Viihde

Bonusperheen Lisan sisko tulee kuvioihin mukaan ruot­sa­lais­per­heen kuvioihin

Uusperheen elämässä on enemmän väkeä kuin ydinperheessä. Bonusperheen Patrikin ja Lisan yhteinen vauva on nimeltään Lo. KUVA: Ulrika Malm
Viihde 14.7.2018 7:00
Tiina Vuorimäki

Bonusperhe

*** Uusperheestä kertova ruotsalaissarja Bonusperhe on yhtäaikaa realistinen ja siloteltu. Sarja muistuttaa Carl Larssonin perhe-elämää kuvaavia maalauksia.

Kun Eddie (Frank Dorsin) karkaa koulusta, hätä on suuri. Ilmassa on kuitenkin koko ajan luottamus siihen, että mitään todella ikävää ei tapahdu. Usko hyvään tekee sarjasta kivan seurata. Uusperheen, tai perheen yleensä, ongelmat ovat esillä, mutta ne käsitellään niin, eivät pulmat tule painajaisina katsojan uniin.

Tällaisia ohjelmia tarvitaan, koska aina ei jaksa seurata rankkaa tuskaa ja ahdistusta.

Lisan (Vera Vitali) ja Patrikin (Erik Johansson) perheestä kertova Bonusperhe on edennyt Suomessakin toiselle tuotantokaudelle. Ensimmäisessä jaksossa parin Lo-vauva (Karin Leven) on syntynyt ja Patrik on koti-isänä. Ensimmäinen kohtaus tosin lupaa vaikeuksia jatkossa, vaikka tämäniltaisessa osassa ne eivät vielä näy vihjettä kummemmin.

Carl Larsson -tyyliin sopiva on myös Lo. Hän on tyypillinen elokuvapienokainen. Vauva on söpö, kun tarvitaan. Hän nukkuu omassa sängyssään tai istuu rattaissa rauhallisesti, mutta ei kertaakaan huuda pää punaisena niin sanotusti väärässä paikassa. Ehkä kuulemme rääkymistä jossain kauden jaksoista.

Vanhojen tuttujen lisäksi toisella kaudella sarjaan tulevat mukaan myös Lisan isosisko Emma (Regina Lund) Lontoosta ja taekwondokerhoa pyörittävä Branco (Dragomir Mrsic).

Yle Teema & Fem lauantai 14.7. klo 18.45

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

114
Kysyimme: Miksi Oulun sivistys- ja kulttuurilautakunta lentää Ranskaan?
56
Pihlajalinnan paniikkireaktio – Suomen tärkeimmät kaupungit ovat syyllistyneet ”roskien” lakaisuun Lukijalta
45
HS-gallup: Perussuomalaiset nousussa ja vihreät laskussa – mutta mikä on suurin puolue?
45
Leveäkaistatien maalaukset sotkivat liikenteen Haukiputaalla – autoilijat ovat ajaneet erehdyksessä pientareen puolella
42
Kauppaopiston rakennus Oulun Maunonkadulla halutaan purkaa – tontille suunniteltu seitsemänkerroksista kerrostaloa
31
Saksan liittopresidentti vierailee puolisoineen keskiviikkona Oulussa – "Sen tason vierailu, että odotetaan isoa näkyvyyttä Saksan päässä"
30
Terveydenhuollon henkilökunta on saamassa poliisivaltuuksia – ambulanssihenkilökunta pelkää työturvallisuutensa puolesta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola ja Rovaniemi lounaistuuli on huomenna voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Suomessa on 60 000 työssäkäyvää köyhää

Näytä minulle yksikin suomalainen köyhä. Verrataan häntä maailman keskivertokansalaiseen. Mitä huomaamme? Suomalainen ... Lue lisää...
Oikea mittakaava

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

19.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image