Viihde

Halaaminen ok, pussaaminen ei – Vieraissa on siedettävää reality-viihdettä

Kati ja Henkka ovat yksi Vieraissa-sarjan neljästä parinvaihtoparista. Brittiformaattiin perustuvan reality-kokeen tarkoituksena on testata, tepsiikö vieraissa käyminen parisuhdeongelmiin. Tilapäisen kumppanin kanssa asutaan viikko.
Viihde 11.3.2019 7:00
Ilari Tapio

Vieraissa

** Tästä ei kukaan tule hullua hurskaammaksi. Neljä riitelevää suomalaisparia laitetaan viikoksi Hämeenlinnaan vieraisiin ja katsotaan kuinka käy: pelastaako syrjähyppy parisuhteen vai särkyykö liitto lopullisesti?

Formaatti vaikuttaa brittiläiseltä tavisjuntti-realitylta ja sitä se onkin: Seven Year Switch. Ei siis mitään uutta tosi-tv:ssä.

Lähtöasetelmassa äijä vahtaa sohvalla sporttia maiharihousut jalassa ja muija imuroi keittiön lattiaa pää punaisena. Siinä sitten kuittaillaan lavastetuissa tilanteissa.

Tätä kaikkea avaamaan ja analysoimaan tarvitaan kaksi parisuhdeterapeuttia. He ovat löytävinään hullunkurisista perheistä vetäytyjiä, huutajia, kostajia, tiukkiksia, alistujia, idealisteja, mököttäjiä ja mitä vielä.

Jotta 10-osaiseen sarjaan voisi suhtautua edes sytytystulpan kärkivälin verran tosissaan, henkilöiden pitäisi olla keskenään erilaisempia ja parinvaihtoajan kestää vähintään kuukauden.

Avausjakso menee Espoosta, Leppävirralta ja Kuopiosta kotoisin olevien pariskuntien esittelyyn.

Jakson lopussa miehet ja vaimot pakkaavat laukkunsa ja keskustelevat parinvaihtoviikon pelisäännöistä. Tilapäisen asuinkumppanin halaamisen todetaan olevan ok, mutta pussata ei saa. Entä miten on sen nukkumisen laita?

Se selviää tulevissa jaksoissa.

Jos Vieraissa jotakin antaa, niin alustavan lupauksen siedettävästä reality-viihteestä avainkysymyksellä "mihin tämä kaikki johtaa?"

Omassa yksinkertaisuudessaan sarja voi tarjota myös samaistumiskohteen. Pariskuntien riidanaiheet saattavat tuntua katsojista tutuilta ja asunnot sekä arkiset tilanteet näyttäytyä kovinkin kotoisina.

Liv maanantaina 11.3. klo 20.00

MAINOS

Kommentoi

Tekeekö tilaisuus varkaan vai käyttääkö varas tilaisuuden hyväkseen-kas siinä pohdittavaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meillä vaimon syrjähyppy pelasti suhteemme. Syynä olin minä, joka oli tehnyt tempun ensin. Kun oltiin tasoissa ja havaittu, että maailma ei yhteen syrjähyppyyn kaatunutkaan, niin voitiin jatkaa kokemus yhdessä ja antaa sen olla. Kaikki erehtyvät joskus ja siksi pitää osata antaa anteeksi, vaikka vähän vakeamman kautta, mutta kumminkin. Toki, jos suhde on täysin mätä, sitä ei suhdetta pelasta mikään - eikä ole syytäkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten jotkut aikuiset ihmiset lähtevät mukaan tuollaisiin sarjoihin. Maine menee eikä sitä saa koskaan takaisin eikä kukaan normaali ihminen halua olla missään tekemisessä ko.sarjassa olleen henkilön kanssa. Tietysti on ne poikkeukset jotka ovat itse yhtä kaheleja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No, normaali ihminen ei välitä jos joku on jossain televisiosarjassa ollut mukana, vaan muodostaa oman mielipiteen tosielämän perusteella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikkeen se ihmisten julkisuuden tarve ajaa. Tämähän menee jo ihan älyttömyyksiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

16:07
Oulun viestintäjohtajalle annettiin huomautus hänen Facebookissa julkaisemastaan "lesta"-kuvasta – Salmi: "Harkintakykyni petti"
16:04
Näkökulma: Sitra kutkuttaa Kataista sittenkin - yliasiamies vartioi satojen miljoonien eurojen tasetta
16:01
Oulun Heinäpäästä löytyy Mörkökivi – tuleeko paikasta kiekkofanien vaelluspaikka?
15:54
Jukka Jaloselle ehdotettiin jo patsasta Helsinkiin, jää ainakin vielä toistaiseksi toteutumatta
15:17
Moni maakunta jää ilman omaa meppiä kun Helsinki ja Keski-Suomi rohmusivat EU-päättäjiä – vihreät oli taas Helsingin suosituin
15:12
Sarjanäpistelijä iski Kajaanissa – Poliisi: alkoholijuomien näpistelyt lisääntyvät kohti kesää
15:11
Liisa Jaakonsaari valittiin Oulun yliopiston hallitukseen – "On tärkeää puolustaa tiedettä ja tutkimusta"
39
Leijonien voitto keräsi oululaiset torille – "Mörkö"-huudot ja Maamme-laulu kaikuivat Oulun yössä
32
Pohjois-Suomi jäi ilman euroedustajaa – Mirja Vehkaperä on Oulun vaalipiirin äänikuningatar, mutta äänet eivät riittäneet Brysseliin asti
20
Soutuvenepaikat kortilla Oulussa – moni haluaisi venepaikan jokisuistosta, mutta niitä ei ole tarjolla
19
Oululaiset eurovaaliehdokkaat vaihtelevissa tunnelmissa - Mirja Vehkaperä: "Mitään en tekisi toisin"
18
Eurovaalien tulos selvillä: Kokoomus suurin puolue, vihreät nousi toiseksi – ääniharavina Eero Heinäluoma ja Ville Niinistö
16
Viestintäjohtajan viesti jäi epäselväksi – Mikko Salmen sopimattomaksi arvioitu kuva piti poistaa hämmentyneiden kommenttien takia
12
Vahva Euroopan unioni selvisi vaalien voittajaksi Suomessa – EU-myönteiset ryhmät joutuvat kuitenkin yhdistämään voimiaan parlamentissa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

Saamei

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikko Salmi solvaa lestoja facebook-tilillään

Propsit Mikolle. Jostakihan se pitää tuota "likapyykkiä" ruveta purkamaan. Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image