Viihde

Leffa-arviot: Kolme ystävystä on rikkaissa naimisissa, mutta yksi on siivooja ja sinkku

Jennifer Aniston poikkeaa ystäväjoukosta Rakkaat rikkaat ystävät -elokuvassa. Nuo ystävät ovat Joan Cusack, Frances McDormand ja Catherine Keener.
Viihde 29.1.2018 7:00 | Päivitetty 29.1.2018 8:05
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme maanantain kiinnostavinta tv-elokuvaa

Rakkaat rikkaat ystävät

★★★ Frances McDormand, Joan Cusack ja Catherine Keener ovat ystäviä. Kaikki ovat rikkaissa naimisissa, hyväntekeväisyyttä ja sosiaalista rientoa riittää. Sitten on vielä neljäs, sinkku siivooja Olivia. Jennifer Anistonin esittämää naista ei voi rumaksi ankanpoikaseksi nimittää, mutta niin paljon tämä joukosta poikkeaa, että Nicole Holofcenterin puolikomedia säilyttää särmän silloinkin, kun ikäkausikliseitä veivataan. (USA 2006)

Liv maanantain 29.1. klo 22.00.

Daredevil

★★ Supersankarielokuvat ovat ottaneet viime ajat niin railakkaita loikkia, että Daredevilin rynnistys on väkisinkin hyydähtänyt. Sokean, mutta aistiherkän taistelijan hahmo kiehtoo Marvel-sarjakuvissa, mutta ei Ben Affleckin tulkintana enää mukaansa tempaa. Mark Steven Johnsonin ohjaama takakireä toimintaseikkailu heittää hänelle taistelupariksi Jennifer Garnerin esittämän Elektran. Oman leffan sai myöhemmin tämäkin. (USA 2013)

Sub maanantai 29.1. klo 21.00.

Immortals

★★Tarsem Singhin toimintaseikkailun nimi viittaa kuolemattomuuteen, mutta se on hyvinkin kuolevainen. Muinaisen Kreikan taruhahmoja hyppyyttävä elokuva voittaa korniudessaan lähimmän sukulaisensa, spartalaisjymistelyn 300. Viihteestä tavallaan käy sekin, ja komeita kuvia entinen musiikkivideo-ohjaaja Singh osaa luoda. Tosin niissäkin on nyt enemmän digitaalista muovipintaa. Sankarina pullistaa Henry Cavill. (USA 2011)

Hero maanantai 29.1. klo 21.00.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

110
Vuokra-asunnot odottelevat asukkaita – "Oulussa on vuokralaisrintamalla hiljaisinta"
108
Kerro meille: Viillokkia, vatkulia, pinaattikeittoa – mikä kouluruoka oli herkkua, mikä ei mennyt alas millään?
71
Esirippu laski, yksi aikakausi päättyi – alkaako Lipossa uuden rakentaminen lahjakkaiden juniorien varaan vai onko seuran taru lopussa?
55
Oulun tornitaloista ja muista korkeista rakennuksista tarkka selvitys - kaupunki aikoo perehtyä korkean rakentamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen
43
Festivaalien talkootyöläisten verotuskäytönnöt puhuttaneet viime päivinä – Oulun suurfestivaalit vakuuttavat veroasioiden olevan kunnossa
41
Ruotsin autotuhopoltoista epäilty otettu kiinni Turkin rajalla
37
Oulun kaupunki hyväksyi Hailuodon pengertien suunnitelman

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Suomessa ei ole korruptiota vaan koko järjestelmä on läpimätä!

Mikä on ero Suomen ja Italian korruption välillä? Italiassa poliisi sentään yrittää kitkeä korruptiota ja jahtaa mafiaa.... Lue lisää...
PlayTheGame

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image