Viihde

Kauppias Sampo Kaulanen vuoden esiintyjä – Myrskyn jälkeen -sarja juhli Venla-gaalassa

Sampo Kaulanen niitti menestystä yleisöäänestyksessä. Arkistokuva. KUVA: Jukka Vuokola
Viihde 12.1.2018 21:35 | Päivitetty 12.1.2018 22:04
STT, Kaleva

Kultainen Venla -gaala oli tänä vuonna Myrskyn jälkeen -tv-sarjan juhlaa. Se vei parhaan draamasarjan Venlan, minkä lisäksi sarjan käsikirjoittajat Kaarina Hazard ja Leea Klemola palkittiin vuoden parhaina. Klemola haki lavalta myös parhaan ohjaajan palkinnon.

- Kiitämme toinen toisiamme, koska tämä on ollut helvetin pitkä matka, jonka olemme kahdestaan tehneet, Hazard sanoi Klemolalle lavalla.

Yleisöäänestyksessä Sampo Kaulanen palkittiin parhaana esiintyjänä. Kaulanen tunnetaan Äkäslompolossa sijaitsevan Jounin kaupan kauppiaana ja tv-sarjasta Lapin Sampo ja kauppiaan rouva.

Parhaaksi tv-ohjelmaksi yleisö äänesti Eränkävijät.

Parhaana miesnäyttelijänä palkittiin Eero Ritala roolistaan Onnela-sarjassa. Ritala nosti kiitospuheessaan esiin seksuaalista häirintää vastustavan #metoo-kampanjan.

- Seksuaalinen häirintä on ollut ja on edelleen alallamme vakava ongelma. Meidän miesten tulee lopettaa hyssyttely ja hyväksyä, että sitä on, mennä eteenpäin ja tehdä kaikki mahdollinen sen eteen, että me puutumme aina, kun näemme sen, Ritala sanoi.

Ritala sai puheellaan kiitokset Maria Ylipäältä, joka palkittiin parhaana naisnäyttelijänä Aallonmurtaja-sarjasta.

Ajankohtais- ja asiaohjelmasarja -kategorian voittanut Docventures palkittiin Venlalla jo neljännen kerran. Ohjelman juontaja Riku Rantala puhui yleisölle rajoja vastaan.

- Tässä murroksen maailmassa rajat on tulleet entistä ajankohtaisemmiksi, niistä haetaan turvaa. Samalla niistä haetaan keinoja sulkea muita ulkopuolelle. Se on väärin. Rajoja pitää rikkoa, jos haluaa luoda jotain aidosti uutta, Rantala sanoi.

Gaalassa jaettiin myös kaksi elämäntyöpalkintoa, jotka menivät Napakympin juontajana tunnetulle Kari Salmelaiselle ja teatterineuvos Eila Roineelle.

- Kiitän arvoisaa televisioakatemiaa tästä kunniasta, mutta myöskin onnittelen hyvästä muistista, että löysivätkin minut. Minähän olen tehnyt tv-työtä jo silloin, kun kaukosäädintä ei ollut keksitty. Silloin katsottiin ohjelmat kiltisti loppuun, Roine vitsaili.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (42)

Miten on mahdollista Kaulasen voitto?

Ei hänen ohjelmaansa edes kukaan Katso, ei pääse millekään listoille katsojaluvuissa!
Onko ollut jokin BOT - ohjelma äänestyksessä, vai kaverit äänestäneet muiden profiililla vai mikä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskisen Vesku on hieno tyyppi. Tämä Kaulanen on tyrkky, tekopyhä.... ei jatkoon...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No eihän nykyisin ole sellaista sarjaa mikä ei olisi kopio jenkkiohjelmista. Parhaat ohjelmat nykyisin ovat uutiset, Peltsin seikkailut, eräohjelmat ja kyllä tämä kauppias Kaulanen on palkintonsa ansainnut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aika heikoksi on mennyt jos K-kauppiad on vuoden esiintyjä Suomessa😂😂

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kansa on puhunut .

Mikä kansa puhunut?
Eikai näitä äänestä ku nuoret nettinörtit
ei näitä kunnon ihmiset äänestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On kyllä niin turha ja pöljä ohjelma kun olla ja voi! Mutta tällaiseksi se näyttää enenevässä määrin menemään tämä ohjelmatarjonta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän tämä Kaulanen ole edes kovin montaa kertaa ollut tv:ssä. Kalasteli facebookissa ääniä monenlaisilla arvonnoilla. Ei huutokauppakeisarin tarvinnu semmoista tehdä.
Kyllä Suomessa on vähään tyytyväisiä ihmisiä jos Sampo ja hänen rouvansa ohjelma oli satojen äänestäneiden mielestä hyvä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missä mielessä huutokauppakeisari ja hänen rouvansa on parempi, niitä kun ei vihti edes maksusta kahtua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis Venla pystiannetaan jollekkin ohjelmalle jossa K-ksuppias pelleilee😂😂Ei hyvää päivää! On mennyt maku koko Venla palkinnosta ja arvostus kokonaan!venla palkinnon arvo romshtanut kun tuollaisille annetaan palkinto!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No eipä siellä kummoisia ohjelmia olisi samalta listalta muutenkaan löytynyt. Some-äänestykset jne. pilasivat tämänkin homman. Jos ehdokkaan pitää yrittää haalia itse ääniä teettämällä valmiita äänestyslappuja, niin homma haisee pahasti. Ehkä se kertoo jotain ehdotuksestakin. Ei Sampo sen huonompi ole kuin muutkaan tosi-teeveesankarit, mutta ehkä parhaan esiintyjän titteli on kärsinyt inflaation

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässäkin näkyy koko median typeryys, johon on tultu asiassa kuin asiassa, eli kun muutama sata ihmistä äänestää jotain tai protestoi jotakinn niin se on sitten kaikkien yli viiden miljoonan suomalaisen mielipide. Miksi ihmiset menee halpaan ja ottavat median pelleilyt tosissaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (42)

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

Jos eläkekatto tulee voimaan nyt, siis nyt. Se vaikuttaa ensimmäisenä tällä hetkellä 17-18v työuraansa aloittelevilla. I... Lue lisää...
öö ei...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.10.

Fingerpori

18.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image