Viihde

Avoin suhde, sarjaeroajat ja uskikset Temptation Islandin iltanuotiolla

Lance ja Viivi ovat eronneet kaksivuotiseen yhdessäolonsa aikana jo kolmesti. Kestääkö suhde houkutusten saarella?
Viihde 9.10.2019 7:00
Riikka Happonen

Temptation Island Suomi

** Vieläkö kuudes kausi Temppareita jaksaa kiinnostaa? Nelonen tuntuu uskovan näin, sillä se palauttaa viimeksi keväällä nähdyn pettämisrealityn ruutuihin jo näin syksyllä.

Yrityksen puutteesta ei voi syyttää myöskään parisuhdettaan testaamaan lähteviä nuoria. Tällä kertaa mukana on hieman aikaisemmista kausista poikkeava setti siloposkia.

Eveliinalla ja kauden ikänestorilla Santerilla, 26, on avoin suhde. Heille se tarkoittaa sitä, että vieraissa sängyissä saa peuhata mielensä mukaan, mutta parisuhteen rajat menevät kädestä pitelyssä ja lusikassa nukkumisessa. Miltä tuntuu nähdä toisen puuhat videolta iltanuotiolla?

Parikymppiset Viivi ja Lance ovat ehtineet erota ja palata yhteen kaksi vuotta kestäneen suhteensa aikana jo kolme kertaa. Tällä hetkellä taksiyrittäjänä toimiva Lance asuu puolet ajasta heidän kotonaan ja puolet vanhempiensa luona. Leimahtaako Viivin mustasukkaisuus saarella taas valloilleen?

Toisena ääripäänä ohjelmassa nähdään kristillisessä sisäoppilaitoksessa tavanneet Josefin ja Leevi. Läheisriippuvaiseksi tunnustautuva Josefin, 21, ilmoitti uskovaisen parin ohjelmaan testatakseen, miltä tuntuu pärjätä omillaan.

Kenties tavallisimmalta vaikuttaa lähihoitaja Marin ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Eeron suhde. Sitä on tosin koeteltu Eeron armeija-aikana, kun ero poikaystävästä kävi Marille raskaaksi ilman lohduttajaa. Onko koston kierre nyt katkaistu?

Nelonen keskiviikko 9.10. klo 21.00

MAINOS

Kommentoi

Kyllä on ohjelmataso heikko kanavilla. Kaikki matkitaan ulukomailta, Suomen tämä , Suomen tuo, Suomen ne, Suomen se. Ei osata enään tehdä kunnon suomalaisia ohjojelmia. Myyvään vaan Suomi Ruotsille, niinkuin Spede aikoinaan ehotti. No saapahan ainakin rauhasa lukia kirijoja, kun ei tarte vahata telekkaria.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

17:13
Kokoomus ei tue Antti Rinteen valintaa varapuhemieheksi. Sdp:n toiminnassa "nöyryys loistaa poissaolollaan", sanoo kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja
16:58
Pohjankartanon ja Oulun musiikkikeskuksen huutavaan parkkipaikkapulaan tiedossa helpotusta – paikkojen määrä kasvaa noin kolmanneksella vuonna 2021 Tilaajille
16:47
Kaleva oikaisee
16:21
Parisataa digitalisaation asiantuntijaa koolla Oulussa – Euroopan kaupungit haluavat yhdistää voimansa digimurroksessa
16:00
Analyysi: Keskustalla on harteillaan pitkä, tekemättömän työn taakka
15:36
Lisää painetta uudelle hallitukselle – Ennuste: työttömyys uhkaa lähteä nousuun monilla aloilla
14:46
Näin oikeuskansleri linjasi kohutuista suomalaisista Isis-lapsista – Selkeä oikeudellinen suositus, mutta keinot ulkoministeriön harkinnassa
56
Lääkkeiden omavastuut näkyvät ilman viivettä ensi vuoden alusta alkaen, samalla omavastuuosuus nousee
35
J. Rinta-Jouppi avaa käytettyjen autojen myymälän Keminmaahan – "Asiakkaat ovat sekaisin nykyisistä käyttövoimista ja siitä, minkälainen auto pitäisi hankkia"
33
Marinin uudelle hallitukselle puhunut Niinistö: "Poliittinen keskustelu käynyt kiivaaksi, ilmapiiri on paikoin tulehtunut" – Rinne jätti jäähyväisensä presidentin edessä
27
Valtuustoaloite esittää villin idean korkealle kurottavasta korkean koulutuksen ja liike-elämän kampuksesta Raatinsaareen
26
Tekemällä tehty ongelma murjaanien kuninkaasta Lukijalta
25
Tuore väitös: Puolukkamehu voi alentaa verenpainetta ja parantaa verisuonten toimintaa
18
HS: Antti Lindtman ei pyri SDP:n puheenjohtajaksi ensi kesänä

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamuyöstä alkaen seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen ja kuuraisten teiden vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

10.12.

Fingerpori

10.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image