Viihde

Mehevien hahmojen ja vuorosanojen perhedraama on todellinen tähtien ko­koon­tu­mis­ajo

Moniongelmainen perhe kokoontuu selvittelemään välejään mehevässä perhedraamassa Perhe - August: Osage County. KUVA: Claire Folger/Sub
Viihde 6.2.2018 7:00
Pekka Eronen

Perhe – August: Osage County

★ ★ ★ Meryl Streep, Sam Shepard, Julia Roberts, Ewan McGregor, Chris Cooper, Benedict Cumberbatch ja muutama muu: tähdillä on kokoontumisajot! Se on ymmärrettävää, John Wellsin komediallinen perhedraama pohjautuu Tracy Lettin Pulizer-palkittuun näytelmään, jossa riittää meheviä hahmoja ja vuorosanoja tulkittavaksi. Addiktiot ja salaisuudet pitävät mielenkiinnon yllä. Ensiesitys. (USA 2013)

Liv tiistai 6.2. klo 21.05.

Sinun numerosi? – Kuinka monta on liian paljon?

★ ★ Jopas on koukeroiset leffannimet tänään. Mark Mylordin romanttisen komedian juoni on otsikkoaan simppelimpi. Ally nimittäin uskoo, kun lehdessä väitetään, että naisella on vaara jäädä sinkuksi, jos seksipartnereita on ollut yli 20. Siksi hänen on kirmattava eksiään tapaamaan. Onneksi pääroolissa on sympaattinen Anna Faris, joka saa näinkin kornin idean hengittämään. (USA 2011)

Sub tiistai 6.2. klo 21.00.

Bernie

★ ★ ★ ★ Bernie on siisti ja avulias pikkumies, josta pitää melkein koko Carthagen pikkukaupunki. Leskirouva Marge on hapan vanha kääkkä, josta ei tykkää oikein kukaan. Richard Linklaterin elokuvassa on selvä osajako alusta alkaen – mutta onko se koko totuus? Teksasilainen tositapaus kirvoitti mustan draamakomedian, joka pakottaa katsojan arvioimaan, mitä julkisivujen takana on. Niin tekevät myös kaupungin aidot asukkaat. (USA 2011)

Hero tiistai 6.2 klo 21.00.

Kuvateksti: Moniongelmainen perhe kokoontuu selvittelemään välejään mehevässä perhedraamassa Perhe - August: Osage County.
Kuvakredit: Claire Folger/Sub

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

14:08
Tukholmasta Berliiniin matkalla ollut bussi suistui moottoritieltä Saksassa - useita loukkaantuneita
13:59
Miksei lentokoneessa ole alkolukkoa vaikka koulutakseissa on? – "Jos tällaisia ikäviä tapauksia alkaisi olla enemmän, se olisi varmaan yksi keskustelunaihe"
13:27
Päivärinta kertoo pistemenetyksen MM-sivuvaunuluokassa johtuneen kahden bensiinilaadun sekoittamisesta
13:16
Jari Sillanpäälle 10 kuukautta ehdollista vankeutta – "hovihankkijalle" eli pääsyytetylle neljän vuoden vankeus
13:05
Jari Sillanpää tuomittiin 10 kuukauden ehdolliseen vankeuteen
13:03
Japanin merivoimien alukset rantautuivat Helsinkiin näyttävästi - 87 000 hevosvoimaa
13:00
Sinisten Terho: Neljä viidestä ministeristä varmasti ehdolla kevään eduskuntavaaleissa - Soini panttaa yhä päätöstään
62
Lasaretinsaaren rakentamissuunnitelmat eivät lämmittäneet oululaisia – kuulemistilaisuudessa täystyrmäys kaavahankkeelle
56
Hallitus vie asiantuntijoiden kritisoimaa irtisanomissuojan heikennystä eteenpäin – Katso esimerkit potkujen syistä
31
Oulun Kuivasjärvellä haeskeltiin illalla karhua - poliisille ilmoitettiin havainnosta hevostallin lähellä
23
Vasemmistoliiton uuteen ilmeeseen kuuluu pinkkiä ja sinistä, mutta puolueen toiveena on punavihreä hallitus - katso uusi tunnus
21
Paljonko tienaa sirkkatuottaja, ja voiko hyönteisfarmi saada maataloustukea? "Kun tuotanto tehostuu, hinnat muuttuvat kuluttajaystävällisemmiksi"
21
Kupari kiidätti Kärpät lentoon
18
Pesis lyö yhä läpi maakunnissa kunnarin arvoisesti – helteinen kesä on hellinyt lyöjiä ja katsojia

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia kehittyy illalla ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on tänään voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia kehittyy illalla ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on tänään voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 Etelä-Karjalan maakuntaan. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millainen auto pitäisi laittaa ettet olisi kateellinen?

Tuo auton jumalointi on vain sinun näkemyksesi autoista sinua enemmän ymmärtävistä. Neutraloidaanpa keskustelu siirtäm... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image