Kouluruoka: Oulun kou­luis­sa ja päi­vä­ko­deis­sa tar­joil­lun oudon ha­jui­sen jau­he­li­ha­kei­ton syy selvisi

Oulu: Val­tuus­ton uusi pu­heen­joh­ta­ja Jarmo J. Husso pitää po­li­tiik­kaa lasten leik­ki­nä 70-lu­kuun ver­rat­tu­na

Kolumni: Tapasin Teuvo Hak­ka­rai­sen Brys­se­lis­sä ja kysyin, ha­luaa­ko hän yhä maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­rik­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Vanha Kaleva: Turk­ki­lai­nen len­to­yh­tiö uhmasi mää­räyk­siä ja fy­sii­kan lakeja

KALEVA 1.4.1998.  Helsinki, Lahti ja Lillehammer hakevat vuoden 2006 talviolympialaisia yksituumaisesti. Vahvaa harmoniaa korostettiin innokkaasti tiistaina, kun hakukomitea lopultakin istui tosimielellä yhteiseen pöytään.

”Kävimme läpi edessä olevan viiden kuukauden työrupeaman sisältöä. Tästä eteenpäin paiskitaan töitä sitä silmällä pitäen, että meillä on 1. syyskuuta mennessä esittää täysipainoinen hakemus KOK:lle”, hakukomitean puheenjohtaja Martin Saarikangas selvitti.

”Lillehammerin väki on tässä asiassa täysillä mukana”, Saarikangas ilmoitti kokouksen hengen.

Kolmen kaupungin hakukomiteassa uskotaan edelleen siihen, että 15 miljoonalla tehdään hakemus, jolla Sveitsin Sion ja muut kilpailijat jäävät kakkoseksi. H-hetki on Soulissa runsaan vuoden kuluttua.

Turkkilaiskone paukkui

Onnettomuuksien tutkintakeskus on turhaan odottanut Turkin viranomaisten lausuntoa loppuraporttiin, joka koskee Sunways-yhtiön koneen aiheuttamaa vaaratilannetta Kajaanissa syksyllä 1996.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.