Viihde

Jännityssarja il­mas­ton­muu­tok­ses­ta lupaa paljon – Ruotsin tur­val­li­suus­po­lii­sin agenttia esittää suo­ma­lais­taus­tai­nen Bianca Kronlöf

Grönlantiin sijoittuvaa Heikolla jäällä -jännityssarjaa tähdittävät suomalaistaustainen Bianca Kronlöf ja Wallanderista tuttu Lena Endre.
Viihde 3.2.2020 7:00
Laura Krohn

Heikolla jäällä

★★★★ Onpa virkistävää katsella jännityssarjaa uusissa maisemissa. Arktisissa oloissa kuvatussa Heikolla jäällä -sarjassa riittää upeita näkymiä.

Aihekin on totutusta huumekaupasta poikkeava: ilmastonmuutos ja kansainvälinen ympäristöpolitiikka. Vähän tämä alleviivaa sanomaansa, mutta sen antaa anteeksi hyvän tarkoituksen ja erilaisen lähestymistavan vuoksi.

Sarjasta tulee hieman mieleen islantilainen, mainio Loukussa-sarja

Lena Endre esittää Ruotsin ulkoministeriä, joka osallistuu arktisen neuvoston kokoukseen Grönlannissa. Samaan aikaan lähistöllä ruotsalainen tutkimusalus joutuu hyökkäyksen kohteeksi.

Heikolla jäällä on Lena Endrelle henkilökohtaisesti tärkeä projekti. Hän oli kuusi vuotta sitten tapaamassa Arktisen alueen alkuperäiskansoja Greenpeacen lähettiläänä ja on toinen sarjan ideoijista.

Dramaattinen ja vetävä

Alku on erittäin vetävä ja dramaattinen, kun alukselle hyökätään. Ulkoministerin erityisavustaja puhuu videopuhelua vaimonsa, Ruotsin turvallisuuspoliisin agentin, kanssa, kun hänet kaapataan. Säpö-agenttia esittää uusi kiinnostava näyttelijätuttavuus: Ruotsissa suomalaisvanhemmille syntynyt Bianca Kronlöf, joka kuulemma hallitsee suomen kielenkin.

Ensimmäisissä jaksoissa viritellään todella isoja kuvioita. Toivottavasti kahdeksanosainen sarja onnistuu myös kuromaan ne yhteen ja lunastamaan odotukset.

C More 3.2. alkaen

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

1.4.
Oulun kaupunki myy Hietasaaren huvilat huutokaupalla – viiden myynnissä olevan huvilan kunto vaihtelee täysin remontoidusta romahdusvaarassa olevaan Tilaajille
1.4.
Yle: Sairaalat saivat varmuusvarastoista jopa kahdeksan vuotta sitten vanhentuneita hengityssuojaimia
1.4.
Uefa siirsi kaikki kesäkuun jalkapallomaaottelut – tanskalaistiedon mukaan naisten EM-kisat lykätty vuodella
1.4.
Oululainen Tinja-Riikka Korpela on päässyt Evertonin maalivahtina aistimaan englantilaisten intohimoa jalkapalloa kohtaan: "Se on henki ja elämä" Tilaajille
1.4.
Toukokuun tornien taisto peruttiin koronavirusepidemian vuoksi
1.4.
Vientikiellot iskevät omaan nilkkaan viennistä riippuvissa maissa – "Rajoituksia voi jäädä päälle, kun kriisi on ohi"
1.4.
Korona työllistää myös tulkkeja, kun hallituksen tiedotustilaisuudet tulkataan suorana viittomakielle – intensiivinen simultaanitulkkaus vaatii kokemusta: "Työ on kuormittavaa ja tilaisuudet sisältävät tärkeitä asioita" Tilaajille

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on aamulla huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Savon maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöllä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

277 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tietämättömien piensijoittajien osakehölmöilyt

HEP \o/ Täällä yksi ymmärtämätön. Minä en oikeasti tiedä, mitä salkkuni yrityksille tapahtuu tulevaisuudessa. En edes ... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

2.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image