Viihde

Daniel Craigin James Bondilla osui Skyfallissa kaikki kohdalleen

Daniel Craig loksahti luontevasti James Bondin rooliin hyvin menestyneessä 007-elokuvassa Skyfall. Craig oli Bondina kolmatta kertaa. KUVA: Francois Duhamel
Viihde 2.12.2018 7:00 | Päivitetty 2.12.2018 8:05
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Skyfall

★★★★ George Lazenby ehti pökkelöidä vain kerran James Bondina, mutta kaikilla muilla esittäjillä on ollut yksi elokuva, jossa oma oleminen loksahti luontevimmin rooliin. Daniel Craigilla se oli tämä. Sam Mendesin mehevässä seikkailussa 007 joutuu pinkomaan tosissaan, kun terroristi-isku kohdistuu omaan päämajaan. Javier Bardemin konnahahmo ja Adelen heläyttämä nimisävelmä viimeistelevät tyyliseikat. (Britannia/USA 2012)

Nelonen sunnuntai 2.12. klo 21.00

Keskustelu

★★★★ Teeman elokuvafestivaali vetelee viimeisiään Francis Ford Coppolan klassikkojännärillä. Ajankohtaiseksi sen tekee hiipivän epäluulon ja vainoharhan viritys. Watergate-kriisin Amerikassa elettiin 1970 omaa totuuden jälkeistä aikaa. Gene Hackman on salakuuntelun ammattilainen Harry Caul, joka uskoo, että hänen kohteitaan uhkaa murhahanke. Erakko haksahtaa välittämään, mikä tietenkin on kohtalokasta. (USA 1974)

Yle Teema & Fem sunnuntai 2.12. klo 15.45

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset

★★ Vuoden 2003 Heinähattu ja Vilttitossu oli lämmin sovitus Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoista. Tässä tyyli vaihtuu mökkifarssiksi. Sehän sopisi, elleivät Niina Lahtinen, Aku Hirviniemi ja muut tv:stä tutut aikuiset varastaisi naamanvääntelyllään showta Emily Shipwayn ja Ella Kankaan siskoksilta. Kotimaisen lastenelokuvan perussyntiin sortui vaihteeksi ohjaaja Anna Dahlman. Ensiesitys. (Suomi 2017)

Nelonen sunnuntai 2.12. klo 19.00

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

15.2.
Jänis jumitti Rajakylässä, mutta eipä hätää – palokunta tuli ja päästi pupujussin pälkähästä
15.2.
Latvalalle karmea pettymys Ruotsin MM-rallissa – "Yritin ajaa liian kovaa suhteessa olosuhteisiin"
15.2.
Kempeleläinen Emmi Pälvilä on palkintosijoja kahmiva magneetti – lehtien ja kirjeiden lajittelu Postissa vaihtuu hetkessä cheertanssiin
15.2.
Ministeriö aloittaa jätelainsäädännön uudistamisen – Muutoksen taustalla on uusi EU:n jätedirektiivi
15.2.
Trumpin törkeys oli Nastyn alkusysäys – Koreografi Susanna Leinonen: "Tuntuu, että luisumme taaksepäin naisten oikeuksissa"
15.2.
Kun Tiina, 40, kokeili seksin myymistä ensimmäisen kerran, hän hämmästyi asiakkaiden paljoudesta – Tällaisia ovat Tiinan työpäivät ja asiakkaat Tilaajille
15.2.
Oulun vanhojen tanssit videolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Maan pohjoisosassa sekä Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa luoteistuuli on voimakasta keskiyöllä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

367 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juttutupa, läpileikkaus oululaisista

Minä mitään vääristele! Se on vain propagandaa!! Samaahan se suotaa tenavakin vailla mitään faktaa, vuodesta toiseen itk... Lue lisää...
Tanhutähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image