Viihde

Ahmamies sai toisen mah­dol­li­suu­den The Wolverinessa

Japaniin sijoittuvassa The Wolverinessa Hugh Jackman kohtaa kuolevaisuutensa. Temppeliin häntä saattelee Rila Fukushima. KUVA: James Fisher
Viihde 23.4.2019 7:00
Pekka Eronen

The Wolverine

★★★ Hugh Jackmanin vakuuttavan sähäkkä tulkinta ahmamies Wolverinesta meni hukkaan vuoden 2009 elokuvassa X-Men Origins: Wolverine. James Mangoldin ohjaamassa toimintaelokuvassa otettiin onneksi vahinko takaisin. X-Men-letkan suosituin supersankari palasi vakavassa, pohdiskelevassa seikkailussa, jossa matkataan Japaniin ja kohdataan mutanttikonnien lisäksi myös kuolevaisuuden teemat. Alituiseen haipakkaan ei ole tarvetta. (USA 2013)

Sub keskiviikko 23.4 klo 21.00

Nuoria ihmisiä

★★ Hannes Häyrisen näyttelijäntyössä oli rentoutta ja huumoria, jotka erottuvat yhä edukseen vanhojen Suomi-leffojen kankeudesta. Hänen nuoruudenroolinsa kannattelee myös Mika Waltarin kirjoittamaa komediaa, jossa kokematon kemisti suuntaa katseensa kerrankin koeputkien sijasta naisiin. Kosiotouhujen tulilinjalle osuvat muiden muassa Mervi Järventaus, Kyllikki Forssell, Laila Jokimo ja Toini Vartiainen. Nuorena sitä ehtii. (Suomi 1943)

TV1 keskiviikko 24.4. klo 13.15

Boomerang

★★★ Äiti kuoli 30 vuotta sitten, mutta mikä on totuus tapauksesta? Asia vaivaa eronnutta keski-ikäistä Antoinea ja hieman sisko Agatheakin Francois Favrat’n ohjaamassa jännäridraamassa. Selvittelyistä ei suoriuduta ilman väkinäisiä juonenkäänteitä, mutta elokuvan viipyilevä viritys ja perheiden murenemisen kuvaus osuvat hyvin yhteen. Päärooleissa ovat Laurent Latiffe, Mélanie Laurent ja konkaritähti Bulle Ogier. Ensiesitys. (Ranska 2015)

Yle Teema & Fem keskiviikko 24.4. klo 22.00

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

85
Mielikuvat, populismi ja politiikan ääripäät puhuttivat keskustalaisessa kesäillassa – Sipilä: "Maailmankirjat ovat eri asennossa kuin neljä vuotta sitten"
55
Puheenaihe: Tarvitaanko Suomeen kaivosvero?
52
Pääministeri Rinne uskoo, että sivu suun menneet johtopaikat edesauttavat Jutta Urpilaisen pääsyä komissaariksi
39
Lapsen ei tarvitse opettaa itseään, muistuttaa Opetushallitus – opetusneuvos teroittaa opettajien roolia: "Kaiken pitää olla suunniteltua"
30
Törkeästä veropetoksesta epäilty mies pakeni nuuskalastin kanssa, oli ajaa tullimiesten päälle Tervolassa – poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä
28
Vuodetut asiakirjat luovat karun kuvan sopimuksettoman brexitin vaikutuksista – Britanniaa saattaa uhata pula polttoaineesta, ruuasta ja lääkkeistä
19
Sammaltien muuttaminen yleiskaavassa työpaikka-alueeksi huolettaa asukkaita – "Uusia rakennuslupia voi nykytilanteessa saada, mutta hakijaa informoidaan yleiskaavasta, ympäröivästä alueesta ja siihen liittyvistä riskeistä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: 
Maan pohjois- ja länsiosassa etelätuuli on voimakasta aamulla ja aamupäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hoitajien palkkoja pitää leikata

Tuollaisia juttuja tulee, kun tietyt ihmisrymät ei käytä kondomia Lue lisää...
Skeptikko

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image