Viihde

Jaksaako rapujen pyynti yhä kiinnostaa? Hen­gen­vaa­ral­li­ses­ta saaliista alkaa jo 15. kausi

Kuningasrapujen pyydystäjien vaarallista ja raskasta työtä on seurattu jo 15 tuotantokauden verran.
Viihde 2.12.2019 7:00
Laura Krohn

Hengenvaarallinen saalis

★★ Vauva-lehden keskustelupalstalla joku kertoo eläytyvänsä kovasti Hengenvaarallinen saalis -ohjelman kapteenien koettelemuksiin ja ahdistuvansa, jos jollain laivalla on vastoinkäymisiä. Kukaan ei reagoi viestiin mitenkään. Kirjoittaja kysyy, että eikö kukaan seuraa sarjaa. Ei ole siihenkään tullut vastauksia.

Ymmärrän hyvin.

Tässä on taas yksi näistä maailman kummallisimmista tositv-formaateista.

Sarja seuraa kuningasrapujen pyydystäjien vaativaa ja vaarallista työtä Beringinmeren ääriolosuhteissa. Myrskyävä meri, jäätävä lämpötila, loukkaantumisriski ja unenpuute tekevät aluksilla työskentelevien ravustajien työstä haastavaa.

Nyt alkaa jo 15. tuotantokausi.

Kovasuisia kundeja riittää

Tekijöiden mukaan tällä tuotantokaudella myrskyää tavallista enemmän. Ensimmäisessä tuplajaksossa ei kuitenkaan vielä mitään kovin dramaattista tapahdu.

Kamera seuraa laivojen valmistautumista ja miehistön odotuksia. Yksi kapteeni hyvästelee vaimonsa ja kaksi pientä lastaan, toisen laivan ärjyn oloinen kapteeni pohtii, ottaisiko miehistöön mukaan veljensä, jolle edelliskaudella antoi potkut.

Kovasuisia kundeja ja raavaita miehiä sarjassa riittää. Joukossa on yksi nainenkin, kapteeniharjoittelija Mandy.

Sitten päästään matkaan, mutta rapuja vain ei meinaa löytyä heti. Yksinkertaistaen sarjan juoni onkin seuraava: riemuitaan, kun saalista saadaan ja harmitellaan, kun pyydykset ovat tyhjiä.

Kutonen maanantai 2.12. klo 18.00.

MAINOS

Kommentoi

Mielenkiintoinen seurattava ollut jo pitkään, ja useasta syystä; työturvallisuus alkujaksoissa oli olematon ja työpaikkahierargia oli sillä tasolla kuin 'vapaassa amerikassa' oletti olevan. Saatettiin kiusata onnettomuuteen joutuneen henkilön siihen tilaan, että hän palasi käsi tai jalka turvonneena kannelle töihin, jotta ei kapteeni ja kaverit laiskottelusta syytä. Tilanne on kuitenkin jo parantunut, varmaan virkavallan ja ammattiyhdistysden toimesta, mutta rajua on työ vieläkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmetyttää, että näillä mainosrahoitteisten kanavien ohjelmilla ylipäätään on katsojia. Nämä ohjelmat saadaan ilmaiseksi jonkun kalliin sarjan kylkiäisenä, niitä on jaossa todella paljon ja niitten ainoa tehtävä on täyttää mainosten välinen aika. Niin se kallis sarja, sitähän ei esitetä, muuten nousisi lisävaateita ohjelmiston tason nostosta, eli halvempaa olla näyttämättä koko ostos. Nyt on Ylen puolella käymässä ankara ohjelmiston tason lasku, eli Yle on alkanut "kilpailla" mainosrahoitteisten kanavien kanssa, Yle-vero mahdollistaa näköjään kaiken. Maksamalla Yle-veron saa katsoa saman tason ohjelelmia, kuin mainoskanavilla ilmaiseksi, kätevää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, saahan sitä ahistua mistä vaan.
Televisio-ohojelmathan on niin hyviä, että.
On "huutokauppakeisarille selviytyjä morsian" ja
" pienten häämekko 90 päivässä huuruisesti iholla"
sekä monta muuta mukavaa vormaattia.
Ja melkein joka toisessa ohjelmassa itketään elämää, hääpukua, outoa paisetta tai muuten vaan ahistuttaan.
Tulisivat tekkeen ohojelmaa Ouluun. "Hartaanselän Hurjat Pilkkijät" osa 2/89 , kausi 8.
Lissää tämmösiö ihimistä koskettavia ohojelmia telekkariin, kiitos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kiinnosta enää! Samaa kärhämöintiä ja työkavereiden kiusaamista kaiken aikaa. Joku on vain aluksilla otettu silmätikuksi yleensä se on "märkäkorva" ja sitä sitten kuukausi kiusataan ja kun motivaatio häneltä tämän takia katoaa niin ravunpyynti on näiden kiusattujen kohdalla tehty loppuun,eivät nouse enää ravunpyyntialukselle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä paljon nykyihminen tarvitse, että ahdistuu. Ei siis kannata ihmetellä tilastoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

