Viihde

Kuka voittaa Scary Movietä katsellessa lef­fa­viit­taus­ten bongauskisan?

Regina Hall, Shannon Elizabeth ja Anna Faris parodioivat suosittuja kauhuelokuvia Scary Movie -elokuvasarjan ensimmäisessä osassa.
Viihde 8.7.2019 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Scary Movie

★★Keenen Ivory Wayansin kauhuparodia ansaitsee toisen arviotähden siksi, että saataisiin jokin ero vieläkin huokeampiin jatko-osiin. Kai ne jonkin tarpeen täyttävät, sillä kassatuloja on tuupannut ovista ja ikkunoista. Ehkä tutun näköisten kohtausten ja puuduttavan kohelluksen sekoitus sopii kivasti sekalaiseen etko- ja jatkokäyttöön, äänekkään porukan kera. Jos sellaista on paikalla, sopii pitää leffaviittausten bongauskisat. (USA 2000)

Sub maanantai 8.7. klo 21.00

Ehdottomasti ehkä

★★★Koulussa kerrotaan seksistä sen verran, että kymmenvuotias Maya hoksaa kysyä isältään, kuinka sai alkunsa. Adam Brooks kypsytteli lapsen viattomasta kysymyksestä romanttisen komedian, jossa tytön oikeata äitiä arvuutellaan pikkuisen kuin dekkarissa. Elizabeth Banks, Isla Fisher ja Rachel Weisz ovat ihan värikkäitä ehdokkaita, mutta elokuva kuuluu Ryan Reynoldsille ja varsinkin hellyttävän sinnikkäälle Abigail Breslinille. (USA 2008)

TV5 maanantai 8.7. klo 21.00

Mies joka antoi

★★Vanhemmuudesta on kyse myös Ken Scottin ohjaamassa komediassa, vaikkei varsinaisesti perhettä pidetäkään. David luovutti rahapulassa siittiöitä lapsettomuusklinikalle. Pari vuosikymmentä myöhemmin hän saa kuulla olevansa 533 lapsen biologinen isä. Se saattaisi olla paniikin paikka, mutta Vince Vaughn pitää silmät tuttuun tapaan puolitangossa. Vaisuksi jää huumorikin, mutta isyydestä on ihan lämmintäkin sanottavaa. (USA 2013)

Liv maanantai 8.7. klo 21.00

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

22.7.
Henkilöauto romuttui lunastuskuntoon ulosajossa Sodankylässä, autossa olleet katosivat paikalta
22.7.
Inarijärvellä kuultu avunhuutoja – pelastuslaitos selvittää asiaa helikopterin avulla
22.7.
Lacrosse on hurja laji, jossa pallo viuhuu 180–190 kilometriä tunnissa – Arttu Ylilauri löysi lajin pariin 33-vuotiaana
22.7.
Eurooppaan odotetaan taas ennätyshelteitä: 40 astetta voi mennä rikki Saksassa saakka
22.7.
Britannia haluaa eurooppalaiset joukot turvaamaan merenkulkua Hormuzinsalmella
22.7.
Maailmalla megasuosiota nauttiva kriketti on pyristellyt itselleen jalansijan Oulussa – "Laji sekoitetaan krokettiin" Tilaajille
22.7.
Lokkisiimat pyritään saamaan Kauppurienkadulla valmiiksi ennen Qstock-viikonloppua – "Nyt on positiivisen odottava fiilis"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Keski-Suomen ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image