Ulkomaat

Video urhean meteorologin ja hurrikaani-Irman kamppailusta leviää Twitterissä

Ulkomaat 10.9.2017 19:16
Taneli Kärki

Video meteorologi Juston Draken urheista otteista on herättänyt runsaasti huomiota Twitterissä sunnuntaina. Kollegansa Simon Brewerin kuvaamassa videossa Drake astuu ulos autosta mittaamaan Irma-hurrikaanin riepottelevia myrskytuulia Floridan Key Westissä.

– Minun täytyi mennä ulos testaamaan Irman reunavallin tuulia, muun muassa myrskyjen jahtaajaksi itseään tituleeraava Drake kirjoittaa Twitter-tilillään.

Videolla näkyy myrskytuulten valtava voima, kun Drake ei meinaa pysyä puhurissa tolpillaan.

Simon Brewerin twiitti:

 

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Ei todellakaan. Hurrikaanikeskushan käyttää NASAn suunnittelemaa kostuta sormi suussa ja nosta tuuleen -menetelmää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö amerikkalaisilla ole mittareita ettei tarvitsisi mennä itse sekaan mittaamaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Säälittää tämä nykyinen kielenkäyttö, joka mutkassa on sankaria ja sankarittaria, jotka suorittavat huippuvaarallisia tehtäviä, joiden viivästymisestä aiheutuu kylmäävän rauhallinen ja salamannopea miljoonien dollareiden menetys jne

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hän halusi näyttää joillekin tyhmänrohkeille, että ulos ei ole menemistä, vaikka enää ei sataisikaan yms. Siitä varoittelivat kovasti tiedotuksissa, kun seurailin suoraa lähetystä Floridasta. Vaikka tuo kävisikin salijumpasta välillä siellä suojissa istuskellessa .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Amerikkalaisten tv-lähetyksisissä lähinnä kuvataan toimittajia seisomassa sateessa ja tuulessa. Periscopesta näkyi mielenkiintoisempia myrskybongareiden lähetyksiä, joissa kuvattiin myrskyä eikä toimittajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Videolla tuulet puhalsivat 52 m/s. Barbudalla ja Saint Martinilla 85 m/s. Eli noiden pienten saarten kokemaan myrskyyn tuo videon 52 m/s on vielä pikku juttu. Myrsky Pienillä Antilleilla on ollut käsittämätön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa suurin mitattu tuulennopeus puuskissa on 50 m/s. Näitä on mitattu Lapin tuntureilla. Keskituulennopeus on tällaisia puuskia selvästi pienempi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Melkonen tuuli.Mitä te täällä märisettä isot ihmiset jos joku haluaa kokeilla jtn niinkö tämä äijä tässä säätä niin mikäs siinä.Kyllä mieki testaisin ja aina oon kaikkia kokeilemassa,jokaisen oma asia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mietitäänpä tilannetta, että Suomessa olisi vastaava myrsky. Sitten joku paukapää menisi ulos vähän "mittailemaan", menettäisi tasapainon ja lentäisi pää edellä puuhun sillä surauksella, että eläisi lopun elämänsä sairaalassa letkuissa tekohengityksessä tmv. Kuka maksaa? Ei se Suomen yhteiskunta sillä tavalla pyöri, että idioottimaiset ideat olisi vain jokaisen oma asia. No, eipä noihin idioottimaisiin ideoihin tarvita hurrikaanejakaan, kyllä meillä osataan muutenkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä lähtien tyhmyys on ollut urheutta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varmaan näillä meteorologeilla on enemmän kokemusta hurrikaaneista kuin suojassa syyssateilta sisällä lämpimässä kököttävillä suomalaisilla...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Idiootti minäkin, mutta en yhtä idioottimainen kuin tämä "urhea" meteorologi. Sieltä kun tulee puoli talon seinää otsaan, niin urheudet on urheiltu

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hemmetin urheita. Ja... tyhmänrohkeita. Mut kiitos videosta. Se avasi aihetta aikalailla. Onneks ei lentänyt se kuvaajan auto hevon kuuseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Olen huomannut miksi Oulun perheet velkaantuvat

Paljon suomea kiertäneet voin väittää että yllättävän suuria eroja on luonteessa eri alueilla. Oululaisia on paljon hyvä... Lue lisää...
Muualta muuttanut

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image