevaa, ja paremmissa piireissä on aihetta paniikkiin. (Britannia 2008)

Hero maanantai 24.6. klo 21.00

Wanderlust

★★★ Oravanpyörän hylkäävä kesäkansalainen voi hakea downshiftauksen mallia David Wainin ohjaamasta komediasta. Jennifer Aniston ja Paul Rudd esittävät newyorkilaista pariskuntaa, jonka tulot romahtavat kesken menestyskiidon. Salkut lentävät nurkkaan, ja onnea etsiessä päädytään hippikommuuniin. Nakuileva ja pössyttelevä boheemielämä koettelee välillä katsojankin hermoja, mutta kelpo näyttelijäporukka saa sen kuplimaan. (USA 2012)

TV5 maanantai 24.6. klo 22.00

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

22.7.
Henkilöauto romuttui lunastuskuntoon ulosajossa Sodankylässä, autossa olleet katosivat paikalta
22.7.
Inarijärvellä kuultu avunhuutoja – pelastuslaitos selvittää asiaa helikopterin avulla
22.7.
Lacrosse on hurja laji, jossa pallo viuhuu 180–190 kilometriä tunnissa – Arttu Ylilauri löysi lajin pariin 33-vuotiaana
22.7.
Eurooppaan odotetaan taas ennätyshelteitä: 40 astetta voi mennä rikki Saksassa saakka
22.7.
Britannia haluaa eurooppalaiset joukot turvaamaan merenkulkua Hormuzinsalmella
22.7.
Maailmalla megasuosiota nauttiva kriketti on pyristellyt itselleen jalansijan Oulussa – "Laji sekoitetaan krokettiin" Tilaajille
22.7.
Lokkisiimat pyritään saamaan Kauppurienkadulla valmiiksi ennen Qstock-viikonloppua – "Nyt on positiivisen odottava fiilis"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Keski-Suomen ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image