samoja rapuja on kiikelin saaren edustallaki, -60 luvun puolivälissä mentiin eikä meinattu..lälläri porukkaa ja näyttelijöitä on tuo sarja pullollaan.. kössi tietää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

17:04
Kokoomuksen Orpo esittää, että hallitustunnustelija olisi sdp:n pääministeriehdokas – "On hieman erikoista, että Antti Rinne toimisi tunnustelijana"
16:56
Pohjantiellä tapahtui peräänajo-onnettomuus Kontinkankaan liittymästä pohjoiseen päin
16:52
Perussuomalaiset harkitsee välikysymystä, jos vihreiden Haavisto jatkaa ulkoministerinä uudessa hallituksessa
16:35
Tutkimus Oulun poliisitalon sairastumisryöpyn syistä valmistui: Työtiloissa runsaasti myrkyllisiä bakteereita ja homeita
16:24
Käräjäoikeus piti Päivi Anttikosken kertomusta syrjinnästä uskottavana, mutta katsoi, ettei hän ollut valitsijoiden mielestä tehtävään paras
15:43
Perussuomalaisten kannatus jatkaa nousuaan gallupeissa – professori Jokisipilä: "Voi nousta 30 prosenttiin"
15:31
Punamultakriisi lauennut? – SDP ja keskusta vakuuttavat löytäneensä taas toisensa
108
Antti Rinne nousemassa hallitustunnustelijaksi – "Ensin on epäluottamusta pääministeri-Rinnettä kohtaan, mutta ei hallitustunnistelija-Rinnettä kohtaan, onhan tämä erikoista"
71
Iin kunta voitti ison eurooppalaisen kilpailun ilmastohankkeellaan – "Koska Ii pystyy tähän, siihen pystyy koko Eurooppa", sanoi Micropoliksen Leena Vuotovesi
63
Teollisuusliitto aloittaa laajat lakot – Pohjois-Suomessa lakkoillaan muun muassa Nokialla, SSAB:lla ja isoilla kaivoksilla
25
Keskustan sisäinen WhatsApp-ryhmä suljettiin vuotojen takia jo lauantaina – Ryhmäjohtaja Kurvinen: "Tällainen toiminta vie luottamusta, pidän sitä suorastaan törkeänä"
21
Lännen Median kysely: Sanna Marin sdp:n puoluevaltuutettujen kärkiehdokas pääministeriksi – joka kolmas valtuutettu ei osaa tai halua nimetä suosikkiaan
21
HS: Teollisuutta uhkaavien lakkojen vuoksi Fermionin lääketehtaalla Oulussa aloitettu alasajo – muun muassa syöpälääkkeen valmistus keskeytyy
14
Pääministerin valinta etenee: Sdp:n puoluehallitus kokoontuu ja valitsee hallitustunnustelijan – Miten ja milloin Suomi saa uuden pääministerin?

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Venäjän uhkaa ei ymmärretä!

330 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Puolison puute voi tappaa miehen!

Eihän se uutinen noin ollut. Yksinäisyyteen mies ottaa viinaa ja sairastuu haimatulehdukseen ja sitten poks. Lue huomise... Lue lisää...
no,

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

5.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image