Viihde

Hymyilevä mies on elokuva Olli Mäen muistolle – mainio nyrkkeilijä kuoli 82-vuotiaana

Viihde 21.4.2019 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Hymyilevä mies

★★★★★ Mainio nyrkkeilijä ja lämminhenkinen ihminen Olli Mäki kuoli 82-vuotiaana huhtikuun alussa. Hymyilevän miehen loppuhetkillä hän vilahtaa kuvassa vaimonsa Raijan kanssa. Juho Kuosmasen Cannes-palkittu elokuva liittää heidän rakkaustarinansa vuoden 1962 höyhensarjan MM-otteluun niin, että sydän sulaa väkisinkin. Jarkko Lahti huhkii Mäkenä, Oona Airola on Raija ja Eero Milonoff manageri Elis Ask, joka suunnittelee suuria. (Suomi 2016)

TV1 sunnuntai 21.4. klo 13.25

Me Rosvolat

★★★ Jos Olli Mäelle oli rakkaus nyrkkeilyäkin tärkeämpää, voittavat Marjut Komulaisen mukavassa lastenelokuvassa kaveruus ja jalo kilpa rahan ja rikastumisen. Sirkku Ullgren on kymmenvuotias Vilja, joka päätyy mummolan-reissulla maantierosvojen kyytiin. Kari Väänänen ja Jussi Vatanen kuuluvat konnaporukkaan, jossa on ilomielistä anarkiaa ja Kiljusen herrasväen äänenvoimakkuutta. Seikkailu muokattiin Siiri Kolun kirjoista. (Suomi 2015)

TV2 sunnuntai 21.4. klo 10.25

Mies, joka rakasti järjestystä

★★★★ Suomalaisilla on Tuomas Kyrö ja Mielensäpahoittaja. Ruotsalaisilla on Fredrik Backman ja mies nimeltä Ove. Rolf Lassgård ottaa omakseen menestyskirjan keskushenkilön: noin kuusikymppisen lesken, joka tarkkailee naapureitaan ja raportoi kovaan ääneen kaikesta järjestyssäännön vastaisesta. Kokenut näyttelijä kaivaa rasittavan pihapoliisin hahmosta myös piiloon painettua lämpöä. Alakuloisen komedian ohjasi Hannes Holm. (Ruotsi 2015)

Yle Teema & Fem sunnuntai 21.4. klo 22.00

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

86
Mielikuvat, populismi ja politiikan ääripäät puhuttivat keskustalaisessa kesäillassa – Sipilä: "Maailmankirjat ovat eri asennossa kuin neljä vuotta sitten"
55
Puheenaihe: Tarvitaanko Suomeen kaivosvero?
52
Pääministeri Rinne uskoo, että sivu suun menneet johtopaikat edesauttavat Jutta Urpilaisen pääsyä komissaariksi
44
Lapsen ei tarvitse opettaa itseään, muistuttaa Opetushallitus – opetusneuvos teroittaa opettajien roolia: "Kaiken pitää olla suunniteltua"
30
Törkeästä veropetoksesta epäilty mies pakeni nuuskalastin kanssa, oli ajaa tullimiesten päälle Tervolassa – poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä
30
Vuodetut asiakirjat luovat karun kuvan sopimuksettoman brexitin vaikutuksista – Britanniaa saattaa uhata pula polttoaineesta, ruuasta ja lääkkeistä
19
Sammaltien muuttaminen yleiskaavassa työpaikka-alueeksi huolettaa asukkaita – "Uusia rakennuslupia voi nykytilanteessa saada, mutta hakijaa informoidaan yleiskaavasta, ympäröivästä alueesta ja siihen liittyvistä riskeistä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: 
Maan pohjois- ja länsiosassa etelätuuli on voimakasta aamulla ja aamupäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hoitajien palkkoja pitää leikata

Tuollaisia juttuja tulee, kun tietyt ihmisrymät ei käytä kondomia Lue lisää...
Skeptikko

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image