Viihde

Elokuva-arviot: Massahurmaaja Lindgren vipeltää – oli kihloissa 76 kertaa ainakin omien sanojensa mukaan

Massahurmaaja Pertti Ylermi Lindgren oli omien sanojensa mukaan kihloissa 76 kertaa. KUVA: FJ-Filmi Oy & Jörn Donner Produ
Viihde 17.4.2018 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme päivän kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Kreivi

★★★ Peter von Baghin ainoa pitkä draamaelokuva on totta kai kiinnostava, vaikka pitkän linjan filmihullu olikin paremmin kotonaan dokumentin parissa. Toinen kenkä sillä puolella kulkee myös ilkikurinen henkilökuva massahurmaaja Pertti Ylermi Lindgrenistä. Tämä ehti omien sanojensa mukaan kihlautua 76 kertaa, ja aktiivista on vipellys elokuvassakin. Kiti Neuvosen laulama Nuoruustango raikastaa jokseenkin tunkkaisen ajankuvaa. (Suomi 1971)

Yle Teema & Fem tiistai 17.4. klo 21.50.

How Do You Know

★★ James L. Brooksin romanttinen komedia on löysä kuin jäätelö kesällä, mutta sinänsä kiinnostavasti se noruu ajassa vastavirtaan. Nykyään, kun viisikymppisetkin yrittävät käydä teineistä, se herää keski-iän kolotuksiin jo kolmekymppisenä. Reese Witherspoon esittää Lisaa, joka potkitaan USA:n softballin maajoukkueesta. Kohta George (Paul Rudd) ja Matty (Owen Wilson) järjestävät poloiselle muuta mietittävää, eli kolmiodraamaa. (USA 2010)

TV5 tiistai 17.4. klo 21.00.

Hours

★★★ Hurrikaani Katrina jätti jälkensä paitsi New Orleansin katukuvaan, myös Eric Heissererin vaatimattomaan, pienten puitteiden katastrofijännäriin. Fast & Furious -leffojen Paul Walker on Nolan, joka tuo vaimonsa synnytyssairaalaan juuri tuona kohtalokkaana iltana. Niin kuin siinä ei olisi dramatiikkaa tarpeeksi, sairaala evakuoidaan, ja pieni tytär joutuu keskoskaappiin. Elämän puolesta taistelevat kohta sekä lapsi että isä. (USA 2013)

Hero tiistai 17.4. klo 21.00.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

79
Ulkoministeri Timo Soini sai eduskunnan luottamuksen, pääministeri Sipilä: "Tässä ei äänestetty abortista, tässä äänestettiin Soinin luottamuksesta"
71
Vima hakeutuu konkurssiin – uusien vuokralaisten puuttuminen kiinteistöstä söi asiakasvirtoja
29
MT: Berner suunnitteli isoa postiuudistusta, joka sisälsi muun muassa kilpailuttamisen – eduskuntaryhmä tyrmäsi
27
Ukkosmyräkkä vyöryi Oulun yli yön aikana – huomiseksi odotellaan Mauri18-myrskyä
19
Rekan ja henkilöauton kolari ruuhkautti Kuusamontietä Oulussa, pelti kolissut myös Pohjantiellä
17
Soinin luottamus säilyi, mutta jälkilöylyt jatkuvat – keskustalla keitti yli kokoomuksen "kestämätön toiminta"
14
Soinin omistakin joukoista soraääni: Sinisten Tiina Elovaara ei tue ulkoministerin aborttikantaa – "Naisten oikeudet ovat minulle ohittamattomat"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lounaistuuli on vaarallisen voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa, Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo etelätuuli on voimakasta aamusta alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

144 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Juttutupa on kateellisten keskustelukerho. Kotitalousvähennyksen leimaaminen rikkaitten asumistueksi on järjen köyhyyttä... Lue lisää...
Vähäistä on tuo

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

21.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image