Viihde

Menestyjäpari Katri ja Janne lomailee Jakomäessä – Lymin ja Summasen työskentelyä on ilo seurata

Katri (Tiina Lymi) ja Janne (Petteri Summanen) ovat menestyjiä, jotka lähtevät lomallaan köyhäilemään Jakomäkeen Nousukausi-elokuvassa.
Viihde 23.4.2019 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Nousukausi

★★★★ Vaihtelu virkistää – ja hirvittää myös. Johanna Vuoksenmaan ohjaamassa komediassa Tiina Lymin ja Petteri Summasen nuorehko menestyjäpari lähtee lomalla köyhäilemään Helsingin Jakomäen lähiöön. Mainion näyttelijäkaksikon työskentelyä on yhä ilo seurata, vaikka elokuvan ensi-illan jälkeen onkin jo muutama nousu- ja jatkokausi ehtinyt vilahtaa ohi. Kari-Pekka Toivonen ja Juha Veijonen ovat lähiön sympaattisia hunsvotteja. (Suomi 2002)

Yle Teema & Fem tiistai 23.4. klo 21.40.

End of Watch – Poliisit

★★★ Jake Gyllenhaal ja Michael Peña ovat losangelesilaisia poliiseja, jotka paljastavat meksikolaisen huumekartellin kätkön. Onhan se toki urotyö, mutta myös jyrkkä mäki alituiseen hengenvaaraan. David Ayer ei keksinyt jännäriinsä mitään varsinaisesti uutta, mutta sympaattinen kyttäkaksikko ja tosi-tv:tä jäljittelevä, karhea kerronta naulitsevat katsojan nojatuoliin. Taikka missä kodinkalusteessa tämä nyt sattuukin oleilemaan. (USA 2012)

Hero tiistai 23.4. klo 21.00.

Kuinka hukata kundi 10 päivässä

★★★ Konkariohjaaja Donald Petrie ei keksinyt romanttisen komedian kaavaa uusiksi, mutta selvitti pakolliset kuviot rennosti. Kate Hudson on toimittaja, joka päättää tehdä jutun, jossa opastetaan konstit miehen pokaamiseen ja pikaiseen karistamiseen. Kohta hän jo grillaa mainosmies Matthew McConaugheyta hempeilyn hiljaisella tulella. Vaikka Celine Dion -keikan uhka roikkuu ilmassa, roikkuu mies suhteessa epäilyttävän sitkeästi. (USA 2003)

Fox tiistai 23.4. klo 23.00.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

86
Mielikuvat, populismi ja politiikan ääripäät puhuttivat keskustalaisessa kesäillassa – Sipilä: "Maailmankirjat ovat eri asennossa kuin neljä vuotta sitten"
55
Puheenaihe: Tarvitaanko Suomeen kaivosvero?
52
Pääministeri Rinne uskoo, että sivu suun menneet johtopaikat edesauttavat Jutta Urpilaisen pääsyä komissaariksi
44
Lapsen ei tarvitse opettaa itseään, muistuttaa Opetushallitus – opetusneuvos teroittaa opettajien roolia: "Kaiken pitää olla suunniteltua"
30
Törkeästä veropetoksesta epäilty mies pakeni nuuskalastin kanssa, oli ajaa tullimiesten päälle Tervolassa – poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä
30
Vuodetut asiakirjat luovat karun kuvan sopimuksettoman brexitin vaikutuksista – Britanniaa saattaa uhata pula polttoaineesta, ruuasta ja lääkkeistä
19
Sammaltien muuttaminen yleiskaavassa työpaikka-alueeksi huolettaa asukkaita – "Uusia rakennuslupia voi nykytilanteessa saada, mutta hakijaa informoidaan yleiskaavasta, ympäröivästä alueesta ja siihen liittyvistä riskeistä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: 
Maan pohjois- ja länsiosassa etelätuuli on voimakasta aamulla ja aamupäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hoitajien palkkoja pitää leikata

Tuollaisia juttuja tulee, kun tietyt ihmisrymät ei käytä kondomia Lue lisää...
Skeptikko

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image