Viihde

Elokuvia ja tv-ohjelmia tarjoava Netflix aukeaa Suomessa tänä vuonna

Viihde 15.8.2012 9:27
Kaleva

Suuressa suosiossa Yhdysvalloissa oleva Netflix tuo palvelunsa myös Suomeen. Netflixin kautta voi katsoa suoratoistona elokuvia ja tv-sarjoja tiettyyn kuukausihintaan.

Palvelu aukeaa vuoden loppuun menessä. Samalla Netflix aloittaa myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Palvelu laajeni aiemmin tänä vuonna Iso-Britanniaan ja Irlantiin.

Netflixin kautta voi katsoa sekä kansainvälisiä että kotimaisia elokuvia ja tv-ohjelmia. Palvelua voi käyttää muun muassa tietokoneilla, pelikonsoleilla ja älypuhelimilla. Ainoa toimintaedellytys on internet-yhteys.

Netflix kertoo muun muassa hinnoittelustaan ja sisällöstään lähempänä palvelun avautumista.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Jos saat ilmaiseksi netistä ladattua HD-sisältöä, miksi huonommasta laadusta haluaisi edes maksaa?
Edelleenkään ei ole tarjolla laillista, kaupallista palvelua joka voittaisi laadusas ja käyttömukavuudessa lataamisen internetistä. thumbs down netflix.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvältä kuulostaa, mutta jos ei sisältöä saa Full HD -laatuisena niin ei kiinnosta. Hyvä kuitenkin, että tällaista palvelua tännekin tuodaan. :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja onkohan ajankohtaisia elokuvia, tv-sarjoja yms. vai samoja iänikusia uusintoja mitä maikkarilla yms. pyörii ja kyllästyksiin asti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käytin tuollasta google hakuohjelmaa, jonka tuloksena löysin jonkun wikipedia-sivuston. Sieltä ilmeni, että yhdysvalloissa jo kolmisen vuotta sitten kyseisellä lafkalla on ollut 100 000 dvd julkaisua jaossa. Kaikki materiaali ei välttämättä tule ainakaan heti meidän saataville, mutta luultavasti tuossa on jonkin verran vertailukohtaa maikkariin. Kannattaa varmaan tutustua tuohon video-on-demand konseptiin vielä paremmin. Sillä siellä ei tule uusintoja, ellet itse sitten halua katsoa esim. Forrest Gump elokuvaa, vaikka sen seitsemännen kerran.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ikävä kyllä toivomaasi teräväpiirto-sisältöä tuskin tullaan näkemään. Käsittääkseni mitään kovin mullistavaa kuvanlaatua ei yhdysvalloissakaan ole kyseisen puljun toimesta ole saatavilla. Itseähän nautin elokuvista jo VHS-aikakaudella, eikä todellakaan kiinnosta, jos joku ei saakkaan uudesta palvelusta silmiä hivelevää kokemusta, jolla ei sinänsä ole elokuvasta välittyvän tunteen kanssa mitään tekemistä. Haha

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Googelin mukaan 720p ois ainakin saatavilla. Eihän se ihan fullhd ole, mutta riittäs mulla jos sisältö on hyvää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vielä jos video on FullHD:stä pienennetty (tai joissain tapauksissa alkuperäinen) 720p eikä SD:stä suurennettu, mikä ei olisi valitettavasti lainkaan vieras toimintatapa TV-yhtiöille, jotka haluavat höynäyttää hyväuskoisimpia asiakkaistaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

239 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Husu persuihin

Se on joukkoomme liian älykäs, ei oteta. Me erottuisimme muut tolloina. Lue lisää...
PERSU

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

13.11.

Fingerpori

13.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image