Viihde

Kesäterassi nostaa Lorenz Backmanin ja Tuija Pehkosen korkealle

Lorenz Backman ja Tuija Pehkonen juontavat Helsingin Allas Sea Poolin kattoterasilla viiden viikon ajan tulevaa Kesäterassia. KUVA: Marek Sabogal
Viihde 15.7.2019 7:00
Tiina Vuorimäki

Hikisenä ja haisevana maalla puusavotassa huhkinut Lorenz Backman on palannut kaupunkiin. Hän juontaa Tuija Pehkosen kanssa Kesäterassi-keskusteluohjelmaa.

– Ruumiillinen työ on hyvää vastapainoa, Backman sanoo.

Ensimmäisessä jaksossa vieraina ovat jääkiekkoilija Marko Anttila ja muusikko Samu Haber. Kesäterassi kuvataan aamuisin Helsingin Allas Sea Poolilla ja lähetetään illalla.

– Se on kuin suora lähetys, sillä hapuilujamme ei leikata pois, Backman sanoo.

Backmanin mukaan Kesäterassi on hänen kesätöistään ehkä rakkain. Kuvauspaikka on mahtava. Keskustelut ovat hänen ja Tuija Pehkosen näköisiä, koska he pitkälti käsikirjoittavat ne itse.

– Mussa ja Tuijassa yhdistyy kummassakin kunnianhimo ja levottomuus, siksi on kiva tehdä yhteistyötä.

Joskus suunnitelma muuttuu lennossa

Keskusteluohjelman onnistuminen vaatii muutamia asioita. Backmanin mukaan on tärkeää virittää haastateltava oikeaan moodiin suunnitellun keskusteluaiheen mukaan. Juontajan pitää virittäytyä läsnäoloon. Tietysti myös taustatyöt on tehtävä kunnolla.

– Tosin joskus käy niin, että joudumme hylkäämään suunnitelmamme ja lähtemään vieraan mukaan improvisoiden, Backman sanoo.

Tuija Pehkonen on juontanut muun muassa Kenen kotona? -sarjaa. Kesällä hänet on nähty myös TV1:llä Saunapäivä-ohjelmassa.

Backman on juontanut ainakin Seniorielämää, Huumaa ja Umpimähkää. Hän on myös näyttelijä, muusikko ja luennoija. Kesän jälkeen on vuorossa keikka- ja luentotöitä.

Kesäterassi MTV3 maanantai-perjantai klo 19.30

Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman avaavat jälleen Kesäterassin. Ensimmäiset vieraat ovat Marko Anttila ja Samu Haber.

MAINOS

Kommentoi

Mielenkiintoiset haastateltavat.Lorenz taitava ja fiksu haastattelija ja keskustelija.Tuija nolosti yrittää nostaa itseään esiin kollegaansa nolaten.Hänellä huonoa huumoria ja pinnallista höpinää.Ärsyttää!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuija Pehkonen pyrkyri. Lore hoitaisi homman paremmin yksin. Pehkonen todella nolo, pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

OK muuten mutta pitääkö lähes joka ohjelmassa ottaa esille Miesjuontajan näyttelijän ”ammatti” herättää kysymyksen missä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

27.1.
Jokunen republikaani äänestää Trumpia vastaan, uskoo puolueen senaattori – Trumpin oikeudenkäynti jatkuu, uusi vuoto asetti puolustuksen tukalaan asemaan
27.1.
Ettan vire kestää lentopalloliigassa, nyt kotisalissa talttui Hurmos: "Onneksi pelaajat pystyvät repimään ratkaisevan eron, kun valmentaja ei saa mitään aikaan"
27.1.
Analyysi: Oulun valtuusto kokoustaa kuin sillit purkissa – auttaako tiivis tunnelma päättämään isoista säästöistä? Tilaajille
27.1.
Turun synagogaa töhrittiin maalilla holokaustin muistopäivänä – presidentti Sauli Niinistö pitää töhrimistä huolestuttavana
27.1.
Päävalmentaja Jukka Jalonen Ruotsin EHT-turnauksen lähtökohdista: "Sopivan haastavaa itsellekkin"
27.1.
Helsingin poliisin ylikomisario teki rikosilmoituksen kansanedustaja Ano Turtiaisesta – taustalla kansanedustajan tviitti
27.1.
Yhdysvaltain sotilaskone putosi Afganistanissa – Taliban väittää ampuneensa koneen alas, USA kiistää Talibanin osallisuuden

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Enontekiön kunnassa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

186 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Oulu oyn aikaan sinne pääsivät kaikki kun tehtaalle ei kukaan halunnut. Oli valtion laitos. Sitten se laitettiin kuntoon... Lue lisää...
Miksi et aikanaan me...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

28.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image