Viihde

Melania Trump koristeli Valkoisen talon joulua varten – Twitter villiintyi tavanomaista synkemmästä tyylistä

Melania Trumpin suunnittelemat Valkoisen talon joulukoristelut ovat herättäneet keskustelua Twitterissä. KUVA: OLIVIER DOULIERY / POOL / EPA
Viihde 30.11.2017 23:07
Taneli Kärki

Melania Trumpin johtamat Valkoisen talon joulukoristelut ovat herättäneet hämmästystä. Kaikki alkoi Yhdysvaltojen ensimmäisen naisen viestintäpäälikön Twitteriin jakamasta kuvasta.

Viestintäpäällikkö Stephanie Grishamin jakaman kuvan saatetekstissä kerrotaan joulun lähestyvän ja ensimmäisen naisen valvovan Valkoisen talon joulukoristeluja yksityiskohtaisesti.

Kuvassa näkyvien koristelujen tavanomaista tummempi sävy ja aavistuksen synkeä tunnelma saivat Twitter-käyttäjät liikkeelle. Useat muokkasivat päivityksissään alkuperäistä kuvaa sen herättämien mielleyhtymien perusteella.

– Miksi Valkoisen talon joulukoristelut näyttävät True Detectiven ykköskauden lopun keppilabyrintilta, kysytään Super Deluxe -tilin twiitissä.

Useat Twitter-käyttäjät innnostuivat jakamaan Hohto-kauhuelokuvaan viittaavia kuvamuokkauksia.

 Twitter-käyttäjä Parker Molloy yhdisteli omaan kuvaansa Pan's Labyrinth ja It -elokuvia sekä Stranger Things -sarjaa.

Pilkkakirveet liikkeelle saanut kuva on todellisuudessa vain osa totuutta. Viestintäpäällikön julkaisemasta kuvasta ei välity, että Valkoisessa talossa on tänä vuonna myös perinteisempää koristelua, kuten Melania Trumpin tilillä jaetusta videosta näkyy.

MAINOS

Kommentoi

Outoa on kun tästäkin löydetään syy vihata Trumppia ja hänen vaimoaan... Joillakin ihmisillä ei vaan ole parempaa tekemistä kuin valittaa kaikesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan ihanaa en ole koskaa WhiteHousea nähnyt näin kauniisti koristeltuna, Melanien pitäisi tulla somistamaan Oulunkin valkeatalo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pohjoismaisen tyylikästä ja eleganttia! Jenkit vaan on tottuneet sateenkaaren värisiin hörhötyksiin, välkkeeseen ja bling blingiin, niin kai tämä nyt vähän hätkäyttää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missä tahansa on synkkää nyt kun valot sammutetaan.
Tämä hampunpolttajille tiedoksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisi se vihervasurimedia nyt vaikkapa joulukuun ajan kirjoittaa vain positiivisia asioita Trumpeista. Niitäkin muuten löytyy. Sitten taas tammikuusta alkaen seuraavat 11 kuukautta entisellä jaskanjauhamis linjalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koristelu oli upeaa ja tunnelmallista, täydellisesti Yhdysvaltojen suurimpaan juhlaan sopivaa.

Koristeita näkyi linkin kautta olevan vaikka kuinka paljon ja ne olivat todella näyttäviä ja upeita 🎅👏

Koristeteemoja oli todella runsaasti, eikä koristelussa todellakaan oltu säästelty.

Nyt herää kysymys (taas): miten ja miksi ihmeessä tästäkin asiasta on saatu tällainen juttu väännettyä. Olisiko jo aika tehdä juttu lehdistön etiikasta.

En myöskään hyväksy kiusaamista millään tasolla, en myöskään lehdistön harrastamaa kiusaamista

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinä tapauksessa kannattaa tutustua Trumpin lausahduksiin kanssaihmisistä, on muuten melko törkeää tekstiä ja lista on pitkä! Että jos kiusaajaa haetaan niin ei tarvi pidemmältä etsiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja pah sanon minä. Yksi ainoa kuva tuollainen mistä valaistuksella saa synkän. Sitten kun katsoi tuon videon, niin oli upeampi kuin Disneyn joulu. Mikä ihmeen pointti tämmöisellä uutisella oikein on. Mustamaalata varsin ja aivan suotta vapaan maailman johtajaa ja eliitin kaatajaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siksi kun vihervasemmistomedia ei pääse Trumpin presidenttivalinnasta yli. Jatkuvasti pukkaa uutta itkupotkuraivaria. Minä niin nautin tästä! ;)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

amerikkalaisilla aina ampuu kaikki yli. katsoo vaikka lippua ja värien kirjoa. pärjää jopa englannin lipuille rumuudessa. samoten niiden jouluvalot ovat karseita rumuudessaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Jussijuoniollahan" on todellakin se tyylitaju, jota koko maailman täytyy havitella. Jos on eri kieltä hänen kanssaan on todella, todella väärässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

Miksi sitten valehtelen? Olen nyt vuodesta 2011 kirjoitellut näitä, suurimmaksi osaksi välillä täysin kopioituja aloituk... Lue lisää...
Y

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.10.

Fingerpori

19.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image