Viihde

Kirsi Alm-Siiralta petti pokka Kymmenen uutisissa – "pikku pingviini käveli kameroiden ohi"

Kirsi Alm-Siiran pokka petti loppukevennyksen aikana niin pahasti, että hän joutui siirtämään puheenvuoron toiselle ankkurille. Repeilyyn johtanut kevennys alkaa videon kohdasta 17.35.
Viihde 3.1.2019 23:45
Heikki Uusitalo

MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siiralla on toisinaan hankaluuksia pitää pokkaa suorissa lähetyksissä. Näin kävi myös torstai-illan Kymmenen uutisissa.

Alm-Siiran pokka petti Lontoon eläintarhasta kertovan loppukevennyksen aikana, kun hän kertoi katsojille, miten vaikeaa suuren eläintarhan eläinten inventointi on.

Pingviinien kohdalla kuului jo selvästi, kuinka ankkuria alkoi hieman huvittaa. Pienten apinoiden tullessa ruutuun tilanne sen kuin eskaloitui. Lopulta Alm-Siiran oli vaihdettava puheenvuoro toiselle ankkurille, joka oli torstaina Jaakko Loikkanen.

Loikkasen osuus kevennyksessä jäi lyhyeksi.

– Viime vuonna eläimiä oli reilut 19 000, hän sanoi.

Tämän jälkeen kuva siirtyi takaisin uutisstudioon, jossa Alm-Siira oli saanut kutakuinkin kerättyä itsensä. Syypää hänen repeilyynsä oli mitä ilmeisimmin Tulosruudun juontaja Teemu Niikko, joka vieraili uutisstudiossa lähetyksen lopussa.

– Nauraminen johtui yhdestä pikku pingviinistä, joka käveli kameroiden ohi. Se ei katsojille näkynyt, joten siinä mielessä vitsi meni hukkaan, mutta se oli urheilutoimituksen Teemu, Alm-Siira kertoi.

Arvoitukseksi jäi, minkälaisin pingviinin askelin tai elein Niikko kameroiden ohitse taivalsi.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (21)

Kirsi Alm-Siira on kaunis , valoisa nainen. Hallitsemattomat naurukohtaukset siihen sopimattomissa tilanteissa johtuvat yli kuumentuneesta hermostosta. Ei pysty itsehillintään. Yle voisi järjestää hänelle vähempää esilleoloa vaativaa tehtävää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei haittaa ollenkaan Kirsin luonnolliset naurunpyrskähdykset.
Kohta alkaa taas vaaliuutiset. Silloin on hymy pyllyssä...katsojalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kirsi on kyllä ihan ❤. Mököttäjät saa pahoittaa mielensä ihan rauhassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koko mtv on iso vitsi. Omituista on se, että Yle alentui ottamaan MTV,n siipensä suojaan. Ylen toinen siipi on vielä kutakuinkin kunnossa, ja sitä pitää varjella tiukemmin kaupallisuudelta. Näyttää että joistakin ankkreista on tullut riippakiviä Ylelle niin kuin MTV,llekin. Tilannetta on parantanut hieman muutaman suomenruotsalaisen nokkelikon siirtäminen MTV,n pila-TV,n piiriin, ja jopa pois toimituksista. Vielä olisi perkkaamisen varaa ! Muuttuva maailma vaatii myös uutisten ja niitten lukijoitten siirtymistä tosi pohjalle. On ikävää, että "ankkuri" vastoin parempaa tietoansa joutuu lukemaan "ei totta" uutisia, siis muunnettua totuutta Paavon sanoin sanottuna. Valitettavasti internetin aikaan on helppo vertailla totuuksia. Veikon sanoin sanottuna, kyllä kansa tietää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä hauskaa noissa uutisissa oli ? Kyllä Suomessa on niin huonot uutiset että niitä ei juuri viitsi katsoa . Mummokin sanoo aina että katsotaanko ne huonot uutiset vai hypätäänkö yli !!! Kyllä mummo tietää .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voiko olla turhempaa ammattia kuin uutistenlukija. Helposti korvattavissa näin trebdikkäänä tietokoneiden digitalisaation aikana.
Voi turhuuksien turhuutta. Kaikesta sitä palkkaa maksetaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

taas ihana saada kevennystä kerrakseen😅 Kyllä ne uutiset nykyään niin mustia ovat, että Kirsille kymmenen pistettä siitä, että saa aikaan ilon tunteita🤗Osalla kyyninen asenne elämään, kuten edeltäjien kirjoituksista ilmenee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pokka pettää ankkurilla
siel Kirsi, kikattaa!
Kivaa on myös katsojilla
jo tänne katsokaa!
Töitä riittää Loikkasella
siel Kirsi, kikattaa!
Onpas kivaa naureskella
Siiraa, katsokaa!
Pokka pettää katsojalla
tää ei oo vakavaa!
Hymykuopat naurajalla
jo osaa valloittaa!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa, että sain lukea tämän erittäin tärkeän uutisen! Epäilemättä päivän tärkein.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä ainakin tulin hyvälle tuulelle jutusta, vaikken uutisia katsonutkaan. Mukava aloittaa päivä, kun itseäkin naurattaa ja se kyllä jeesaa montaa hommaa tänään! Eli oikeasti tämä oli se tärkein uutinen Kalevassa tänään. Muut vaan pilaavat päivää!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olipas hauska. Miksi muuten oli koko uutisvideo tuossa? Eihän ketään kiinnosta muu kuin se loppu niistä pingviineistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, hauska oli. Kömpelö MTV-kanavan yritys huumorin avulla myydä tuotantoaan suomalaiselle yleisölle. Mistä MTV ostaa uutisensa STT,n lisäksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (21)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image