Viihde

Aalto: Luottavainen fiilis - hyvät treenit takana

Viihde 20.4.2012 8:34
Anna Leinonen

Voice of Finlandin Saara Aalto odottaa hyvillä fiiliksillä perjantain finaalia. ”Äsken oli bändin kanssa treenit. Ennen sitä vähän jännitti, kun minulla on niin vaikeat biisit, mutta nyt on hyvä ja varma fiilis.”

Aalto kertoo, että Logomon lavalla nähdään perjantaina uutta Saaraa. ”Kaikki prinsessa ja röyhelö on pois. Toisessa biisissä on aika raaka ja arkinen look. Ja toisessa on sitten vähän kimaltava.”

Oulunsalosta kotoisin oleva laulaja ei usko finaalin lopputuloksen muuttavan arkea. Tulevalle lauantaille ja sunnuntaille on jo sovittu keikka, joten mahdollista voittoakaan ei juuri ehtisi juhlia.

”Se on lopulta itsestä kiinni, miten ura kisan jälkeen jatkuu.”

Toisena biisinä oma sävellys

Finaalissa kisaajat esittävät kaksi biisiä. Toinen niistä on sävelletty vartavasten jokaiselle kisaajille.

Saara Aallon kohdalla My Love -biisin sanat ja sävel ovat hänen itsensä käsialaa. Kappaleen päähenkilönä on tyttö, joka haluaa lohduttaa ihmisiä ja parantaa maailman omalla rakkaudellaan.

”Toki omassa sävellyksessä on minua itseä, mutta tämä kappale voisi kertoa kenestä vain, vaikka Monroesta. Tunnen paljon ihmisiä, joita minulla tuli mieleen, kun sävelsin tätä."

Tyytyväinen Voiceen

Aalto pitää Voice of Finlandin formaattia varsin toimivana. ”Olen todella iloinen, että lähdin mukaan. Tämä on täyttänyt kaikki odotukset ja paljon enemmänkin.”

Hän on myös erittäin tyytyväinen valmentajaansa Michael Monroeen. ”En olisi ikinä osannut kuvitella, että meillä olisi niin hienoa tiimityöskentelyä.”

Saara Aalto ei ota suoraan kantaa siihen, onko ohjelman finaaliin päätynyt oikeat henkilöt.  ”Tämä on ollut niin kovatasoinen koko ajan.”

Hän kuitenkin toteaa, että kisasta pudonneiden joukossa on henkilöitä, joita olisi toivonut näkevänsä finaalissa. ”Siellä oli paljon sellaisia, jotka olisi ansainnut finaalipaikan.”

Keväällä keikkoja pohjoisessa

Saara Aallolla on vahvat juuret Oulun seudulla. Vanhemmat asuvat Oulunsalossa ja isovanhemmat Oulussa ja Kempeleessä.

Aalto kertoo, että Oulussa tulee edelleen käytyä aika usein. ”Sitten kun tulee, näkee kaikki sukulaiset kerralla. Onhan se rumba, kun kiertelee sukulaisia näkee.”

Tänä keväänä laulaja myös keikkailee paljon Oulun seudulla. Hän on esimerkiksi Oulun Tuomiokirkon äitienpäiväkonsertin pääsolisti.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Seuratkaapa MTV3:n nettisivujen uutisointia VoF:stä. Eipä löydy uutisen uutista! Samaan aikaan Idolsista ja Viidakon tähtösistä yms. omien kanavien ohjelmien hekilöistä löytyy joka päivä monen monta uutista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän jokainen kanava mainosta omia ohjelmiaan. Onko siinä mitään ihmeellistä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Saara, usko itseesi ja ole oma iloinen herttainen itsesi niin kaikki menee hyvin <3!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

10:18
Toinen ajokaista suljettu liikenteeltä Kuusamontiellä Jäälin kohdalla
10:12
Ulkoministeriö: Suomen suurlähetystön toimintaa on tutkittu Turkissa jo kuukausien ajan: "Epäillään, että tätä järjestelmää on käytetty väärin"
10:09
Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen tehtävämäärissä huomattava kasvu – Riskienhallintapäällikkö: "Mitä ihmiset puuhastelevat lähtiessään töistä kotiin?"
9:51
Korkein oikeus ei myöntänyt Nokian teippisurmaajalle valituslupaa
9:46
KRP ja Rajavartiolaitos tutkivat: Suomen Ankaran-suurlähetystöstä myönnetty Schengen-viisumeita väärin perustein – selviteltävinä satoja viisumeita
9:41
Matkailuporoksi koulutettu kesy poro varastettiin Ylitorniolla marraskuussa
9:34
Maailman kallein polttoaine synnytti väkivaltaiset protestit – väärinkäytökset tutkitaan, lupasi Zimbabwen presidentti Mnangagwa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöstä alkaen Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

200 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalaisprofessorin väitös; Suomi olisi voinut välttää talvisodan

Jopas on herra Stephen Kotkinilla s.17.2.1959 puheet ja tutkimustulokset. Suomi oli itsenäinen maa, joten miksi Stalin h... Lue lisää...
Sotamies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image