Ulkomaat

Ve­nä­läis­si­vus­to: Medvedev vierailee Suomessa joulukuun alussa

Ulkomaat 22.9.2016 20:25 | Päivitetty 22.9.2016 20:50
STT

Venäjällä valmistellaan pääministeri Dmitri Medvedevin vierailua Suomeen joulukuussa, kertoo pietarilainen Fontanka.ru-sivusto. Se lainaa venäläisen internetjulkaisun juttua, jonka mukaan vierailua on kaavailtu joulukuun alkupuolelle.

Tapaamisen asiasisällöksi kaavaillaan "kaupallisia kysymyksiä", kertoi internetjulkaisun mukaan Valeri Shljamin, joka työskentelee Venäjän federaation kaupallisessa edustustossa Suomessa.

- Ensimmäinen heinäkuuta, kun Venäjän presidentti vieraili Suomessa, turvallisuusasiat veivät 70 prosenttia keskusteluista, sanoi Shljamin.

Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) esikunnasta ei suostuttu vahvistamaan vierailun tarkkaa ajankohtaa.

Aiemmin tässä kuussa Sipilä kertoi Ylelle Medvedevin tulevan Suomeen loppuvuonna. Päivämäärä oli Sipilän mukaan vielä sopimatta.

Sipilä tapasi virkaveljensä Pietarissa tammikuussa ja esitti tälle tuolloin kutsun.

Linkki juttuun

Linkki juttuun

MAINOS

Kommentoi

Kommentoin, kun Suomi on vielä sanavapaa maa. Näin minulle kerrottiin kun soitin asioista.!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valehtelevan ja uhkailevan Putinin ulkoministeri saapuu valehtelemaan ja uhkailemaan Suomeen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etkö se sinäkään ole vielä saanut köyhyydestä ja kurjuudesta tarpeekseen. ? Haluat siis notkua yhä pitemmissä ruokajonoissa...? Eu, on terroristijärjestö, joka aiheuttaa vain kaaosta ja eripuraa ja jännitteitä kaikkialle.!! Venäjä on paras Suomen naapuri. Kekkosen aikakaudella ei hypitty venäjän silmille, nyt on eu, tehnyt sen virheen. Eu,n tyrannisoimisen aikakautta ollaan nyt korjailemassa kuntoon. Hajotkoon pian koko mätäpaise eu.! Suomi on eu,n talutuksessa vajonnut todella pahaan rapakuntoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ottakoot venäjä terrafamen käsiinsä, ne osaa johtaa paremmin. Ydinvoimaosaamista jne. Suomi ulos eu, tyrannista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vienti saadaan vetämään heti kun mätäpaise eu, kaatuu. Se ketuttaa eu, mielistä kalevan lehtitoimittajia. Suomi on sanavapaa maa, yhtään mielipidettä ei kaleva julkaise. Porvaripellejen, katkerien pösilöiden lehti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nämä kaverukset: Medvedev ja Putin vaihtavat keskenään jobia- mutta Medvedev on toistaiseksi ollut järkevämpi. Toivottavasti he nyt päättävät oikein, ja Medvedev paukauttaa nuijan pöytään, pyritään tosissaan konfliktien ratkaisemiseen ja kansainväliseen aseriisuntaan, köyhyyden poistamiseen ja tasa-arvoon ihmisten välillä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä en pahakseni laita vaikka medvedew ja putin johtaisi koko Suomea. Tulisi kerralla kuri Suomeenkin. Nynnyt ja rikollisjärjestöjen suosijat ja suojelijat ei sovi Suomen johtamiseen. Eu, on terroristijärjestö. Rikollisjärjestö. Täynnä korruptioituneita johtajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saadaan oikea mies edes vierailulle. Ei viitsi enää katsella näitä meidän nynnyjä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Medvedev olisi parempi presidentti naapurille. Putin voisi olla korkeintaan pääministerinä loppuikänsä. - Ja jos alistuu siinä onnistumaan - ehkä presidentiksi vanhempana miehenä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Putin on hyvä. Ei venäjä ole Suomea rapakuntoon saanut, vaan eu. Putin ei ole millään tavoin syy Suomen rapakuntoon. Eu, on saanut pelkkää tuhoa. KTS, Suomen köyhyys kurjuus, työttömyys jne. Ei näihin Putin ole syyllinen. Otahhan poju asioista selkoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

3
Utajärveläisen Attendon hoivakodin asukkaat saivat 750 euron yllätyslaskun – "Attendo tuottaa tukipalvelut ja voi periä niistä mitä haluaa"
2
Oulussa löydetyn hylyn tutkimukset etenevät, mutta ongelmana on miten jäännös säilytetään – "Hylky tuhoutuu helposti nostettaessa kuiville"
2
Oulun kaupungin ympäristöohjelma hyväksyttiin – tavoitteena on olla hiilineutraali vuonna 2040
1
Runssilla: Puistolassa tarjoillaan oman talon herkkuja sekä yltäkylläisesti uusia ja yllättäviä makuja
1
Maakaasuputki Viroon valmistuu etuajassa – Näin rakentajat ratkaisivat risteyskohdan Venäjältä tulevan putken kanssa
1
Kainuun prikaatin varusmies nosti tuvassa aseen toista varusmiestä kohti ja laukaisi – Sakkoja myös kertausharjoituksen väliin jättäneelle reserviläiselle

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Että meitä älykkäitä demareita on. Maailma on hieno paikka, kun meitä viisaita on. Tuntuu siis tosi hyvältä. Lue lisää...
On se hyvä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image