Viihde

Bourbon Street on nykyisin Hurriganesin soitetuin kappale

Viihde 10.1.2018 7:38
STT

Bourbon Street on nykyään Hurriganes-yhtyeen soitetuin kappale, kertoo tekijänoikeusjärjestö Gramex. Bourbon Street julkaistiin levyllä 10/80 vuonna 1980.

Toiseksi suosituin Hurriganes-kappale on I Will Stay vuodelta 1974. Kolmanneksi nousee My Only One vuodelta 1975. Neljännellä sijalla on Roadrunner ja viidentenä Get On, molemmat vuodelta 1974.

Hurriganesin laulusolisti Remu Aaltonen täyttää tänään 70 vuotta. Remu kertoo Gramexille, että suosikkikappaleiden lista ei ole hänelle yllätys.

- Tämä vastaa tietoani siitä, mitkä ovat jengin feivoritteja, hän sanoo.

Tämän hetken suosion valossa vuonna 1974 julkaistu Roadrunner oli Hurriganesin hittipitoisin levy. Peräti viisi soitetuinta kappaletta kymmenestä on Roadrunner-levyltä. Kaikkiaan Hurriganesin ja Remun kappaleet ovat soineet radioissa yli 30 000 kertaa tällä vuosikymmenellä.

Gramexin selvitys kertoo Hurriganes-yhtyeen kappaleiden radiosoitosta vuosina 2011-2017. Selvitys koskee yksityisiä radioasemia, eli Yle ei ole mukana.

MAINOS

Kommentoi

Albert "vermeineen" se oli se mikä teki Remun ohella "sen ainoan oikean" Hurriganes soundin. Albert oli HYVÄ kitaristi ja HYVÄT oli hänellä laitteet. Ilellä soittotaito OK. myös, mutta se teknisyys ja ennenkaikkea ROCK-SAUNDI puuttuu häneltä. Hän ikäänkuin aina soittaa "sordiino päällä" ja kunnon säröt on tipotiessään. Mitäpä muuta, Hurriganes kuului nuoruuteen, parhaaseen sellaiseen ja Albertin muisto säilyy for ever.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos Remu & Co.
Kauttanne kolahti että elämässä on muutakin kuin melankolinen "elämän valttikortit".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sipilän ylimielisyys syöksee keskustan oppositioon!

höpöttää valheita.Suomi ei ole ollut missään vaiheessa konkurssin partaalla.Sipilä on ainoastaan saanut aikaan,köyhän ka... Lue lisää...
Älä viitsi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.10.

Fingerpori

16.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image