Viihde

Britannian X Factorissa menestynyt Saara Aalto tuomaroi suo­ma­lais­ver­sios­sa

Tuomareina X Factor Suomessa tällä kaudella ovat Saara Aalto, Michael Monroe, Mikael Gabriel ja Suvi Teräsniska. He sanovat kyllä tai ei.
Viihde 4.2.2018 7:00
Tiina Vuorimäki

X Factor Suomi

*** – Anteeksi ja kiitos, sanoo tuomari Saara Aalto pudottaessaan äänellään erään kilpailijan jatkosta ensimmäisessä jaksossa. Siihen tiivistyy oikeastaan kaikkien laulajakykyjä etsivien ohjelmien vetovoima: tunteet. Lisäksi on mahdollista, että ohjelmasta nousee maailmantähti.

Kun lavalla on esiintyjä, joka pääsee jatkoon, katsojakin iloitsee. Pudottaminen on murheellista. Tosin kotikatsomossa ei aina olla samaa mieltä kuin tuomaristossa. Se on ohjelman suola.

X Factor Suomen tuomareina ovat sarjan brittiversiossa menestynyt Saara Aalto, räppäri Mikael Gabriel, suomipopin tähti Suvi Teräsniska ja Hanoi Rocksista julkisuuteen ponnahtanut Michael Monroe. Ainakaan ensimmäisessä jaksossa kukaan heistä ei äidy ilkeäksi.

Juontajina ovat Ile Uusivuori ja Viivi Pumpanen.

Parasta ohjelmassa ovat jännittyneet ja kaikkensa antavat esiintyjät, liikutuksen kyyneleet ja kaikki muutkin reaktiot. Tunteitahan tämäntyyppisistä ohjelmista haetaan. Tunteita pitää löytyä ruudun lisäksi myös kotikatsomossa tai tunnelma lässähtää. Siksi X Factor Suomi on parhaimmillaan, jos sitä katsoo perjeen tai kaverijoukon kanssa.

Pirskahtelua on pakko saada mukaan, koska kerta toisensa jälkeen toistuva esittely-esitys-äänestys-loppureaktiot-kaava ei riitä pitkälle.

Räppiä, rockia, iskelmää... virettä pitävät yllä myös erilaiset henkilöt ja kappaleet. Ehkä edes Yleisradion Puhelinlangat laulaa -toivekonsertissa ei kuule näin monipuolista kattausta.

Odotushuoneessa odottavien kommentit ovat myös kiinnostavia.

Aiemmasta poiketen mukana on tällä kaudella myös bändejä ja esiintyjäryhmiä.

MTV3 sunnuntai 4.2. klo 19.30

Ilo ja suru ovat kykyjä etsivien ohjelmien parasta antia. Pudottaminen kouristaa usein katsojankin sydäntä.

Ilo ja suru ovat kykyjä etsivien ohjelmien parasta antia.Pudottaminen kouristaa usein katsojankin sydäntä.

MAINOS

Kommentoi

Eikös Saaran ura lähtenytkään lentoon, kuten täälläkin kommentoijat tiesivät?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuomaroi, vai tunaroi. Katsoin hetkisen veitola kylässä ohjelmaa ja sain aallosta tarpeekseni 1000 vuodeksi...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Neloselta tulee Selviytyjät Suomi joten katson sitä.
Aaltoa en halua nähdä enää yhtään. Kiitos ja anteeksi. Ei jatkoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mitenkähän tuokin on tuolla vaikkei ymmärrä mitään musiikista .turha venkula

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todellakin - aivan turha ohjelma. Miksi ihmeessä Michael Monroe vaihtoi TVOF:n tähän? Eipä tarvitse katsoa todellakaan, koska Saara Aalto on tuomarina. On niin teennäinen henkilö, että eihän tuota pysty katsomaan. Suvi Teräsniska kruunaa tämän inhotuksen. Onneksi ei olekaan pakko katsoa, vaan voi tehdä jotain ihan muuta. Riittää, kun ohjelmaa mainostetaan - se vahvistaa käsitystä, etten tule katsomaan tätä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kevät on tv:ssä euroviisuihin asti tätä samaa ilmiötä Saara AAltoa. Kyllästyttää samat naamat ohjelmineen. Kyllä on pientä tämä tv homma. Onneksi on Elisa viihde sieltä löytyy mielenkiintoisia ohjelmia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kylläpä Oulunseudun tytöt saa taas kannustusta kotijoukoilta! On se tosiaan harmi että osaa laulaa ja uskaltaa olla iloinen ihan julkisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta oli Saaran uran kannalta erittäin huolestuttava uutinen, että on tuomarina tässä. Jos hänellä olisi oman laulajauran rakentaminen aktiivisessa vaiheessa, tällaisiin sivupolkuihin ei todellakaan olisi aikaa. On tainnut taas lipsahtaa harrastelun ja puuhastelun puolelle, vaikka piti olla levytyshommia... Harmi, ettei näille talenteille, kuten Saara ja vaikkapa Diandra, löydetä tiimejä viemään heitä eteenpäin. Ruotsista olisivat jo listojen kärjessä, mutta ainakaan suomalaisella biisintekotaidolla ei onnistu ja näköjään briteilläkin tökkii.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun kuulin kyseisen " maailmantähden" olevan tuomaristossa niin heti selvisi että katsomatta jää tänä vuonna.
Kun sitten näin mainospätkän telkkarissa niin sekin oli jo liikaa.
Ei voi mitään että hänen esiintymisensä ei iske olipa sitten kuinka lahjakas laulaja tahansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Teräsniskan ja aallon ansiosta sarja jää katsomatta. Hyviä puolia on, että ajan voi käyttää hyödyksi ja mennä ulos lenkille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Happi tekee hyvää meille jokaiselle, paitsi siellä Lapissa, missä on kova pakkanen. Netistä voi kuitenkin katsoa vaikka 'Epäinhimillistä tekijää'.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Et sitten edes lukenut aloitusta tai et järkytykseltäsi ymmärtänyt sitä. Lainaus: "...pitää osata olla menemättä lankaan... Lue lisää...
Sifferi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image