Viihde

Lukijat ovat puhuneet: Monsters on yli­voi­mai­ses­ti paras vaihtoehto Saara Aallon eu­ro­vii­su­kap­pa­leek­si

Laulaja Saara Aalto valittiin suoraan ilman äänestystä Suomen euroviisuedustajaksi. Kappale valitaan 3. maaliskuuta. KUVA: Jussi Meling
Viihde 26.2.2018 10:30 | Päivitetty 26.2.2018 14:27
Kaleva

Kaleva.fi kysyi, millä kappaleella Saara Aallon tulisi osallistua kevään euroviisuihin. Äänestykseen ehdittiin kahdessa päivässä antaa yhteensä 2740 vastausta. 

Lukijoiden selkeäksi suosikiksi nousi ensimmäisenä julkaistu Monsters-kappale, joka sai yhteensä 1944 ääntä eli 72 prosenttia annetuista äänistä. Monsters-kappaleen ovat säveltäneet ja sanoittaneet Linnea DebJoy DebKi Fitzgerald ja Aalto. Kappaleen ydinviesti kertoo itsenäisestä ja vahvasta naisesta, joka ei anna pään sisäisten demonien tehdä päätöksiä.

Jotkut veikkaisivat kappaleesta koko euroviisujen voittajaa. 

"Monstersilla voitto Suomeen. Kerrankin viisuissa on ilo olla suomalainen", kommentoi voittobiisi.

Kaikki eivät olleet yhtä toiveikkaita, vaikka kappaleesta pitivätkin.

"Monsters on viisuihin sopivin ja ihan tarttuva biisi. Ei kuitenkaan voittobiisi", kommentoi Paevilaenen.

Toiseksi äänestyksessä sijoittui viimeisenä eli 22. helmikuuta julkaistu Queens, joka sai yhteensä 18 prosenttia äänistä. Queen-kappaleelle äänensä antoi 485 lukijaa.

"Queens on jotenkin erilainen, voisi erottua edukseen kisoissa", Pampula-74 kirjoittaa.

Viimeiseksi jäänyt, 16. helmikuuta julkaistu Domino sai 272 ääntä eli 10 prosenttia äänisaaliista.

"Domino sopii parhaiten viisuihin. En kyllä ole ihan varma erottuuko noilla biiseillä muiden kilpailijoiden joukosta. Kappaleessa täytys olla jotain erikoista, johon äänestäjät tarttuvat. Lordi tyhjensi sillä kikalla pajatson...", kommentoi Turves.

Saara Aallon euroviisukappale valitaan virallisesti UMK18-kilpailussa. Kilpailu järjestetään 3. maaliskuuta.

Kuuntele lukijoiden suosikkikappale Monsters tästä: 

 

Juttua muokattu 14:27: Monsters-kappaleen tekijät ovat Linnea Deb ja Joy Deb, ei Debin, kuten jutussa aikaisemmin virheellisesti kerrottiin.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (24)

