Viihde

Kreikkalainen laiva on lastattu kukkoilulla – kuuden miehen kisan kohteena on kaikki ham­mas­hy­gie­nias­ta erektioon

Kuusi miestä luksusjahdilla kilpailee Chevlier-elokuvassa kaikessa, kuka on paras. Rooleissa ovat Yorgos Kendros, Panos Koronis, Vangelis Mourikis, Makis Papadimitriou, Yorgos Pirpassopoulos ja Sakis Rouvas. KUVA: The Match Factory GmbH
Viihde 28.11.2018 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Chevalier

★★★★ ”Toksinen maskuliinisuus” on muotitermi, jota viskotaan surutta pitkin mäkiä kuin tikkaa juhannuksena. Naisohjaaja Athina Rachel Tsangar lastasi kuitenkin mustaan komediaansa ihan siitä itseään. Miesletkan kalastusreissu on jatkuvaa kukkoilua, jossa kisaksi menee kaikki hammashygieniasta erektioon. Teeman filmifestivaali pääsee koleaa Egeanmerta kyntävällä luksusjahdilla kutkuttavasti vauhtiin. Ensiesitys. (Kreikka 2015)

Yle Teema & Fem keskiviikko 28.11. klo 21.36.

Armored

★★★ Melko miehistä on meno myös Nimród Antalin ryöstöjännärissä, jossa rahankuljetusauton miljoonalasti houkuttaa vartijoitakin. Tiivistunnelmaisen Lipunkantajan unkarilaisohjaaja ei nyt satsannut niinkään tyylikkäisiin kuviin kuin äijämäiseen duunarihenkeen, jossa pahikset ja hyvikset menevät sekaisin. Raavas b-leffan tunnelma höykyttää Matt Dillonia, Laurence Fishburnea, Jean Renoa ja Columbus Shortia. (USA 2009)

TV5 keskiviikko 28.11. klo 21.00.

Kulmahammas

★★★★ Patriarkaatti jyllää myös Teeman toisessa kreikkalaiselokuvassa. Yorgos Lathimosin mustassa tragikomediassa äveriäs tehtailija pitää lapsensa kotonaan ja opettaa muun muassa, että ”meri” on nahkainen nojatuoli ja että lentokoneet taivaalla ovat oikeasti leluja. Umpihaureinen perhedraama ei ole pelkkää vinksahdusta vinksahduksen vuoksi. Kasvatuksen, yhteiskunnan ja uskon petokset liittyvät asiaan. Ensiesitys. (Kreikka 2009)

Yle Teema & Fem keskiviikko 28.11. klo 23.16.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

" Toinen on ”yhden ajatuksen -syndrooma”: siinä ihminen on niin tarrautunut johonkin kantaan (usein ajasta jäljessä olev... Lue lisää...
Hihiii

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image