Viihde

Kolumni: Villen putoaminen Big Brotherista olisi aikamoinen yllätys

Viihde 3.11.2019 7:00
Riikka Happonen

Onnistuneen paluun Suomen televisioon tehnyt Big Brother on edennyt lähelle loppuaan. Tänään sunnuntaina talosta häädetään viimeinen asukas ennen huomenna starttaavaa finaaliviikkoa.

Ensi sunnuntaina yksi asukas kävelee talosta ulos 30 000 euroa rikkaampana.

Kamppailu finaaliviikolle pääsystä käydään perheellisten Villen ja Anun välillä. Hämeenlinnalainen Ville tunnetaan syvästi uskovaisena miehenä, joka liikuttui BB-talossa kyyneliin saatuaan käteensä Raamatun. Hänen mustavalkoiset mielipiteensä ovat käyneet muiden asukkaiden hermoille. Toisaalta Villellä on katsojien joukossa selkeä fanikunta.

Hyvinkääläinen Anu piti aluksi matalaa profiilia, mutta viimeistään romanssi ilopilleri-Helmerin kanssa nosti hänet kiinnostuksen kohteeksi. Anu on talon viimeinen naisasukas.

Tilastot suosivat Villeä, joka on selvinnyt häätöäänestyksestä jo neljä kertaa. Kaksinkamppailussa Anu voi kuitenkin saada etua siitä, että Villen vastustajien äänet satavat kaikki hänelle.

Villen putoaminen olisi silti aikamoinen yllätys. Yleensä talossa suhteen aloittaneet naiskilpailijat eivät ole kisassa pärjänneet.

Finaalipaikkansa jo varmistanut nelikko on täynnä katsojien suosikkeja. Kristian on antanut tunteidensa näkyä ja mielipiteidensä kuulua. Vaikka hänen humalahakuisessa käytöksestään on tullutkin paljon sanomista, herkkä mies on osoittanut osaavansa myös kuunnella muita.

Muunsukupuolinen Kevin on talon maskotti. Älykkään keskustelijan ja hauska hulluttelijan absolutismi ei tunnu Villen tavoin ärsyttävän muita.

Kimmo on analyyttinen tarkkailija, joka kuuluu Kristianin ja Helmerin ohella talon sikarikerhoon eli miesten öiseen juorurinkiin.

Anuun ihastuneesta Helmeristä kenelläkään ei tunnu olevan pahaa sanottavaa. Hänen voittomahdollisuuksiaan heikentää kuitenkin se, että skuuttiyrittäjä tarvitsee voittorahoja asukkaista ehkä vähiten.

Big Brother Suomi, Nelonen sunnuntai 3.11. klo 21.00

Tilastot suosivat Villeä, joka on selvinnyt äänestyksestä jo neljästi. Kaksinkamppailussa Villen vastustajien äänet satavat Anulle.

MAINOS

Kommentoi

Pääasia että Anu jäi taloon. Ei miesten juorukerho ollut mistään kotoisin, puhuivat muunnettua totuutta ja yrittivät saada Anun pois.
Syynä muka se että vie liikaa Helmerin aikaa eikä hän siten voi osallistua miesten yhteisiin juoruihin eikä muka tehtäviinkään.
Tosiasia on kuitenkin että Anu ja Helmeri ovat pärjänneet parhaiten joukkotehtävissä ja tapahtumissa, Anu vallankin voittanut monen miehen suorituksen. Mustasukkaisia olivat toisten onnesta ja vielä pahin juoruaja ja pahan puhuja Kimmo oli heti alussa ihastunut Helmeriin ja siksi halusi Anun pois.
Onneksi Anu on viimeisellä viikolla, vaikka putoaisikin ensimmäisten joukossa nyt, mutta Helmerin ja Anun toive toteutui siinä, että saavat olla viimeisellä viikolla yhdessä.
Kiitos suomalaiset että äänestitte Anua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Anu on ollut talossa pelkkä tapetti ja on makoillut Helmerin kanssa päivät pitkät, Ville oli suositumpi häädössä olevista mutta tuotanto pisti hänet pois talosta koska arpa on se joka ratkaisee putoajan siinä, puhelin äänestys toimii rahasampona tuotannolle

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

20.11.
Postin työriitaan ei saatu keskiviikkona ratkaisua – PAU: keskeiset asiat yhä ratkaisematta
20.11.
Voitot kiersivät ravilegenda Pekka Korpea juhlakilpailussa – toisen juhlalähdön voittoon ajoi poika Janne Korpi
20.11.
Tähtitodistaja: Trump vaati Ukrainalta vastapalvelusta vierailusta Valkoiseen taloon
20.11.
Uutissuomalainen: Omistajaohjausministeri Paatero väläyttää Postin pilkkomista
20.11.
Kun professori Vesa Puuronen pyysi Mannerheimin kuvan poistamista kasvatustieteilijöiden kiltahuoneelta, oli lopputuloksena valtava myrsky
20.11.
Kaleva Live: 22-Pistepirkon Oulun-keikka keskiviikkona Tilaajille
20.11.
Pudasjärven lentokentän vuokrakiistan taustalla lukion ilmailulinjan oppitunnit – Suviseurojen järjestäjät odottavat oikeuden päätöstä lentokentän käytöstä

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

224 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Kovapalkkaisimmat ammattityöntekijät kuuluu ammattiliittoon. Nytkin itselleni maksetaan 25% enemmän kuin TES määrää. Amm... Lue lisää...
FAKTAA.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.11.

Fingerpori

21.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image