Viihde

Lasse Kukkonen Aku Ankan eri­kois­nu­me­ron kan­si­ku­va­po­jak­si – tuotot kiek­ko­ju­nio­reil­le

Viihde 13.11.2018 14:52 | Päivitetty 13.11.2018 15:03
Jarkko Harjumaa

Oulun Kärppien puolustaja Lasse Kukkonen on tottunut paistattelemaan otsikoissa, mutta joulukuussa kärppäkonkari on uuden tilanteen edessä, kun hän komeilee Aku Ankan kannessa.

 
Lasse Kukkonen komeilee Aku Ankan erikoisnumeron kannessa. KUVA: Sanoma Media Finland

Liiga ja Sanoma Media Finland julkaisevat yhteistyössä Aku Ankan jääkiekkoaiheisen erikoisnumeron, jonka kansi on räätälöity jokaiselle joukkueelle erikseen: kannessa komeilee joukkueesta tuttu tähtipelaaja. Kärpissä kansikuvapojan rooli osui Kukkosen kohdalle.

Erikoisnumero tulee myyntiin jokaisella liigapaikkakunnalla joulukuun alussa. Kaikki tuotot menevät lyhentämättöminä seurojen junioritoiminnan hyväksi. Kolme euroa maksavan lehden voi ostaa seuran myyntipisteistä, verkkokaupoista ja lipunmyyntipisteistä.

– Erikoisnumeron painosmäärä on yhteensä 100 000 kappaletta. Kun lehdet on myyty, kyseessä on melko mukava potti seurojen junnukiekolle ja monelle tuhannelle pelaajalle, Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi kertoo.

Kommentoi

Kyllä ne pelaakatki ja kärppäsäätiöli voisi laittaa euroja suoraan junioritoimintaan eikä mikään Aku Ankka

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

15.2.
Jänis jumitti Rajakylässä, mutta eipä hätää – palokunta tuli ja päästi pupujussin pälkähästä
15.2.
Latvalalle karmea pettymys Ruotsin MM-rallissa – "Yritin ajaa liian kovaa suhteessa olosuhteisiin"
15.2.
Kempeleläinen Emmi Pälvilä on palkintosijoja kahmiva magneetti – lehtien ja kirjeiden lajittelu Postissa vaihtuu hetkessä cheertanssiin
15.2.
Ministeriö aloittaa jätelainsäädännön uudistamisen – Muutoksen taustalla on uusi EU:n jätedirektiivi
15.2.
Trumpin törkeys oli Nastyn alkusysäys – Koreografi Susanna Leinonen: "Tuntuu, että luisumme taaksepäin naisten oikeuksissa"
15.2.
Kun Tiina, 40, kokeili seksin myymistä ensimmäisen kerran, hän hämmästyi asiakkaiden paljoudesta – Tällaisia ovat Tiinan työpäivät ja asiakkaat Tilaajille
15.2.
Oulun vanhojen tanssit videolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Maan pohjoisosassa sekä Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa luoteistuuli on voimakasta keskiyöllä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

367 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juttutupa, läpileikkaus oululaisista

Minä mitään vääristele! Se on vain propagandaa!! Samaahan se suotaa tenavakin vailla mitään faktaa, vuodesta toiseen itk... Lue lisää...
Tanhutähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image