Viihde

Jessica Williams ja Phoebe Robinson naurattavat HBO:lla

Jessica Williamsin (vasemmalla) ja Phoebe Robinsonin 2 Dope Queensista alkaa HBO Nordicilla toinen kausi.
Viihde 9.2.2019 7:00
Tiina Vuorimäki

2 Dope Queens

★★★ Jessica Williams ja Phoebe Robinson pistävät lavalla parastaan. Kun naiset nauravat muodille, rintojen kehittymiselle tai seksin kiemuroille, se on kuin vertaistukea muille naisille. Kulttuurieroista huolimatta yhtymäkohtia Suomen ja Yhdysvaltain väliltä löytyy.

HBO Nordicilla nähdään neljä uutta erikoisjaksoa.

Williamsilla ja Robinsonilla on kokemusta hauskuttamisesta. 2 Dope Queensin lisäksi Williams on tunnettu muun muassa satiirisesta The Daily Show -ohjelmasta ja Robinson on kirjoittanut Black Daria -blogia ja tehnyt podcastia Sooo Many White Guys.

Jos seuraa lavaesitystä paikalla, imu pysyy paremmin yllä. Televisio kuitenkin etäännyttää tunnelmasta, vaikka show olisi hyvä. Pelkällä puheella, eleillä ja ilmeillä jännitettä ei ole kovin helppo pitää yllä kotikatsomoon saakka.

Lupita Nyong'o on yksi ensimmäisen jakson vieraista. 12 Years a Slave -elokuvasta kuuluisuuteen noussut näyttelijä ei ole koomikko, mutta sana on hänelläkin hallussaan. Tarkkasilmäiset voivat huomata, että hän näyttää osaavan letittää katsomatta koko ajan käsiteltäviin hiuksiin. Kolmikko tekee lavalla kampaukset irtopäille.

Williamsin ja Robinsonin lisäksi lavalle nousee myös useita vieraita.

Tulevissa jaksoissa tavataan muun muassa Harry Potter -näyttelijä Daniel Radcliffe ja kirjailija Janet Mock.

HBO Nordic lauantai 9.2.2019

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

49
Yrittäjien Mikael Pentikäinen on huolissaan tulevista verolinjauksista: "Vaalikampanjoinnissa monien puolueiden kädet olivat syvällä yrittäjien taskuissa"
43
Kellojen siirtelyn loppuminen vaatii vielä monta päätöstä – Suomessa ratkaisu kesä- tai talviajasta on vastavalitulla eduskunnalla
30
Miten Oulun Kaupunginojaa pitäisi kehittää? – kaupunkilaisilta kysytään toiveita ja historiatietoa
22
Kirkkovaltuusto hyväksyi suunnitelmat Ylivieskan uudesta kirkosta – Kirkkohallituksen yliarkkitehdilta kehut hyvästä työstä ja kohtuullisuudesta
11
Kerro meille: Millaisia muistoja sinulla on Iin Rysäklubista?
9
Kärpät kaatui Hämeenlinnassa sysimustaan minuuttiin toisessa erässä – Manner HPK:n salamamaaleista: ”Ei siinä mielestäni mitään isompia virheitä tapahtunut”
8
Uudet nopeusvalvontalaitteet saadaan toimintaan kesälomakauden kynnyksellä – Teiden varsilla olevat tyhjät tolpat ovat sen sijaan jo aloittaneet työnsä

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 12 Ahvenanmaan maakunnassa. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Varsinais-Suomen ja Uudenmaan maakunnissa. Ruohikkopalojen vaara on suuri Ahvenanmaan, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Kommunismi on luonnollinen tapa toimia

223 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi eläkekatto on Suomessa tientynlainen tabu?

Ilkeää on, tuo kateus nimittäin. Alle promille, siis tuhannesosa eläkeläisistä, saa yli kymppitonnin eläkettä (Iltalehti... Lue lisää...
Taloudesta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

24.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image