Monsters on paras noista mutta en usko että yltää voittoon. Mielestäni Saaralla oli parempia esityksiä aikaisemmin, jotenkin mennyt nyt vähän alamäkeä. Ehkä kokonaan uusi esityskappale olisi paikallaan koska kykyjä kyllä löytyy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin kyllä tämä ensimmäinen kappale on paras. Toiset ovat, niin samantyylisiä. että niitä ei voi erottaa mitenkään edukseen toisistaan.
Silti tuntuu, että olisiko vielä voinut säveltää aivan erillaisen biisin, koska kaikki on laulettu, niin korkealta ja kovaa, että äänen väri ei muutu missään kohtaa kappaletta vaan kuullostaa ihan tavalliselta diskomusalta. Eivät kyllä ole sitä aitoa alkuperäistä tunteikasta Aaltoa laisinkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monsters on ihan ok biisi, mutta videolla näkyvät taustajoukot on parempi jättää kotimaahan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monster on kyllä ihan kiva perus poppi biisi, muttei sillä viisuissa jatkoon mennä. Kuten SAARA FANI jo kommentoikin, kaipaisi lisäväri erikoisemmasta saundista ja soittimista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikään kappaleista ei pääse vauhtiin vaan jää perisuomalaiseksi "tankkaamiseksi". Vähän kuin auto, jonka starttimoottori pyörii vaan moottori ei käynnisty. Pelkällä Saara Aallon nimellä ratsastaminen tulee epäonnistumaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monsters on ihan hyvä biisi Minä ainakin sitä vielä vähän erikoistaisin erilaisilla kivoilla soittimilla että siitä tulisi semmonen erikoisempi se on nyt vain semmonen tavallisen kuuloinen pientä fiksausta vailla oleva biisi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Live-esityksenä voi kuulostaa paremmalta kuin tuossa videopätkässä. Ja kun esitykseen lisätään showmeininkiä, voi lopputulos näyttää ja kuulostaa erilaiselta. Mutt Saaralla on yhtä hyvät mahdollisuudet menestyä Euroviisuissa kuin muillakin kisaan osallistuvilla. Hienoa olis jos Saara pääsis finaaliin asti, kappale on hyvä ja esiintyjä loistava laulaja. Saaran uudet biisit vois menestyä maailmalla, monestihan biiseistä muokataan eri versioita tanssipaikkoihin, tehdään menevämpiä, lisätään biittiä jne.. Mä ainakin odotan live-esityksiä 3.3. olevana Euroviisukappaleen valintapäivänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saara Aalto on sentään saanut maailmalla hitusen kuuluisuutta, että voi sen perusteella pärjätäkin Euroviisuissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kannata valita kansan suosikkia, koska sellainen kappale ei ole koskaan menestynyt. Toivottavasti Saara ei kuitenkaan esiinnyt siinä korsetissa....mikähän fiksaatio hänellä on?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jälleen yksi turhanpäiväinen kisa, jolla ei ole musiikin kanssa mitään tekemistä. Mitä oudompi esiintyjä tai mitä vähemmän vaatetta päällä, sen paremmat mahdollisuudet voittoon, ellei sitten itäblokin maat taas äänestä toisiaan.
Toivotaan ettei Suomi voita ettemme joudu järjestämään noita sateenkaariväen kisoja ensi vuonna.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Queens ei kyllä ole yhtään erilainen mitä Euroviisubiisit yleensä. Se on kyllä ihan sitä perusviisukauraa. Mistä moinen mielikuva jollekin on voinut tulla?

Mutta makuasioista ei pidä riidellä, niistä voi kyllä keskustella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kopallinen koita ja toinen täitä. Täyttä roskaa ja pinnallista kertokäyttökamaa. Nämä unohdetaan jo ennenkuin päätyvät kauppojen alelaariin. Ja kun levyjen myynti laskee niin nostetaan vähän hameenhelmaa. Näin se menee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehdottomasti juuri tuo Monsters on paras. Se on ainoa noista biiseistä, joka on kiinnostaa kansainvälistä mediaa ja joka saanut hyvät soittoluvut Spotifyissa. Muut jäänyt taustalauluiksi valitettavasti. Monsters on hyvää kansainvälistä hittikamaa. Toki vaikea sanoa muiden maiden taso ja pärjääminen, mut jos 12. parhaan joukkoon pääsisi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä noissa juuri ole eroa, aivan sama mikä lähetetään. Hajapisteitä tavan mukaan muutamia suomi saa. Kun on montakymmentä liki samanlaista renkutusta, niin kokonaan muut tekijät, kuin musiikki vaikuttaa. Eipä silti, kyllähän tyttö esiintyä osaa - varmaan puettunakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No, ohantuo nyt pitkäänkin yhenlainen FRIIKKI SirkuS koko euroviisut! Ett hyvinkin voittaa... Ehottomasti voittaa jossei friikimpää esiintyjää löydy.. :D

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Ehdottomasti samaa mieltä. Saara on menetetty sielu, joka pimeydessä vaeltaa. Euroviisut, pimeyden kulissit, ei mitään hyvää ihmisille, ei edes musiikkia vaan kakofoniaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Videoiden perusteella musiikki ei ole pääasia vaan seksikkyys ja vaatteiden vähyys...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (24)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata sekä Lounais-Lapissa lounaistuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Suomessa on 60 000 työssäkäyvää köyhää

Kyllä. Uskallanpa väittää, että ne samat ihmistyypit, jotka täällä tuvassa valittavat ja kitisevät lähes kaikesta ovat ... Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

20.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image